35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:To tak jak ja. Lezalam i ciągle myslam jak ona się czuje. Czy spi czy czuwa? O czym myśli?
Nie mogę sobie z tym poradzić.
Dziś jestem strasznie zmęczonaSabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To tak jak ja. Lezalam i ciągle myslam jak ona się czuje. Czy spi czy czuwa? O czym myśli?
Nie mogę sobie z tym poradzić.
Dziś jestem strasznie zmęczona
Witam
Ja tez kiepsko spalam , nie moge sie pozbierac po tej wczorajszej wiadomosci
Nawet zaczelam sie zastanawiac po co mi to wszystko , starania itdSabina, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Slash, smigaj jutro do lekarza.
Ewa, duzo zdrowia dla was obojga. Tez od badan polowkowych I problemu z nerkami sie tego boje. A teraz znow wyladowalam w szpitalu i chyba czeka nas zabieg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 08:34
samira, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Witam
Ja tez kiepsko spalam , nie moge sie pozbierac po tej wczorajszej wiadomosci
Nawet zaczelam sie zastanawiac po co mi to wszystko , starania itdBliska 77, polarmiś, Bursztyn, caffe, Mega, samira, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej nie odzywałam się bo kompletnie wyłączyło mnie z życia... ta senność i ciągłe zmęczenie a przecież roboty w domu nie ubywa ale zaczęłam 13tydz.mam nadzieje że mi to już przejdzie Ewa brak mi słów trzymajcie się Tomaszek to silny chłopiec poradzi sobie zobaczysz już niedługo będziecie razem w domku a jest taki duży jak się spodziewalas? ile waży?
Bliska 77, caffe, samira, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara kochana slash
przestań czytać w necie.. każdy przypadek jest inny, każde ciało jest inne...
idź do lekarzaco ma być to będzie.. jeśli już koniec ciąży to przynajmniej szybko niech się to zakończy, bo taka niepewność jest najgorsza..
a jak będzie ok to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości
p.s . witam się z rana
slash wrote:Tak zrobię pójdę jutro.
Czytam trochę rzeczy w internecie i znalazłam taki wpis na forum ginekologicznym .pl
Myślicie że to wydarzyło się naprawdę?
Ostatnia edycja: 11.07.2005 18:14:00 "Bliska 77, Sabina, caffe, Mega, inessa, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gadalam wczoraj z moja mama lat 67, o Ewie i Tomaszku. Moja matka uważa że robię błąd starając się o dziecko w takim wieku. Powiedziała że ona by nie urodziła gdyby wiedziała że dziecko jest chore. Na co zapytałam czy w takim razie nie urodziłaby Zbyszka, mojego najstarszego brata który zmarł jak miał 4 lata. Miał wodoglowie. I matkę zatkalo. Więcej nic nie powiedziała.
mandragora, Sabina, Bursztyn, caffe, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:stara kochana slash
przestań czytać w necie.. każdy przypadek jest inny, każde ciało jest inne...
idź do lekarzaco ma być to będzie.. jeśli już koniec ciąży to przynajmniej szybko niech się to zakończy, bo taka niepewność jest najgorsza..
a jak będzie ok to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości
p.s . witam się z ranaSabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Moj maz dzis wraca, wiec wyglada na to ze zdazy przed moimi urodzinami w ostatniej chwili, bo inaczej rozwod
Ewa, niech dzisiejszy dzien przyniesie dobre wiadomosci, modle sie za Tomaszka
Bozia, doczytalam teraz ze sie przewrocilas, mam nadzieje ze wszystko dobrze?
Slash, rzeczywiscie- idz do lekarza bo dalsze czekanie polaczone z nakrecaniem sie jest chyba najgorsze
Alis, daj znac jak mala, trzymam mocno kciukiSabina, caffe, Reni, Mega, Bliska 77, samira, Alis, EwaT, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia
ale ok?
Moja koleżanka wyrżnęła figurę w 8 msc na brzuch.. to było po godz 16 więc ludzie łazili... wiecie, że nikt jej nie pomógł wstać! nikt się nie zainteresował!
na szczęście nic się nie stałoSabina, caffe, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyjacilce mojej mamy pol roku temu zmarl maz, ale poniewaz nie chce byc sama- zapisala sie na portal randkowy, w przeciagu tygodnia znalazla sobie 3 adoratorow, pani ma 69 lat i jest nizutka oraz korpulentna. Pojechala wiec nad morze na zaproszenie pierwszego dzentelamena 74 lata, poniewaz bardzo sie w niej zakochal, a i ona wydawala sie zaangazowana. No wiec udala sie nad Baltyk, pierwsze spotkanie, po 3 dniach pisze sms do mojej mamy: "to straszny sknera i zero seksu, nic!!! Jestem rozczarowana, wyjezdzam". Teraz bedzie weryfikowac kolejnych 2 kandydatow
polarmiś, caffe, Sabina, kkisia, Reni, Mega, Bliska 77, inessa, Żanet, samira, Simba, Dorka1979, sjoanka, Niuta, iwcia77, Mango, mysza1975, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPamietam jak zapytalam swoja mame gdy miala 40 lat czy w tym wieku to jeszcze sie bzykaja z moim ojcem. Moja matka byla tak zaskoczona tym ze mam watpliwosci ... Niedawno a ma 65 tez jej zadalam to pytanie - odpowiedziala, ze nie ma juz takiej czestotliwosci ale te dwa trzy razy w miesiacu szaleja z tatusiem.
Bursztyn, Sabina, Reni, Mega, inessa, caffe, Żanet, samira, Simba, Dorka1979, Niuta, iwcia77, peppapig, mysza1975, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Przyjacilce mojej mamy pol roku temu zmarl maz, ale poniewaz nie chce byc sama- zapisala sie na portal randkowy, w przeciagu tygodnia znalazla sobie 3 adoratorow, pani ma 69 lat i jest nizutka oraz korpulentna. Pojechala wiec nad morze na zaproszenie pierwszego dzentelamena 74 lata, poniewaz bardzo sie w niej zakochal, a i ona wydawala sie zaangazowana. No wiec udala sie nad Baltyk, pierwsze spotkanie, po 3 dniach pisze sms do mojej mamy: "to straszny sknera i zero seksu, nic!!! Jestem rozczarowana, wyjezdzam". Teraz bedzie weryfikowac kolejnych 2 kandydatow
Bursztyn, Sabina, Mega, inessa, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Pamietam jak zapytalam swoja mame gdy miala 40 lat czy w tym wieku to jeszcze sie bzykaja z moim ojcem. Moja matka byla tak zaskoczona tym ze mam watpliwosci ... Niedawno a ma 65 tez jej zadalam to pytanie - odpowiedziala, ze nie ma juz takiej czestotliwosci ale te dwa trzy razy w miesiacu szaleja z tatusiem.
peppapig lubi tę wiadomość