X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, belly pokazalo mi, ze jestem w 8 miesiacu i mam 60 dni do porodu! Help!

caffe, Bozia3, Reni, peppapig, Mega, Żanet, mysza1975, Dorka1979, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - przypomnij mi ten krem na to cholerstwo między nogami - smarować mam sudocremem - takim zwykłym dla dzieci? Bo nie wiem, czy nie pomieszałam czegoś....

Bliska 77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy,nie ty nad nią pracowałaś i ja robiłaś więc proszę wykasować swój post ze skopiowana lista !!
    prawie się nie udzielasz u nas a grzebiesz w liście
    Sorry Samira, ale trochę więcej taktu i wyczucia by się przydało. Nie jesteś jakimś guru na tamtym wątku, więc uważam, ze Twoja wypowiedź ma nieprzyjemny wydźwięk.

Bozia3, Pusurek, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O matko, belly pokazalo mi, ze jestem w 8 miesiacu i mam 60 dni do porodu! Help!
    no trudno się już teraz wycofać będzie...;)

Pusurek, Żanet, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    samira Ty prowadzisz listę od początku i jasne, że nie ma co zmieniać zasad...Jednak chciałam dorzucić swoje 2 grosze - że wszystkie dziewczyny na tą listę pracują i miło by było, żeby ich wpisy też uszanować i jednak uzupełniać ją na bieżąco - skoro chcesz robić to sama i tego pilnować...To trochę wkurwia...ce jest, jak wszystkie dopisują, starają się i podają dane, a lista czasami długo nie jest uzupełniana...
    True.
    I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
    A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz...

Bozia3, caffe, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze to mogę się w ogóle nie udzielać widać tylko niektóre osoby mogą pisać chcą

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no trudno się już teraz wycofać będzie...;)
    Przeczytalam teraz o masazu krocza, ze mam zaczac za 2 tyg i normalnie gacie pelne ze strachu. A mowilam chlopu, ze bedzie to robil za mnie, jesli nie dam rady, oczywiscie sie ucieszyl propozycja i zapytal, czy to przed seksem czy po seksie sie robi. :D Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:01

Reni, Mega, mysza1975, Mango, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przeczytalam teraz o masazu krocza, ze mam zaczac za 2 tyg i normalnie gacie pelne ze strachu. A mowilam chlopu, ze bedzie to robil za mnie, jesli nie dam rady, oczywiscie sie ucieszyl propozycja i zapytal, czy to przed seksem czy po seksie sie robi. :D Sobie juz wymyslil w glowie, ze codziennie seks bedzie w ramach masazu. Spryciulek, co? :D
    No ;) i jeszcze jak założy na "małego" jakiś rozpychajacy gadżet z wypustkami to będzie masaż git ;) :P

Pusurek, Reni, peppapig, mysza1975, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak napisałam pod lista do MAJA35 czy to coś złego
    cyt
    maja 35 prosiłam żeby nikt nie kopiował listy, więc proszę wykasować swój post ze skopiowaną lista ! Dzięki

może się ociągam z uzupełnianiem ale czekam aż się zbierze troszkę dat do poprawki ;)

i to nie jest złośliwe żeby ktoś mi nie zarzucił tak było z lista od początku,jest i będzie amen

uważacie ze to jest złośliwe tak ?? tu czyli n a35+ skasowałam wpis który tak raził wszystkich w oczy ,szkoda tylko ze niektóre osoby nie myślały bądź nie myślą co piszą ,ja mam na słowa uważać ale w stosunku do mnie i czy innych osób niektóre kobitki wprost wyrażają swoje zdanie np. obrażając,a ja napisze raz coś dosadnie i wielka chryja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    True.
    I wyluzuj Samira troche, bo nie jestes adminem w ovu, tu nie ma czyichs rzeczy, a potrafisz zareagowac mocno nieprzyjemnie, jakby ktos kradl co najmniej Twoja wlasnosc.
    A Maja nie udziela sie u nas przez Ciebie, niestety, od czasu kiedy napadlas na nia pierwszy raz...
    jak przeze mnie a co ja jej znów zrobiłam ,co kazałam nie pisać czy jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie miałam i nie mam zamiaru nikogo obrażać, i podobno każdy może wyrazić swoje zdanie tutaj obojętnie czy się z daną osobą zgadza czy nie. tak jest czy coś mylę,co ??

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nigdy nie miałam i nie mam zamiaru nikogo obrażać, i podobno każdy może wyrazić swoje zdanie tutaj obojętnie czy się z daną osobą zgadza czy nie. tak jest czy coś mylę,co ??
    a) tak
    b) nie
    c) i tak i nie

Wybierz sobie cos ;)

Reni, Pusurek, samira, Sabina, mysza1975, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale które? To z linka, czy z avatara? :)
    no oczywiście ze z avatara :D

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a) tak
    b) nie
    c) i tak i nie

Wybierz sobie cos ;)

jeśli ten post miał być zabawny to nie jest ,niestety

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jeśli ten post miał być zabawny to nie jest ,niestety

To niemozliwe

samira, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To niemozliwe
    a jednak widzisz ,kpijcie sobie ze mnie ,nie rusza mnie to wcale :P

acha na dzisiaj wybieram wariant B

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 11:20

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a jednak widzisz ,kpijcie sobie ze mnie ,nie rusza mnie to wcale :P

acha na dzisiaj wybieram wariant b)

Ja nie kpie - nie widzisz ze probuje rozladowac atmosfere? :-P

samira, Mega, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja nie kpie - nie widzisz ze probuje rozladowac atmosfere? :-P
    nie zawsze się da :(

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie zawsze się da :(
    samirka wrzuć na luz, napij sie kawki, zjedz migdałka albo suszona morele, szkoda nerwów na pierdoły ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pierwszej chwili chciałam ci napisać zebys zjadla ciastko ;)

samira, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3806 3807 3808 3809 3810 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ