35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:wczoraj oddychał sam ale tylko kiedy spał, pierwszy raz po urodzeniu, wtedy potrzebuje mniej tlenu, kiedy jest aktywny jest jeszcze wspomagany, lekarz nie chce sie wypowiadac kiedy, podobno przy takich małych dzieciach sytuacja może sie radykalnie zmieniać w krótkim czasie dlatego oni sa bardzo ostrozni w słowach
Żebyś tylko mogła z nim być dłużej to poczułby Ciebie i szybciej wracał do zdrowiaMega, EwaT, iwcia77, samira, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Slash a ty jak tam?
U mnie od wczoraj pojawił się jakiś brunatny śluz. Niby niewiele tego a jednak. A dziś rano dodatkowo taki minimalny skrzep krwi wyleciał może wielkości 5mm.
Nie mam żadnych bóli, piersi mnie nie bolą brzuch też nie boli.
Nie poszłam dziś na betę. Bałam się chyba, może zle zrobiłam nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 17:25
samira, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie.
U mnie od wczoraj pojawił się jakiś brunatny śluz. Niby niewiele tego a jednak. A dziś rano dodatkowo taki minimalny skrzep krwi wyleciał może wielkości 5mm.
Nie poszłam dziś na betę. Bałam się chyba, może zle zrobiłam nie wiem.
-
slash wrote:Witajcie.
Nie poszłam dziś na betę. Bałam się chyba, może zle zrobiłam nie wiem. -
Mega wrote:kurcze, mogłaś zrobić...
Nie wiem już co mam mysleć.Lucky, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ewa -zycze Ci abys mogla juz Tomaszka przytulic i zabrac do domu rodzinnego
gdzie na niego czekalas , zeby zobaczyl swoj pokoik z firankami w zyrafki jaki dla niego przygotowaliscie
Mega, caffe, ania.g, EwaT, Bliska 77, Żanet, peppapig, mysza1975, Lucky, malgos741, Sabina, Viv78, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Może i mogłam, wiem ale chyba się strasznie bałam. wiem jak na mnie podziałał poprzedni spadek bety. A tak cały czas łudzę się że moze tego 2 lipca stanie się cud i będzie maleństwo się dobrze rozwijało.
Nie wiem już co mam mysleć.Lucky lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:odesłali go z Ligoty do Zabrza bo nie znalezli wad serca jako takich, ma jakis mały przeciek podobno ale to może mu sie samo zagoić, jutro zresztą bede wiedziec dokładnie
Silny jest i walczy, a to najwazniejsze.Pocieszajace jest tez to ze czesciowo oddycha juz bez wspomagania, oby tak dalej.EwaT, Mega, samira, iwcia77, ania.g, moremi, Bliska 77, peppapig, Żanet, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
Myślicie że ten brunatny śluz coś zwiastuje? Ze coś tam się dzieje w środku i tak wygląda krew?
Co do Ewy - naprawdę nie wiem co napisać, wierzę że jak najszybciej wrócą do domu razem i będzie mogła Tomaszka trzymać w ramionach.Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:No i awantura na cztery fajerki. Mój mąż się wyprowadza!
Skąd ja to znam.
U nas tym razem tak ostro nie jest. Ale mamy ciche dni. Z tym, że tym razem tak to rozegrałam, że to on robi śniadanka i biega wokół mnie.
Po tych Waszych poradach to poczułam się jak pierwsza naiwna, bo wiem, że i tak mu kolejny raz wybaczę, choć nie mam żadnej gwarancji, że to się nie powtórzy, ale ja po prostu go kocham.Mega, megan8, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Slash nie chcesz jednka isć wczesniej do lekarza?
A badania niestety żadne nie dają 100 % pewnosci ani w jedną strone ani w drugą
nawet nifta ma 99%
http://www.mamazone.pl/artykuly/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie/2013/test-nifty.aspxBliska 77, Lucky lubią tę wiadomość