35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:Bursztyn własnie jade do Tomcia...
bede myśleć o Tobie jutro...bedzie dobrze
ja tez bede myslec o Tobie, Tomku, Mamie i Leonie jutro wiec moze nawet nie poczuje tego przepychania rur, tyle na glowie bede mialaBozia3, MartaDidinio, Bliska 77, mysza1975, Sabina, EwaT, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:
Peppapig - na facetów działają dwie rzeczy:
1) Mówisz - "mam ochotę na Ciebie teraz, natychmiast!"
2) Mówisz - "teraz absolutnie nie możemy. Nawet o tym nie myśl"
Jedno albo drugie musi zadziałaćdziś próbuje
Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
Bursztynku trzymam mocno kciuki, niech przeczyszcza rury i juz niedługo będziesz w dwupaku, z mama też będzie wszystko dobrze, zobaczysz.
Ewa ucaluj Tomcia od nas, niech szybko wraca z wami do domku.Bursztyn, peppapig, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:szczerze mowiac to chyba bedzie odwrotnie, bo bede myslec o mamie wiec moze nie bede sie tak skupiac na sobie i na tym czy boli czy nie, i mam nadzieje nie bede sie nad soba rozczulac.
Bursztyn, Powodzenia w obu przypadkach, trzymaj się!Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Witam
Cały czas myślę gdzie jest Anna Maria. Czy nadal jest w dwupaku i czy wszystko jest ok.
A u mnie leje ale jest ciepło. Jutro wizyta u gina i mam nadzieję że pozwoli pojechać na tydzień nad morze.
Aniu, powodzenia na usg, może gin pozwoli na urlopikFaktycznie Anna Maria zniknęła, podobnie jak Gosia... Dziewczyny, hoop, hoop
gosia7122, Mega, Bliska 77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żanet wrote:Aniu, powodzenia na usg, może gin pozwoli na urlopik
Faktycznie Anna Maria zniknęła, podobnie jak Gosia... Dziewczyny, hoop, hoop
Mega, Bliska 77, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga - przypomnij mi ten krem na to cholerstwo między nogami - smarować mam sudocremem - takim zwykłym dla dzieci? Bo nie wiem, czy nie pomieszałam czegoś....
Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość