35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no tak...chcociaz wyniki byly na tyle dobre, ze nie bylo wskazan do inwazyjnych, o ile dobrze pamietam
Najwazniejsze teraz zeby zaczal sam oddychac
tak, to najwazniejsze, dzis ma miec badanie serduszka , podpisalam równiez zgode na badania genetyczne, najwazniejsze żeby wrócił do domu i wiedział że ma rodziców którzy go kochają, że nie jest samiwcia77, Bursztyn, kkisia, Bliska 77, Żanet, ania.g, polarmiś, sjoanka, mandragora, peppapig, caffe, samira, moremi, Sabina, Simba, gosia7122, mysza1975, Niuta, paszczakin, malgos741, Viv78, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewa, a jak Ty sie czujesz fizycznie? Bo psychicznie to sie domyslam...
dochodze do siebie, cc wcale nie jest takie rózowe, rana bardzo boli bez środków przeciwbólowych, podczas zabiegu miałam uczucie że odchodze, spadło mi ciśnienie i dostałam szybko zastrzyki na podniesienie....traumacaffe lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak, to najwazniejsze, dzis ma miec badanie serduszka , podpisalam równiez zgode na badania genetyczne, najwazniejsze żeby wrócił do domu i wiedział że ma rodziców którzy go kochają, że nie jest sam
caffe, samira, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:tak, to najwazniejsze, dzis ma miec badanie serduszka , podpisalam równiez zgode na badania genetyczne, najwazniejsze żeby wrócił do domu i wiedział że ma rodziców którzy go kochają, że nie jest sam
-
EwaT wrote:dochodze do siebie, cc wcale nie jest takie rózowe, rana bardzo boli bez środków przeciwbólowych, podczas zabiegu miałam uczucie że odchodze, spadło mi ciśnienie i dostałam szybko zastrzyki na podniesienie....trauma
EwaT, peppapig, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywynik mojej bety dzisiaj to 255,06 , w piątek było 79,13 , czyli chyba podwaja się prawidłowo
inessa, peppapig, Bliska 77, Bozia3, caffe, samira, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, ania.g, mysza1975, sjoanka, malgos741, Lucky, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa - życzę CI dużo sił...nie wiem co jeszcze napisać - bo nic nie przychodzi mi do głowy...tutaj na forum na pewno czeka Cię wsparcie, choć zdaję sobie sprawę, że to i tak o dupę rozbić....
caffe, polarmiś, samira, Mega, inessa, Sabina, iwcia77, ania.g, gosia7122, Żanet, mysza1975, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam kilka dni na Węgrzech nad basenami - odpoczęliśmy, choć wieczory były trudne, bo imprezowe - no a ja jedyna zero alkoholowa
Raz popadał mocno deszcz i szłam w japonkach do klopa i wywinęłam takiego orła, że ledwo się pozbierałam - całe szczęście nic się nie stało - ale miałam pietra - bo to 22.00 - Węgry - oni w ogóle po angielsku nie gadają..no ale skończyło się obtłuczonym kolanem...
Mój laptop wciąż w naprawie - ja jutro wracam do pracy, więc będę aktywniejsza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 16:23
inessa, caffe, polarmiś, iwcia77, ania.g, mysza1975, sjoanka, malgos741 lubią tę wiadomość