X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ale macie cudowne dzieciaczki :-)

MartaDidinio, Mango, Lucky, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ja mam syna i mi się wydawało ze już wiem wszystko i normalnie jakbym od zera zaczynała...
    ania.g wrote:
    Mam dwie córki, to wprawa jest :)

Bliska 77, Lucky, caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.
    Bliska 77 wrote:
    dziewczyny, ale macie cudowne dzieciaczki :-)

Bliska 77, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.

Lucky, caffe, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Twojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.
    no dokładnie, jednym zdaniem 1000 myśli na minutę :-)

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Idę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.
    no to faktycznie nieprzyjemne wydarzenie - dużo spokoju życzę

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Też myślę o Tomciu <3 nasze serduszko <3
    Tomek zrobił się takim pupilkiem naszego forum :)
    Ewa ucałuj synka od nas <3

Simba, EwaT, Lucky, Bliska 77, peppapig, Żanet, MartaDidinio, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slach tule mocno <3 nie wiem co Ci napisać...

Bursztyn powodzenia jutro Tobie i Twojej mamie :) Niech wszystko uda się wspaniale :) Bądź dzielna :)

Anna uważaj na Helenkę, stres jej nie pomaga, Twojemu ciśnieniu też :) Dobrze, że jesteś pod fachową opieką, to powinno dać Ci poczucie bezpieczeństwa a nie przyprawiać o kolejne łzy. Będzie dobrze <3

Lucky, Bliska 77, peppapig, Żanet, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam za dobre słowa :)
    dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnie :) normalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka :)

Sabina, Lucky, Simba, Bliska 77, peppapig, caffe, polarmiś, Żanet, samira, mama78, mysza1975, ania.g, Alis, MartaDidinio, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Aprilka, Nati74, Iwone, Viv78, sjoanka, Monia37, Pusurek, Mega, angela, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Was dziś tak mało? Byłam pewna, że jak co poniedziałek będę się przedzierać prze kilkanaście stron, a tu co? Pustki... echo słychać...

Peppa życzę Wam "stosunkowo" udanego wieczoru ;) Bawcie się dobrze :)

Lucky, Simba, peppapig, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnie :) normalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka :)
    O i masz - już macie swoje sekreciki? ;)
    Ewa super! Chłopak załapał o co chodzi z cycami :) Trzymam kciuki, żebyście go mogli w końcu zabrać do domu <3

Simba, EwaT, caffe, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, normalnie do zjedzenia, i smoka widzę w tle na zdjęciu... Przyrząd bez którego bym nie przeżyła :-)
    Jak jest niespokojny do dostaje tego smoka, szczególnie przy zasypianiu gdy jest rozdrażniony. A poza ta sytuacją nie doi, jeszcze... :)

EwaT, peppapig, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, dobre wieści, teraz będzie już tylko lepiej, widać że to siny chłopak i robi ogromne postępy, trzymam kciuki za kolejne i życzę Wam obyście jak najszybciej mogli cieszyć się sobą w domciu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:15

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ja się mogę przeciągać pod warunkiem, że stopę zadrę do góry. Wystarczy nie obciągać palców :) Inaczej to zaproszenie do skurczu. Tylko czasem człowiek może przez sen się zapomnieć.

Burszytnku, życzę ci jutro samych pulchniutkich biuściastych afrykańskich pielęgniarek :)
    No właśnie, zapomniałam dodać. Żeby nie złapał i gdy już złapie to palce zadziera się do góry ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bardzo pozytywne wiadomości :) Oby tak dalej :)

EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogu dzięki, że już po poniedziałku. Jeszcze tylko 2 dni na lutce i może przestanę ta puchnąć, Rosnę w oczach. W szerz ;/

Zmęczona jestem, mąż chciał przedłużyć weekend i pojechał do roboty dziś o 4 rano. I nie byłoby to złe rozwiązanie, gdyby nie to, że stwierdził tuż przed wyjściem, że zgubił portfel. No i weź go znajdź o tej nieludzkiej godzinie! Oczywiście ja znalazłam, miał go w plecaku razem z wałówką... No i teraz padam na pysk.

caffe, peppapig, Żanet, EwaT, MartaDidinio, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash przytulam mocno. Życzę dużo siły kochana. Czy czas goi rany?...raczej pozwala się nam do nich przyzwyczaić i uczy z nimi żyć, ale tylko tyle...
    Anna spokoju życzę i dużo wiary w to że wszystko się dobrze skończy. Jesteś pod opieką. Trzymam kciuki za ciebie i Helenę.
    Ewa aż mi się łza w oku kręci jak czytam jaka Tomus ma kochająca i dzielna mamę.

peppapig, EwaT, caffe, Bliska 77, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam troszkę i lecę do chłopa! Mamy najs end słit wieczór poszło już winko jest super :-D :-D
    ( miłego wieczora dla was dziewuszki)

caffe, EwaT, mysza1975, Sabina, MartaDidinio, Żanet, Simba, malgos741, Mango, Viv78, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

EwaT, caffe, Bliska 77, Sabina, MartaDidinio, Bursztyn, malgos741, Mango, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)
    Trzymam kciuki żeby wszystkie wyniki były ok :)

mama78 lubi tę wiadomość

‹‹ 3812 3813 3814 3815 3816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ