X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - trzymam kciuki za przetkane rury!

Slash - tule mocno!

Anna Maria - postaraj sie uspokoic. Bo nakrecasz sie jeszcze bardziej i pewnie cisnienie ci skacze takze od tego. Ja wiem ze to latwo powiedziec ale moze powinnas sprobowac jakis technik relaksujacych jak cwiczenia oddechowe, medytacja czy po prostu modlitwa.
    Nie wiem czy to cie pocieszy ale moja mama tez miala skoki cisnienia i urodzila mnie naturalnie prawie bez pomocy - troche mnie tylko wyssali taka wielka lewatywa ;)

caffe, mysza1975, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, Aniu - przytulam w myślach <3

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Slash. My się nie znamy, ale ja trafiłam tutaj własnie po takich przejściach...i kompletnie nie umiałam sobie z tym dać rady. tym bardziej ze spotkało mnie to po raz drugi i w dodatku w ciąży bliźniaczej. A teraz spójrz na mojego avatarka. Dasz rade... Ja tak sobie myślę, może głupio, ze jakby się wtedy udało to tego słodkiego Kluska nigdy bym nie miała... Potrzebujesz czasu i spokoju...
    slash wrote:
    Witajcie moje Kochane, jestem wróciłam.
    Jestem już po, po bólu fizycznym, na psychiczny zanim minie, jeszcze pewnie troszkę poczekam.
    Opowiem Wam po krótce.
    W czwartek wieczorem zaczełam krwawić coraz bardziej, w piątek rano wylądowałam w szpitalu. Od 2 w nocy się zaczęło samoistnie, najpierw skurcze co 15 minut a po godzinie juz co minutę i tak do 5 rano. Zanim podziałała tabletka przeciwbolowa, myślałam że umrę taki to był ból.
    Około 5 zasnęłam obudziłam się po 6tej i zaczęło się dalej.
    Około godz 8 ej byłam poroniłam. Brak mi słów jak to opisać, ale nie życzę tego nikomu, choć niektóre z Was to niestety też przeżyły.
    Potem dostałam jeszcze tabletki w sobotę i w niedzielę żeby się do końca oczyścic i dziś po południu wypisano mnie ze szpitala. Boli mnie jeszcze trochę brzuch ale to ból już taki do zniesienia.
    Jest mi smutno, jest mi żal, łzy mi lecą, potem przestają i tak w kółko, ale staram się być dzielna. Na lekarzy trafiłam wspaniałych i cały personel, nawet panie sprzątające.
    Wiem myslałyście tu troszkę o mnie i dziękuję Wam za to, za kazfe wsparcie.
    Reni, Peppa, Nati, Ferda - odpiszę na priv na wasze wiadomości za chwilkę.

mysza1975, Viv78, peppapig, caffe, Bliska 77, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj... Tylko spokojnie... dzieciątko nawet jeśli, to przyjdzie na świat cale i zdrowe... Postaraj się uspokoić, może po prostu poproś coś farmakologicznego... Ja bralam Relanium na tym etapie...
    peppapig wrote:
    Jesteś w szpitalu zaopiekuja się Tobą albo się domagaj jeśli się martwisz i nie płacz. Trudne to ale Helenka czuje Twój niepokój,trzymam kciuki musi być ok <3
    Ja urodziłam moją córcie w 35 tyg i jest zdrowa.

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo dzisiaj sie nazbieralo: Slash - tule i ocieram łzy, Bursztyn, Anna-Maria, EwaT - trzyma kciuki za Was i wasze pociechy.

Reszte dziewczynek serdecznie pozdrawiam. Jestem dzisiaj po czterech kawach i od 11 do 17 przespala dzien - na szczescie nie sama tylko z mezem . Ale nadal bym spala, co za baryczna pogoda.

peppapig, caffe, MartaDidinio, Bliska 77, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże jaki słodziak... A Ty wiesz, ze ja już mojego takiego nie pamiętam? Za szybko to leci...
    caffe wrote:
    Slash, Aniu - przytulam w myślach <3
    I kawal chlopa, tak mi sie wydaje... Ile wazy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 18:59

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn po hsg mozesz isc na zakupy. Pamietam ze zaraz po zabiegu przeniesiono mnie do pokoju wypoczynkowego na pół godz. A potem normalnie funkcjonujesz. Dostalam jeszcze leki - antybiotyk .

Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Boże jaki słodziak... A Ty wiesz, ze ja już mojego takiego nie pamiętam? Za szybko to leci... I kawal chlopa, tak mi sie wydaje... Ile wazy?
    Rośnie jak na drożdżach, więc wcale Ci się nie dziwię, że już swojego szkraba nie pamiętasz gdy był takiej wielkości :)

Ważył w zeszły czwartek 3920 (w ciągu 3 tygodni przybrał 1 kg), a mierzył 60 cm (przy urodzeniu 56cm).

polarmiś, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ja caly czas jestem w szpitalu ,dzisiaj przewiezli mnie do 2 szpitala bo tu maja lepszy sprzet do ewentualnego wczesniejszego porodu,ktory mi niestety zagraza ,nadal mam skoki cisnienia co nie jest dobre dla mnie i Helenki.Mam straszny stres nie potrafie przestac plakac.Nie wiem jak dlugo to zniose :-(.kurwa mac zastanawiam sie dlaczego mnie to spotyka?
    Dobrze że się odezwałaś. Cały czas myślałam o Tobie. Dobrze że masz opiekę, w razie co będą działać. Dobrze też że u Ciebie jest już po 30 tyg. Ja wiem że mogę sobie pogadać ale nerwami podnosisz tylko ciśnienie i szkodzisz sobie i Helence. Ania, wszystko będzie dobrze. Przytulam i mocno trzymam kciuki <3

caffe, Bliska 77, Lucky, peppapig, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Boże jaki słodziak... A Ty wiesz, ze ja już mojego takiego nie pamiętam? Za szybko to leci... I kawal chlopa, tak mi sie wydaje... Ile wazy?
    Twój też jest słodziakiem, widziałam zdjęcia, które wstawiłaś wcześniej :) Fajniusi jest :P :)

MartaDidinio, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash, wszystko się ułoży. Teraz potrzeba Ci czasu. Wierzę że zostaniesz mamą <3

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, Marta macie cudowne dzieciaczki :)

caffe, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzięki :) Ty też takiego będziesz miała niebawem :)

ania.g, MartaDidinio, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki :) Ty też takiego będziesz miała niebawem :)
    Nie mogę się doczekać :)

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boski....Moj tez miał być Szymon ale tatuś się na Juliusza uparł....
    caffe wrote:
    Rośnie jak na drożdżach, więc wcale Ci się nie dziwię, że już swojego szkraba nie pamiętasz gdy był takiej wielkości :)

Ważył w zeszły czwartek 3920 (w ciągu 3 tygodni przybrał 1 kg), a mierzył 60 cm (przy urodzeniu 56cm).

Lucky, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja też, co prawda bardzo rzadko, ale w nocy miewałam skurcze w lewej łydce. Jedynym sposobem, który zadziałał było zaprzestanie przeciągania się :P Poważnie :)

Ja się mogę przeciągać pod warunkiem, że stopę zadrę do góry. Wystarczy nie obciągać palców :) Inaczej to zaproszenie do skurczu. Tylko czasem człowiek może przez sen się zapomnieć.

Burszytnku, życzę ci jutro samych pulchniutkich biuściastych afrykańskich pielęgniarek :)

Sabina, samira, Lucky, caffe, Żanet, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ale Ty przeciez juz tuz-tuz... Zbieraj sily kochana bo oprocz tych cudownych zdjec jest zapieprz na maksa... Ale i tak jest fantastycznie...
    ania.g wrote:

ania.g, Lucky, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, tylko spokojnie, jesteś w szpitalu pod opiekę, powinni wiedzieć, jak uregulować ciśnienie.

Slash, bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany i odetchniecie.

Lucky, caffe lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, normalnie do zjedzenia, i smoka widzę w tle na zdjęciu... Przyrząd bez którego bym nie przeżyła :-)

Lucky, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Aniu, ale Ty przeciez juz tuz-tuz... Zbieraj sily kochana bo oprocz tych cudownych zdjec jest zapieprz na maksa... Ale i tak jest fantastycznie...
    Mam dwie córki, to wprawa jest :)

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3811 3812 3813 3814 3815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: