35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysamira wrote:kurcze @ była ,jako taka skąpa ,już po niej a cycki tak dziwnie większe czy cięższe i wrażliwe bardzo ,tak dziwnie jakoś hym...
samira, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie!
Wykorzystując przerwę w pobytach w Łodzi doprowadziliśmy do porzadku mieszkani, zrobiliśmy większosć zakupów i teraz zostało już tylko ułozenie rzeczy małej i spakowanie torby. Chociaż w pakowaniu torby do szpitala mam niestety sporą wprawę, więc powinno być szybko.
No i wciąż wózka nie mamy.
Patrzę na to mieszkanie, pokoik dziecięcy i tylko myślę, żeby wszystko było dobrze i, żebyśmy się mogli tym cieszyć.
Peppapig - na facetów działają dwie rzeczy:
1) Mówisz - "mam ochotę na Ciebie teraz, natychmiast!"
2) Mówisz - "teraz absolutnie nie możemy. Nawet o tym nie myśl"
Jedno albo drugie musi zadziałaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:17
mysza1975, Mango, Bozia3, ania.g, Mega, peppapig, Żanet, Bliska 77, polarmiś, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A czy to na pewno była @ ? nie podkusiło Cię aby zrobić testa , bo jak Cię cycunie bolą po @ to trochę dziwne
właśnie ciężko wyczaić dlaczego tak,owulka była ok. 20dc test w 33dc i potem ok.35dnia (w południe) negatywne z moczu Quix ,malutkie plamienie w 36 dc na drugi dzień 37dc (zaznaczyłam 1dc) krwawienie skąpe na trzeci prawie wcale minimalne potem jakby nawet dzień przerwy ,wczoraj plamienie brązowe tylko po srduszkowaniu dziś nic jest 5dcWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:26
-
nick nieaktualnyA ja Wam tu z innej beczki. Mój M ma firmę transportową i wozi drewno do Kronopolu i w tym Kronopolu dają przydział ile kursów drewna każdy przewoźnik może w danym tygodniu przywieźć . Przydział drewna rozsyła na maila pewna pani Wandzia no i od paru tygodni z tygodnia na tydzień mój M coraz mniej kursów na tydzień dostaje a ja do niego co się dziele więc on zaczął mówić , że Wandzia tak rozdziela , że pierw dostają najwięcej ci co ją rżną , potem co płacą jej najwięcej a na końcu są tacy co mój M co ani jej nie rżną ani jej za to nie płacą . Więc ja mówię do niego: to idź do Wandzi i powiedz jej , że jak Ci więcej kursów na tydzień nie przydzieli , to jej myszy wszystkie ciuchy wpierdzielą
mysza1975, samira, Mango, Bozia3, Mega, peppapig, Żanet, Bliska 77, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A ja Wam tu z innej beczki. Mój M ma firmę transportową i wozi drewno do Kronopolu i w tym Kronopolu dają przydział ile kursów drewna każdy przewoźnik może w danym tygodniu przywieźć . Przydział drewna rozsyła na maila pewna pani Wandzia no i od paru tygodni z tygodnia na tydzień mój M coraz mniej kursów na tydzień dostaje a ja do niego co się dziele więc on zaczął mówić , że Wandzia tak rozdziela , że pierw dostają najwięcej ci co ją rżną , potem co płacą jej najwięcej a na końcu są tacy co mój M co ani jej nie rżną ani jej za to nie płacą . Więc ja mówię do niego: to idź do Wandzi i powiedz jej , że jak Ci więcej kursów na tydzień nie przydzieli , to jej myszy wszystkie ciuchy wpierdzielą
Ma seks i kasę
mysza1975, Mega, Dorka1979, peppapig, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Witam
Cały czas myślę gdzie jest Anna Maria. Czy nadal jest w dwupaku i czy wszystko jest ok.
A u mnie leje ale jest ciepło. Jutro wizyta u gina i mam nadzieję że pozwoli pojechać na tydzień nad morze.peppapig, Mega, Sabina, Żanet, polarmiś, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry
Nie mam sily nadrabiac postow wstecz, jutro ide do szpitala na hsg, i rowniez jutro moja mama ma sie zglosic do szpitala bo pojutrze ma operacje. Tak wiec jestem podwojnie zdenerwowana. Dodatkowo moje meza znowu nie ma od wczoraj, wiec jutrzejsza przyjemnosc bede sie rozkoszowac sama. To by bylo na tyle.
Ewa, jak sie czuje Tomasz?
Aga, mam nadzieje ze nie rozpakujesz sie jeszcze przez pare dni
samira, Bozia3, Simba, EwaT, peppapig, Mega, ania.g, Sabina, Bliska 77, sjoanka, polarmiś, mysza1975, Alis, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry
Nie mam sily nadrabiac postow wstecz, jutro ide do szpitala na hsg, i rowniez jutro moja mama ma sie zglosic do szpitala bo pojutrze ma operacje. Tak wiec jestem podwojnie zdenerwowana. Dodatkowo moje meza znowu nie ma od wczoraj, wiec jutrzejsza przyjemnosc bede sie rozkoszowac sama. To by bylo na tyle.
Aga, mam nadzieje ze nie rozpakujesz sie jeszcze przez pare dniBursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Aga, mam nadzieje ze nie rozpakujesz sie jeszcze przez pare dniBursztyn, Sabina, Żanet, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku będzie dobrze. Zajmiesz się soba jutro - to mniej będziesz mysleć o mamie - może dobrze, że tak się zbiegło...
Simba, Mega, Sabina, Żanet, Bliska 77, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:szczerze mowiac to chyba bedzie odwrotnie, bo bede myslec o mamie wiec moze nie bede sie tak skupiac na sobie i na tym czy boli czy nie, i mam nadzieje nie bede sie nad soba rozczulac.
Mango, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość