35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasna cholera! Ale się porobiło.....
Ewa podziwiam Cię za siłę psychiczną i podejście do sytuacji w jakiej się znaleźliście. Ja pomimo tego że bardzo pragnę dziecka nie dała bym chyba rady...
Trzymam kciuki za Tomaszka. Da radę chłopakWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:08
iwcia77, EwaT, samira, caffe, Lucky, mysza1975, malgos741, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
skonczylam 35 lat i chce to badanie zrobic ( cvs) aby spokojnie cieszyc sie ciaza lub zadecydowac inaczej , wiem ze wzbudze kontrowersje , ale jesli okaze sie ze dziecko ma wady genetyczne to je z ciezkim sercem usune i nie jest to latwa decyzja...nie chce abyscie komentowaly moja decyzje - dziekuje ...szczęśliwa 2 wrote:Iwcia ja się zastanawiałam czemu robisz te badania czy masz jakies wskazania czy tak sama z siebie ...
ale rozumiem ,że chcesz wiedziec że wszystko jest okmegan8, szczęśliwa 2, Niuta, samira, Żanet, Lucky, Reni, malgos741, moremi, Pusurek, Dorka1979, agnb6, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Nie będę komentować ale zrobiłabym tak samo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:15
iwcia77, Lucky, Bliska 77, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Tobie też bardzo potrzebne są teraz siły i wsparcie. Czy mąż jest z Tobą w całej tej sytuacji?
bardzo nas to zbliżyło, mam w nim ogromne wsparcie, pierwszy raz widziałam jak mój mąż płacze, bez przerwy o nim mówi i odlicza godziny do spotkaniaMega, samira, iwcia77, Niuta, Simba, Żanet, polarmiś, szczęśliwa 2, inessa, Lucky, caffe, Bozia3, sjoanka, Reni, mysza1975, malgos741, Sabina, Viv78, Bliska 77, moremi, ania.g, Aprilka, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bardzo nas to zbliżyło, mam w nim ogromne wsparcie, pierwszy raz widziałam jak mój mąż płacze, bez przerwy o nim mówi i odlicza godziny do spotkania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 19:25
EwaT, Mega, szczęśliwa 2, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:bardzo nas to zbliżyło, mam w nim ogromne wsparcie, pierwszy raz widziałam jak mój mąż płacze, bez przerwy o nim mówi i odlicza godziny do spotkania
EwaT, iwcia77, Lucky, samira, caffe, sjoanka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:i pieknie, musicie trzymać sie razem, jedna osoba tego nie udźwignie a razem macie siłę. I zwalczycie wszelkie przeciwności, ani sie obejrzysz a Tomaszek bedzie z wami w domu. I tego sie trzymajmy.
mam ogromna nadzieję
ochrzciłam Go już w szpitalu na wypadek gdyby mu sie cos stałoiwcia77, Żanet, Mega, Lucky, samira, caffe, mysza1975, malgos741, Sabina, Bliska 77, Aprilka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:mam ogromna nadzieję
ochrzciłam Go już w szpitalu na wypadek gdyby mu sie cos stałoiwcia77, EwaT, Lucky, samira, caffe, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:i pieknie, musicie trzymać sie razem, jedna osoba tego nie udźwignie a razem macie siłę. I zwalczycie wszelkie przeciwności, ani sie obejrzysz a Tomaszek bedzie z wami w domu. I tego sie trzymajmy.
iwcia77, Reni, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
-
Iwcia..muszę.. Ja jestem takiego zdania jak Ty
iwcia77 wrote:skonczylam 35 lat i chce to badanie zrobic ( cvs) aby spokojnie cieszyc sie ciaza lub zadecydować inaczej , wiem ze wzbudze kontrowersje , ale jesli okaze sie ze dziecko ma wady genetyczne to je z ciezkim sercem usune i nie jest to latwa decyzja...nie chce abyscie komentowaly moja decyzje - dziekuje ...iwcia77, Niuta, malgos741, Mega, moremi, anna maria, Aprilka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia ma racje. Udźwignie. Co ma zrobić matka co ma porzucić w lesie? Często widać samotne matki z chorymi dziećmi. Panowie pozbywają się kłopotu.
Ewa Twój mąż to prawdziwy facet.
Zdrowia maluchowi życzę i wiary.iwcia77, Mega, mysza1975, szczęśliwa 2, Sabina, Niuta, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwcia..muszę.. Ja jestem takiego zdania jak Ty
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017