35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy,nie ty nad nią pracowałaś i ja robiłaś więc proszę wykasować swój post ze skopiowana lista !!
prawie się nie udzielasz u nas a grzebiesz w liście
Bozia3, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:samira Ty prowadzisz listę od początku i jasne, że nie ma co zmieniać zasad...Jednak chciałam dorzucić swoje 2 grosze - że wszystkie dziewczyny na tą listę pracują i miło by było, żeby ich wpisy też uszanować i jednak uzupełniać ją na bieżąco - skoro chcesz robić to sama i tego pilnować...To trochę wkurwia...ce jest, jak wszystkie dopisują, starają się i podają dane, a lista czasami długo nie jest uzupełniana...
I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz...Bozia3, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no trudno się już teraz wycofać będzie...
Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:01
Reni, Mega, mysza1975, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Przeczytalam teraz o masazu krocza, ze mam zaczac za 2 tyg i normalnie gacie pelne ze strachu. A mowilam chlopu, ze bedzie to robil za mnie, jesli nie dam rady, oczywiscie sie ucieszyl propozycja i zapytal, czy to przed seksem czy po seksie sie robi.
Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co?
i jeszcze jak założy na "małego" jakiś rozpychajacy gadżet z wypustkami to będzie masaż git
Pusurek, Reni, peppapig, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak napisałam pod lista do MAJA35 czy to coś złego
cyt
maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy, więc proszę wykasować swój post ze skopiowaną lista ! Dzięki
może się ociągam z uzupełnianiem ale czekam aż się zbierze troszkę dat do poprawki
i to nie jest złośliwe żeby ktoś mi nie zarzucił tak było z lista od początku,jest i będzie amen
uważacie ze to jest złośliwe tak ?? tu czyli n a35+ skasowałam wpis który tak raził wszystkich w oczy ,szkoda tylko ze niektóre osoby nie myślały bądź nie myślą co piszą ,ja mam na słowa uważać ale w stosunku do mnie i czy innych osób niektóre kobitki wprost wyrażają swoje zdanie np. obrażając,a ja napisze raz coś dosadnie i wielka chryja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:58
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:True.
I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz... -
nick nieaktualny
-
samira wrote:nigdy nie miałam i nie mam zamiaru nikogo obrażać, i podobno każdy może wyrazić swoje zdanie tutaj obojętnie czy się z daną osobą zgadza czy nie. tak jest czy coś mylę,co ??
b) nie
c) i tak i nie
Wybierz sobie cosReni, Pusurek, samira, Sabina, mysza1975, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny