X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, belly pokazalo mi, ze jestem w 8 miesiacu i mam 60 dni do porodu! Help!

caffe, Bozia3, Reni, peppapig, Mega, Żanet, mysza1975, Dorka1979, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - przypomnij mi ten krem na to cholerstwo między nogami - smarować mam sudocremem - takim zwykłym dla dzieci? Bo nie wiem, czy nie pomieszałam czegoś....

Bliska 77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy,nie ty nad nią pracowałaś i ja robiłaś więc proszę wykasować swój post ze skopiowana lista !!
    prawie się nie udzielasz u nas a grzebiesz w liście
    Sorry Samira, ale trochę więcej taktu i wyczucia by się przydało. Nie jesteś jakimś guru na tamtym wątku, więc uważam, ze Twoja wypowiedź ma nieprzyjemny wydźwięk.

Bozia3, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O matko, belly pokazalo mi, ze jestem w 8 miesiacu i mam 60 dni do porodu! Help!
    no trudno się już teraz wycofać będzie...;)

Pusurek, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    samira Ty prowadzisz listę od początku i jasne, że nie ma co zmieniać zasad...Jednak chciałam dorzucić swoje 2 grosze - że wszystkie dziewczyny na tą listę pracują i miło by było, żeby ich wpisy też uszanować i jednak uzupełniać ją na bieżąco - skoro chcesz robić to sama i tego pilnować...To trochę wkurwia...ce jest, jak wszystkie dopisują, starają się i podają dane, a lista czasami długo nie jest uzupełniana...
    True.
    I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
    A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz...

Bozia3, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze to mogę się w ogóle nie udzielać widać tylko niektóre osoby mogą pisać chcą

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no trudno się już teraz wycofać będzie...;)
    Przeczytalam teraz o masazu krocza, ze mam zaczac za 2 tyg i normalnie gacie pelne ze strachu. A mowilam chlopu, ze bedzie to robil za mnie, jesli nie dam rady, oczywiscie sie ucieszyl propozycja i zapytal, czy to przed seksem czy po seksie sie robi. :D Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:01

Reni, Mega, mysza1975, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przeczytalam teraz o masazu krocza, ze mam zaczac za 2 tyg i normalnie gacie pelne ze strachu. A mowilam chlopu, ze bedzie to robil za mnie, jesli nie dam rady, oczywiscie sie ucieszyl propozycja i zapytal, czy to przed seksem czy po seksie sie robi. :D Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co? :D
    No ;) i jeszcze jak założy na "małego" jakiś rozpychajacy gadżet z wypustkami to będzie masaż git ;) :P

Pusurek, Reni, peppapig, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak napisałam pod lista do MAJA35 czy to coś złego
    cyt
    maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy, więc proszę wykasować swój post ze skopiowaną lista ! Dzięki

może się ociągam z uzupełnianiem ale czekam aż się zbierze troszkę dat do poprawki ;)

i to nie jest złośliwe żeby ktoś mi nie zarzucił tak było z lista od początku,jest i będzie amen

uważacie ze to jest złośliwe tak ?? tu czyli n a35+ skasowałam wpis który tak raził wszystkich w oczy ,szkoda tylko ze niektóre osoby nie myślały bądź nie myślą co piszą ,ja mam na słowa uważać ale w stosunku do mnie i czy innych osób niektóre kobitki wprost wyrażają swoje zdanie np. obrażając,a ja napisze raz coś dosadnie i wielka chryja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    True.
    I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
    A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz...
    jak przeze mnie a co ja jej znów zrobiłam ,co kazałam nie pisać czy jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie miałam i nie mam zamiaru nikogo obrażać, i podobno każdy może wyrazić swoje zdanie tutaj obojętnie czy się z daną osobą zgadza czy nie. tak jest czy coś mylę,co ??

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nigdy nie miałam i nie mam zamiaru nikogo obrażać, i podobno każdy może wyrazić swoje zdanie tutaj obojętnie czy się z daną osobą zgadza czy nie. tak jest czy coś mylę,co ??
    a) tak
    b) nie
    c) i tak i nie

Wybierz sobie cos ;)

Reni, Pusurek, samira, Sabina, mysza1975, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale które? To z linka, czy z avatara? :)
    no oczywiście ze z avatara :D

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a) tak
    b) nie
    c) i tak i nie

Wybierz sobie cos ;)

jeśli ten post miał być zabawny to nie jest ,niestety

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jeśli ten post miał być zabawny to nie jest ,niestety

To niemozliwe

samira, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To niemozliwe
    a jednak widzisz ,kpijcie sobie ze mnie ,nie rusza mnie to wcale :P

acha na dzisiaj wybieram wariant B

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:20

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jednak widzisz ,kpijcie sobie ze mnie ,nie rusza mnie to wcale :P

acha na dzisiaj wybieram wariant b)

Ja nie kpie - nie widzisz ze probuje rozladowac atmosfere? :-P

samira, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja nie kpie - nie widzisz ze probuje rozladowac atmosfere? :-P
    nie zawsze się da :(

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie zawsze się da :(
    samirka wrzuć na luz, napij sie kawki, zjedz migdałka albo suszona morele, szkoda nerwów na pierdoły ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszej chwili chciałam ci napisać zebys zjadla ciastko ;)

samira, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3806 3807 3808 3809 3810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ