X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie Bozia, jak tam, wszystko ok?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To tak jak ja. Lezalam i ciągle myslam jak ona się czuje. Czy spi czy czuwa? O czym myśli?
    Nie mogę sobie z tym poradzić.
    Dziś jestem strasznie zmęczona
    wlasnie też tak mialam. Jakie to wszystko jest kurwa niesprawiedliwe!!!!

Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To tak jak ja. Lezalam i ciągle myslam jak ona się czuje. Czy spi czy czuwa? O czym myśli?
    Nie mogę sobie z tym poradzić.
    Dziś jestem strasznie zmęczona

Witam

Ja tez kiepsko spalam , nie moge sie pozbierac po tej wczorajszej wiadomosci :(
    Nawet zaczelam sie zastanawiac po co mi to wszystko , starania itd

Sabina, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Slash, smigaj jutro do lekarza.
    Ewa, duzo zdrowia dla was obojga. Tez od badan polowkowych I problemu z nerkami sie tego boje. A teraz znow wyladowalam w szpitalu i chyba czeka nas zabieg.
    trzymajcie się,trzymam kciuki za Was, oby wszystko było dobrze ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 08:34

samira, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle to witajcie
    dziś córka została ze mną w domu, fajnie bo nie będę miała czasu na myślenie o głupotach
    miłego dnia

polarmiś, Bursztyn, caffe, samira, Żanet, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Witam

Ja tez kiepsko spalam , nie moge sie pozbierac po tej wczorajszej wiadomosci :(
    Nawet zaczelam sie zastanawiac po co mi to wszystko , starania itd
    Gadalam wczoraj z moja mama lat 67, o Ewie i Tomaszku. Moja matka uważa że robię błąd starając się o dziecko w takim wieku. Powiedziała że ona by nie urodziła gdyby wiedziała że dziecko jest chore. Na co zapytałam czy w takim razie nie urodziłaby Zbyszka, mojego najstarszego brata który zmarł jak miał 4 lata. Miał wodoglowie. I matkę zatkalo. Więcej nic nie powiedziała.

Bliska 77, polarmiś, Bursztyn, caffe, Mega, samira, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie odzywałam się bo kompletnie wyłączyło mnie z życia... ta senność i ciągłe zmęczenie a przecież roboty w domu nie ubywa ale zaczęłam 13tydz.mam nadzieje że mi to już przejdzie Ewa brak mi słów trzymajcie się Tomaszek to silny chłopiec poradzi sobie zobaczysz już niedługo będziecie razem w domku a jest taki duży jak się spodziewalas? ile waży?

Bliska 77, caffe, samira, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Gratuluję narodzin synka

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara kochana slash :-) przestań czytać w necie.. każdy przypadek jest inny, każde ciało jest inne...
    idź do lekarza :-) co ma być to będzie.. jeśli już koniec ciąży to przynajmniej szybko niech się to zakończy, bo taka niepewność jest najgorsza..
    a jak będzie ok to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości

p.s . witam się z rana
    slash wrote:
    Tak zrobię pójdę jutro.

Czytam trochę rzeczy w internecie i znalazłam taki wpis na forum ginekologicznym .pl
    Myślicie że to wydarzyło się naprawdę?

Ostatnia edycja: 11.07.2005 18:14:00 "

Bliska 77, Sabina, caffe, Mega, inessa, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Gadalam wczoraj z moja mama lat 67, o Ewie i Tomaszku. Moja matka uważa że robię błąd starając się o dziecko w takim wieku. Powiedziała że ona by nie urodziła gdyby wiedziała że dziecko jest chore. Na co zapytałam czy w takim razie nie urodziłaby Zbyszka, mojego najstarszego brata który zmarł jak miał 4 lata. Miał wodoglowie. I matkę zatkalo. Więcej nic nie powiedziała.
    prawda jest taka, że to wszystko to bardzo trudne i bardzo osobiste sprawy i tak do końca nie wiemy jak byśmy się zachowały, dopóki nas to nie spotka, a tak to czyste gdybanie

mandragora, Sabina, Bursztyn, caffe, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    stara kochana slash :-) przestań czytać w necie.. każdy przypadek jest inny, każde ciało jest inne...
    idź do lekarza :-) co ma być to będzie.. jeśli już koniec ciąży to przynajmniej szybko niech się to zakończy, bo taka niepewność jest najgorsza..
    a jak będzie ok to przynajmniej rozwiejesz swoje wątpliwości

p.s . witam się z rana
    dokładnie, czytanie nic nie da, to tylko nakręcanie się i robienie sobie mętliku w głowie, wizyta u lekarza jak najbardziej wskazana i porządana

Sabina, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ;)
    Dołączę do grona tych co źle spały :(
    Slash zasuwaj do lekarza to już nie są żarty.

polarmiś, Pusurek, Sabina, Bliska 77, inessa, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Moj maz dzis wraca, wiec wyglada na to ze zdazy przed moimi urodzinami w ostatniej chwili, bo inaczej rozwod ;)

Ewa, niech dzisiejszy dzien przyniesie dobre wiadomosci, modle sie za Tomaszka
    Bozia, doczytalam teraz ze sie przewrocilas, mam nadzieje ze wszystko dobrze?
    Slash, rzeczywiscie- idz do lekarza bo dalsze czekanie polaczone z nakrecaniem sie jest chyba najgorsze
    Alis, daj znac jak mala, trzymam mocno kciuki

Sabina, caffe, Reni, Mega, Bliska 77, samira, Alis, EwaT, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia :-( ale ok?

Moja koleżanka wyrżnęła figurę w 8 msc na brzuch.. to było po godz 16 więc ludzie łazili... wiecie, że nikt jej nie pomógł wstać! nikt się nie zainteresował!
    na szczęście nic się nie stało

Sabina, caffe, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia akrobacje to za jakiś czas ;-) jak się czujesz? Jak twój ząb?

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjacilce mojej mamy pol roku temu zmarl maz, ale poniewaz nie chce byc sama- zapisala sie na portal randkowy, w przeciagu tygodnia znalazla sobie 3 adoratorow, pani ma 69 lat i jest nizutka oraz korpulentna. Pojechala wiec nad morze na zaproszenie pierwszego dzentelamena 74 lata, poniewaz bardzo sie w niej zakochal, a i ona wydawala sie zaangazowana. No wiec udala sie nad Baltyk, pierwsze spotkanie, po 3 dniach pisze sms do mojej mamy: "to straszny sknera i zero seksu, nic!!! Jestem rozczarowana, wyjezdzam". Teraz bedzie weryfikowac kolejnych 2 kandydatow :)

polarmiś, caffe, Sabina, kkisia, Reni, Mega, Bliska 77, inessa, Żanet, samira, Simba, Dorka1979, sjoanka, Niuta, iwcia77, Mango, mysza1975, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietam jak zapytalam swoja mame gdy miala 40 lat czy w tym wieku to jeszcze sie bzykaja z moim ojcem. Moja matka byla tak zaskoczona tym ze mam watpliwosci ... Niedawno a ma 65 tez jej zadalam to pytanie - odpowiedziala, ze nie ma juz takiej czestotliwosci ale te dwa trzy razy w miesiacu szaleja z tatusiem.

Bursztyn, Sabina, Reni, Mega, inessa, caffe, Żanet, samira, Simba, Dorka1979, Niuta, iwcia77, peppapig, mysza1975, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przyjacilce mojej mamy pol roku temu zmarl maz, ale poniewaz nie chce byc sama- zapisala sie na portal randkowy, w przeciagu tygodnia znalazla sobie 3 adoratorow, pani ma 69 lat i jest nizutka oraz korpulentna. Pojechala wiec nad morze na zaproszenie pierwszego dzentelamena 74 lata, poniewaz bardzo sie w niej zakochal, a i ona wydawala sie zaangazowana. No wiec udala sie nad Baltyk, pierwsze spotkanie, po 3 dniach pisze sms do mojej mamy: "to straszny sknera i zero seksu, nic!!! Jestem rozczarowana, wyjezdzam". Teraz bedzie weryfikowac kolejnych 2 kandydatow :)
    Przynajmniej pani wie czego chce:-)

Bursztyn, Sabina, Mega, inessa, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pamietam jak zapytalam swoja mame gdy miala 40 lat czy w tym wieku to jeszcze sie bzykaja z moim ojcem. Moja matka byla tak zaskoczona tym ze mam watpliwosci ... Niedawno a ma 65 tez jej zadalam to pytanie - odpowiedziala, ze nie ma juz takiej czestotliwosci ale te dwa trzy razy w miesiacu szaleja z tatusiem.
    super! :)

peppapig lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Przynajmniej pani wie czego chce:-)
    tak, i dlatego pewnie to dostanie :)

kkisia, caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3756 3757 3758 3759 3760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ