X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie jest Bursztyn? Czy ja cos przegapiłam? I czy przypadkiem jakoś teraz nie miała lecieć do Pl do mamy?

Lucky, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a gdzie jest Bursztyn? Czy ja cos przegapiłam? I czy przypadkiem jakoś teraz nie miała lecieć do Pl do mamy?

no własnie

Lucky lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn chyba jutro idzie na hsg, więc pewnie się nastraja ;)

samira, mysza1975, Bozia3, Mega, polarmiś, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    kurcze @ była ,jako taka skąpa ,już po niej a cycki tak dziwnie większe czy cięższe i wrażliwe bardzo ,tak dziwnie jakoś hym...
    A czy to na pewno była @ ? nie podkusiło Cię aby zrobić testa , bo jak Cię cycunie bolą po @ to trochę dziwne

samira, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Bursztyn chyba jutro idzie na hsg, więc pewnie się nastraja ;)
    właśnie mówiła ze hsg ma we wtorek ,wycisza się przed ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja chyba tez polecę..:) chociaz mam kilka ciuchów dyzurnow i po co wydawać kase na kolejne...to jeszcze tylko 2,5 miesiąca..:)
    Jak Wy się z tymi buniusiami od ziemi odbijecie żeby polatać
    baby-graphics-brutal-656272.gif

mysza1975, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Jak Wy się z tymi buniusiami od ziemi odbijecie żeby polatać
    baby-graphics-brutal-656272.gif

Nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku... Niedługo też tak będziesz miała.

Bozia3, Żanet, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moją lekką nadwagą i skłonnościami do nutelli itp. to myślę , że prędzej niż bym się spodziewała

mysza1975, Mega, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie!

Wykorzystując przerwę w pobytach w Łodzi doprowadziliśmy do porzadku mieszkani, zrobiliśmy większosć zakupów i teraz zostało już tylko ułozenie rzeczy małej i spakowanie torby. Chociaż w pakowaniu torby do szpitala mam niestety sporą wprawę, więc powinno być szybko.
    No i wciąż wózka nie mamy.
    Patrzę na to mieszkanie, pokoik dziecięcy i tylko myślę, żeby wszystko było dobrze i, żebyśmy się mogli tym cieszyć.

Peppapig - na facetów działają dwie rzeczy:
    1) Mówisz - "mam ochotę na Ciebie teraz, natychmiast!"
    2) Mówisz - "teraz absolutnie nie możemy. Nawet o tym nie myśl"

Jedno albo drugie musi zadziałać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 14:17

mysza1975, Mango, Bozia3, ania.g, Mega, peppapig, Żanet, Bliska 77, polarmiś, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A czy to na pewno była @ ? nie podkusiło Cię aby zrobić testa , bo jak Cię cycunie bolą po @ to trochę dziwne

właśnie ciężko wyczaić dlaczego tak,owulka była ok. 20dc test w 33dc i potem ok.35dnia (w południe) negatywne z moczu Quix ,malutkie plamienie w 36 dc na drugi dzień 37dc (zaznaczyłam 1dc) krwawienie skąpe na trzeci prawie wcale minimalne potem jakby nawet dzień przerwy ,wczoraj plamienie brązowe tylko po srduszkowaniu dziś nic jest 5dc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 15:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam tu z innej beczki. Mój M ma firmę transportową i wozi drewno do Kronopolu i w tym Kronopolu dają przydział ile kursów drewna każdy przewoźnik może w danym tygodniu przywieźć . Przydział drewna rozsyła na maila pewna pani Wandzia no i od paru tygodni z tygodnia na tydzień mój M coraz mniej kursów na tydzień dostaje a ja do niego co się dziele więc on zaczął mówić , że Wandzia tak rozdziela , że pierw dostają najwięcej ci co ją rżną , potem co płacą jej najwięcej a na końcu są tacy co mój M co ani jej nie rżną ani jej za to nie płacą . Więc ja mówię do niego: to idź do Wandzi i powiedz jej , że jak Ci więcej kursów na tydzień nie przydzieli , to jej myszy wszystkie ciuchy wpierdzielą

mysza1975, samira, Mango, Bozia3, Mega, peppapig, Żanet, Bliska 77, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A ja Wam tu z innej beczki. Mój M ma firmę transportową i wozi drewno do Kronopolu i w tym Kronopolu dają przydział ile kursów drewna każdy przewoźnik może w danym tygodniu przywieźć . Przydział drewna rozsyła na maila pewna pani Wandzia no i od paru tygodni z tygodnia na tydzień mój M coraz mniej kursów na tydzień dostaje a ja do niego co się dziele więc on zaczął mówić , że Wandzia tak rozdziela , że pierw dostają najwięcej ci co ją rżną , potem co płacą jej najwięcej a na końcu są tacy co mój M co ani jej nie rżną ani jej za to nie płacą . Więc ja mówię do niego: to idź do Wandzi i powiedz jej , że jak Ci więcej kursów na tydzień nie przydzieli , to jej myszy wszystkie ciuchy wpierdzielą
    Pięknie się pani Wandzia urządziła ;) Ma seks i kasę :)

mysza1975, Mega, Dorka1979, peppapig, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Pięknie się pani Wandzia urządziła ;) Ma seks i kasę :)
    niektóre to są obrotne w życiu...:)

Mango, mysza1975, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Cały czas myślę gdzie jest Anna Maria. Czy nadal jest w dwupaku i czy wszystko jest ok.
    A u mnie leje ale jest ciepło. Jutro wizyta u gina i mam nadzieję że pozwoli pojechać na tydzień nad morze.

peppapig, Mega, Sabina, Żanet, polarmiś, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Nie mam sily nadrabiac postow wstecz, jutro ide do szpitala na hsg, i rowniez jutro moja mama ma sie zglosic do szpitala bo pojutrze ma operacje. Tak wiec jestem podwojnie zdenerwowana. Dodatkowo moje meza znowu nie ma od wczoraj, wiec jutrzejsza przyjemnosc bede sie rozkoszowac sama. To by bylo na tyle.
    Ewa, jak sie czuje Tomasz?
    Aga, mam nadzieje ze nie rozpakujesz sie jeszcze przez pare dni

samira, Bozia3, Simba, EwaT, peppapig, Mega, ania.g, Sabina, Bliska 77, sjoanka, polarmiś, mysza1975, Alis, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Nie mam sily nadrabiac postow wstecz, jutro ide do szpitala na hsg, i rowniez jutro moja mama ma sie zglosic do szpitala bo pojutrze ma operacje. Tak wiec jestem podwojnie zdenerwowana. Dodatkowo moje meza znowu nie ma od wczoraj, wiec jutrzejsza przyjemnosc bede sie rozkoszowac sama. To by bylo na tyle.
    Bursztynku trzymam kciuki za twoje hsg i za udaną operację twojej mamy <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Bursztynku będzie dobrze. Zajmiesz się soba jutro - to mniej będziesz mysleć o mamie - może dobrze, że tak się zbiegło...

Bursztyn, Sabina, Żanet, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn <3

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku będzie dobrze. Zajmiesz się soba jutro - to mniej będziesz mysleć o mamie - może dobrze, że tak się zbiegło...
    szczerze mowiac to chyba bedzie odwrotnie, bo bede myslec o mamie wiec moze nie bede sie tak skupiac na sobie i na tym czy boli czy nie, i mam nadzieje nie bede sie nad soba rozczulac.

Simba, Mega, Sabina, Żanet, Bliska 77, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    szczerze mowiac to chyba bedzie odwrotnie, bo bede myslec o mamie wiec moze nie bede sie tak skupiac na sobie i na tym czy boli czy nie, i mam nadzieje nie bede sie nad soba rozczulac.
    tak czy siak...oby było po Twojej myśli...:)

Mango, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3808 3809 3810 3811 3812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ