35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:chodzi mi o to, że raczej same wit i takie tam...a ja myślę o tych luteinach, progesteronach itd
dziewczynki ja nawet przeciwbólowych nie łykam więc proszę się nie dziwić...
ja przeciwbólowych też nie łykam, nawet jak chodzę z bólu po ścianach, po prostu szkoda mi już żołądka bo i tak się tymi hormonami szprycujęinessa, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwka76 wrote:megan8 wrote:no witajcie
byłam i lekarz potwierdził ciążę
to jednak nie były moje urojenia"
po majówce na badania i następnym razem po 20 maja mam się zjawić to założy kartę ciaży
cześć kobietko widzę że i u ciebie jednak jest potwierdzenie , ale widać chyba u ciebie cosik w tym pęcherzyku , bo u mnie jak narazie nic tylko pęcherzyk i zaczynam sie już martwić czy cos tam wogole będzie , ja mam kolejną wizytę 15 maja i chyba do tego czasu to oszaleje z tych wątpliwości , ale odrazu lekarz powiedzial ze mam sie zachowywac jak bym była w ciąży a nie tak że ciąża to nie choroba . Nie biegać nie dzwigać i nawet już więcej nie serduszkować co nie jest teraz przeszkodą bo i tak nie jesteśmy teraz razem jakiś czas ihihihihih kurcze martwię się , w poprzedniej ciąży też tak było .Ale jednak był ten zarodek i się rozwijał . Mam nadzieję że tym razem też się pojawi i już donoszę go do końca . Niby 6 tydzien i 1 dzień i termin porodu z pęcherzyka na 23 grudnia Ciekawe czy przyjdzie ta gwiazdka na gwiazdkę
Iwka, wszystko będzie dobrze, zobaczysz, dla spokoju może pójdź ze dwa razy na betę żeby zobaczyć czy prawidłowo przyrastainessa, Bursztyn, samira, iwka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa łykam w czasie @ p.bólowe ale inaczej nie funkcjonowałabym nawet bym nie uleżała nie ustała poprostu nic i czasami od roku na kregosłup prze operacją codziennie łykałam inaczej bym nie chodziła. A teraz tylko to co musze czyli żeazo(spiruline) no i od czasu do czasu steryd musze, wziewy na astme i tak. Zobaczymy co po szpitalu?
bliska77, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Megan , iwka - super zdjęcia - bardzo proszę dbać o siebie , leniuchować i się nie przemęczać
Aga - ja cały czas nie tracę nadziei na Twoją fasolkę
iza - musi się udać z następnym cyklem
Inessko - jestem z Tobą myślami i bardzo mocno życzę tego małego szczęścia
Angela dzięki ale ja już na nic w tym miesiącu nie liczę, niestety..........nie powiem, trochę mi smutno, może w następnym cykluinessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Czesc dziewczyny, gratulacje tym co zafasolkowaly i teraz dbac o siebie i dzidzie !!! Bardzo sie ciesze ze sie Wam udalo
U mnie dzis test owulacyjny pozytywny wiec zabieram sie do serduszkowania. Myslicie ze dzis i za dwa dni znowu jest ok? Bo u mnie nie ma juz takich duzych checi na serduszkowanie jak kiedy bylam 20 latka, wiec czasami ciezko tyle sie starac
. Jak jest z tym u Was?
mnie w tym miesiącu coś napadło i mogłam codziennieinessa, Bursztyn, samira, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ja łykam w czasie @ p.bólowe ale inaczej nie funkcjonowałabym nawet bym nie uleżała nie ustała poprostu nic i czasami od roku na kregosłup prze operacją codziennie łykałam inaczej bym nie chodziła. A teraz tylko to co musze czyli żeazo(spiruline) no i od czasu do czasu steryd musze, wziewy na astme i tak. Zobaczymy co po szpitalu?
o właśnie o wziewach zapomniałam, też jestem szczęśliwą posiadaczką astmyinessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kate38 kochana teraz musi się udać!!! A piosenka sliczna też moje klimaty
Aga sama nam mówisz,że dopóki nie ma @ jest nadzieja a więc ja liczę, ze bedzie dobrze
Inessa, OVU też mi szwankuje a co do fasolki, to niestety coś mnie podkusiło i zrobiłam godzinę temu test, że też musiałam mieć go w domu, no i oczywiście dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej wiem że do meczu spokojnie dziś i jutro piwka mogę pić do woli, no jutro mniej, bo w czwartek do pracyBursztyn, samira, inessa, anna maria, caffe, megan8, Olena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Jolka76 wrote:No my to jakos mozemy sie "poswiecic" ale z mojego meza tak dziennie cos wyciagnac to bedzie ciezko
Ostatnio ogladalam sobie wykresy ciazowe na Ovu i widzialam ze niektore pary dziennie prawie przez caly miesiac i pokazalam mezowi i prawie mi zemdlal bidulek
Jolka76 prawie zaczęłyśmy cykl w tym samym dniu - mnie dziś też pokazał test 2 kreski, więc cosik poserduszkujemy, choć szans nie widzę w tym cyklu.
Dziewuszki mam jeszcze pytanie - mam śluz, który trudno mi nazwać. W związku z tym, że zaczęłam łykać wisiołka i pić siemię - tego śłuzu mam o wiele więcej i dziś np. mam bardzo rozciągliwy i go dużo - ale nie jest przeźroczysty jak białko - jest raczej mocno rozciągliwy, ale troszkę mleczny. Nie miałam takich wcześniej. Czy można go uznać za płodny?
kochana ja też maiałam też dużo rozciągliwy i z domieszką białych smug a jednak udało się , więc działajcieinessa, bliska77, anna maria, Bursztyn, Mango, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:no witajcie
po majówce na badania i następnym razem po 20 maja mam się zjawić to założy kartę ciaży
cześć kobietko widzę że i u ciebie jednak jest potwierdzenie , ale widać chyba u ciebie cosik w tym pęcherzyku , bo u mnie jak narazie nic tylko pęcherzyk i zaczynam sie już martwić czy cos tam wogole będzie , ja mam kolejną wizytę 15 maja i chyba do tego czasu to oszaleje z tych wątpliwości , ale odrazu lekarz powiedzial ze mam sie zachowywac jak bym była w ciąży a nie tak że ciąża to nie choroba . Nie biegać nie dzwigać i nawet już więcej nie serduszkować co nie jest teraz przeszkodą bo i tak nie jesteśmy teraz razem jakiś czas ihihihihih kurcze martwię się , w poprzedniej ciąży też tak było .Ale jednak był ten zarodek i się rozwijał . Mam nadzieję że tym razem też się pojawi i już donoszę go do końca . Niby 6 tydzien i 1 dzień i termin porodu z pęcherzyka na 23 grudnia Ciekawe czy przyjdzie ta gwiazdka na gwiazdkę
Iwka, wszystko będzie dobrze, zobaczysz, dla spokoju może pójdź ze dwa razy na betę żeby zobaczyć czy prawidłowo przyrasta
też tak myślalam i w poniedziałek musiała bym jechac do nas do szpitala , bo w mojej mieścinie tego nie robią , a prywatnie u naszych ginekologów kosztuje to 45 zl bo się pytałam , a czeka mnie jeszcze kolejne USG 15 też prywatnie i też nie wiadomo czy tylko na tym jednym się skończy . dziewczyny a nie wiecie jak to jest ze słodzikami bo ja nie pijam herbaty z cukrem , a jak to szkodzi to trzeba będzie sie przekonać i do cukru A i tez czytałam juz na różnych forach że dziewczyny mialy puste pecherzyki a i tak beta rosła więc nie wiem czy jest sens robić teraz Już zgłupiałaminessa, bliska77, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwka76 wrote:agafbh wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:no witajcie
Iwka, wszystko będzie dobrze, zobaczysz, dla spokoju może pójdź ze dwa razy na betę żeby zobaczyć czy prawidłowo przyrasta
też tak myślalam i w poniedziałek musiała bym jechac do nas do szpitala , bo w mojej mieścinie tego nie robią , a prywatnie u naszych ginekologów kosztuje to 45 zl bo się pytałam , a czeka mnie jeszcze kolejne USG 15 też prywatnie i też nie wiadomo czy tylko na tym jednym się skończy . dziewczyny a nie wiecie jak to jest ze słodzikami bo ja nie pijam herbaty z cukrem , a jak to szkodzi to trzeba będzie sie przekonać i do cukru A i tez czytałam juz na różnych forach że dziewczyny mialy puste pecherzyki a i tak beta rosła więc nie wiem czy jest sens robić teraz Już zgłupiałam
Iwka a dlaczego Ty nie chodzisz do Gina.w Niemczech tylko specjalnie do Polski jedziesz?a co z tymi slodzikami bo ja tez na slodziku jade.Super fotkainessa, caffe lubią tę wiadomość