WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tyle czytam o tym amnio....czy to naprawde takie grozne? anna maria jak zniosłas ten zabieg?
    Ewa pani doktor genetyk uprzedzila mnie ze moze dojsc do poronienia ale to jest bardzo rzadko o ile sie nie myk´le 1%, ze tak sie stanie.Ja sie bardzo balam ze bedzie bolalo ,ale powiem szczerze ze bardziej boli pobranie krwi niz pobranie wod.Potem pare dni nie wolno nic dzwigadz,cwiczyc itp.Dziewczyny ktore sa we wczesnej ciazy zrobcie sobie ten zabieg,no chyba ze wam obojetne czy dzidzia zdrowa czy chora bo pragniecie jej ponad wszystko.

samira, EwaT, Pusurek, Reni, Bozia3, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pusur, chyba ogolne prawdopod.skorygowane po tescie pappa wyszło 1:303

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash strasznie się nakręcasz i zadręczasz kobieto :(
    Podejmij świadomą decyzje by nie myślec o niczym! Idź jutro do lekarza i tyle. Na tym etapie nie masz na nic wpływu i tylko niepotrzebnie się męczysz sama ze swoimi myślami.
    Albo jest dobrze i będzie dobrze, albo nie. Ja wiem ze to trudne, ale odpuść i poszukaj profesjonalnego wsparcia.
    Co by nie było, to ja bym myślała o tym pozytywnie: możesz zajść w ciąże, masz drożne jajowody, endometrium działa. Trzymaj się pozytywów. Mnie gin ustawił do pionu pytaniem, czy serio chciałabym na sile by rozwijała się ciąża, która w jakiś sposób jest nieprawidłowa? Czy nie lepiej odpuścić i poczekać na swój czas!
    I to robię, czekam, co nie znaczy ze mnie to wtedy nie bolało i wkurzało i wyłam do księżyca.
    Wysyłam masę dobrych myśli do Ciebie. Bądź dzielna. I chce żeby Ci się udało, bardzo chce i wiem ze tak bedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 21:22

Sabina, megan8, caffe, samira, Bliska 77, malgos741, inessa, moremi, Żanet, Bursztyn, slash, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pusur, chyba ogolne prawdopod.skorygowane po tescie pappa wyszło 1:303
    Dzieki za odpowiedz. Ze masz sile myslec o czyms innym jeszcze... Jestes silna, twarda baba, dasz rade. Razem dacie...

Lucky, samira, Bliska 77, malgos741, Bozia3, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ewa pani doktor genetyk uprzedzila mnie ze moze dojsc do poronienia ale to jest bardzo rzadko o ile sie nie myk´le 1%, ze tak sie stanie.Ja sie bardzo balam ze bedzie bolalo ,ale powiem szczerze ze bardziej boli pobranie krwi niz pobranie wod.Potem pare dni nie wolno nic dzwigadz,cwiczyc itp.Dziewczyny ktore sa we wczesnej ciazy zrobcie sobie ten zabieg,no chyba ze wam obojetne czy dzidzia zdrowa czy chora bo pragniecie jej ponad wszystko.

a czy lekarz widzi dziecko w czasie pobierania wód?

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a czy lekarz widzi dziecko w czasie pobierania wód?
    Robi to pod usg, nie ma opcji zranienia dziecka.

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzieki za odpowiedz. Ze masz sile myslec o czyms innym jeszcze... Jestes silna, twarda baba, dasz rade. Razem dacie...

co cie nie zabije to cie wzmocni....coś jest w tym przysłowiu

Sabina, Pusurek, Lucky, mandragora, Bliska 77, malgos741, Mega, iwcia77, peppapig, sjoanka lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewo no nie mogę się pozbierać
    Z Twoich postów brzmi siła, podziwiam
    Życzę Wam najlepszego, dużo dużo zdrowia dla Synka

caffe, EwaT, samira, Bliska 77, Sabina, malgos741, Aprilka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Slash strasznie się nakręcasz i zadręczasz kobieto :(
    Podejmij świadomą decyzje by nie myślec o niczym! Idź jutro do lekarza i tyle. Na tym etapie nie masz na nic wpływu i tylko niepotrzebnie się męczysz sama ze swoimi myślami.
    Albo jest dobrze i będzie dobrze, albo nie. Ja wiem ze to trudne, ale odpuść i poszukaj profesjonalnego wsparcia.
    Co by nie było, to ja bym myślała o tym pozytywnie: możesz zajść w ciąże, masz drożne jajowody, endometrium działa. Trzymaj się pozytywów. Mnie gin ustawił do pionu pytaniem, czy serio chciałabym na sile by rozwijała się ciąża, która w jakiś sposób jest nieprawidłowa? Czy nie lepiej odpuścić i poczekać na swój czas!
    I to robię, czekam, co nie znaczy ze mnie to wtedy nie bolało i wkurzało i wyłam do księżyca.
    Wysyłam masę dobrych myśli do Ciebie. Bądź dzielna. I chce żeby Ci się udało, bardzo chce i wiem ze tak bedzie
    Zgadzam się w 100%

Sabina, Żanet, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, nie mogę się otrząsnąć po Twojej wiadomości. Podziwiam Twoją siłę. Jesteś wspaniałą matką.Nie wiem czy znalazłabym w sobie taką siłę. Myślę o Was cały czas i mam nadzieję że Twój dzielny synek szybko wróci z Wami do domu <3

EwaT, Sabina, mysza1975, caffe, samira, Bliska 77, malgos741, inessa, Bozia3, Mega, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ewa, nie mogę się otrząsnąć po Twojej wiadomości. Podziwiam Twoją siłę. Jesteś wspaniałą matką.Nie wiem czy znalazłabym w sobie taką siłę. Myślę o Was cały czas i mam nadzieję że Twój dzielny synek szybko wróci z Wami do domu <3

czy to siła nie wiem...chyba bardziej miłość do dziecka taka bezwarunkowa
    mamy tak mają , Ty pewnie też :)

mysza1975, caffe, samira, Sabina, Bliska 77, szczęśliwa 2, malgos741, inessa, Aprilka, Mega, Bursztyn, iwcia77, Lucky, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurwa mac, ja pierdole...
    Ewka...
    Nic innego mi nie przychodzi do glowy...
    Teraz jestem zesrana w gacie, czemu nie zrobilam amniopunkcji...
    Trzymaj sie, kobieto, co tu pocieszajacego mozna napisac... Potrzebujecie teraz duzo sily, niech jej wam nie zabraknie...
    wyraziłaś moje myśli

Pusurek, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czy to siła nie wiem...chyba bardziej miłość do dziecka taka bezwarunkowa
    mamy tak mają , Ty pewnie też :)
    Ewa, tak czy siak, szacunek ogromny dla Ciebie

EwaT, Sabina, szczęśliwa 2, samira, caffe, malgos741, iwcia77, Lucky, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam szczerze, ze przez te emocje całkowicie opadłam z sił, najpierw się wkurwiłam na męża, szukałam tylko pretekstu do kłótni a potem opadłam z sił i się zdrzemnęłam ale nadal jest chujowo

szczęśliwa 2, Simba, caffe, Alis, iwcia77, Lucky, ania.g, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:09

Bliska 77, caffe, moremi, Pusurek, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:10

Bliska 77 lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    powiem Wam szczerze, ze przez te emocje całkowicie opadłam z sił, najpierw się wkurwiłam na męża, szukałam tylko pretekstu do kłótni a potem opadłam z sił i się zdrzemnęłam ale nadal jest chujowo
    To już końcówka :) chłop wytrzyma ;)

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki, chłop wytrzymać musi a ja jestem po rozmowie tel z tym drugim lekarzem i mam przyjsc do niego w piątek o 16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:30

mandragora, caffe, samira, Żanet, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ukrywam, że myślę o Ewie, Jej Synku i tej całej sytuacji, bardzo dobrze, że ma takie wsparcie i oparcie w mężu, nie została z tym sama, dzieciątko wychowane w otoczeniu miłości i wsparcia na pewno będzie się rozwijać dużo lepiej i szybciej, miłość i bliskość kochających osób czyni cuda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 22:38

caffe, samira, inessa, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny, nic mądrego dziś już nie wymyślę, spadam, Ewa <3

caffe, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3754 3755 3756 3757 3758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ