X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ale macie cudowne dzieciaczki :-)

nick nieaktualny, Mango, Lucky, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ja mam syna i mi się wydawało ze już wiem wszystko i normalnie jakbym od zera zaczynała...
    ania.g wrote:
    Mam dwie córki, to wprawa jest :)

Bliska 77, Lucky, caffe, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.
    Bliska 77 wrote:
    dziewczyny, ale macie cudowne dzieciaczki :-)

Bliska 77, Lucky, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.

Lucky, caffe, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Twojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.
    no dokładnie, jednym zdaniem 1000 myśli na minutę :-)

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Idę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.
    no to faktycznie nieprzyjemne wydarzenie - dużo spokoju życzę

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Też myślę o Tomciu <3 nasze serduszko <3
    Tomek zrobił się takim pupilkiem naszego forum :)
    Ewa ucałuj synka od nas <3

Simba, EwaT, Lucky, Bliska 77, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slach tule mocno <3 nie wiem co Ci napisać...

Bursztyn powodzenia jutro Tobie i Twojej mamie :) Niech wszystko uda się wspaniale :) Bądź dzielna :)

Anna uważaj na Helenkę, stres jej nie pomaga, Twojemu ciśnieniu też :) Dobrze, że jesteś pod fachową opieką, to powinno dać Ci poczucie bezpieczeństwa a nie przyprawiać o kolejne łzy. Będzie dobrze <3

Lucky, Bliska 77, nick nieaktualny, Żanet, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje Wam za dobre słowa :)
    dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnie :) normalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka :)

nick nieaktualny, Lucky, Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, ania.g, Alis, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Aprilka, Nati74, Iwone, Viv78, sjoanka, Monia37, nick nieaktualny, Mega, angela, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Was dziś tak mało? Byłam pewna, że jak co poniedziałek będę się przedzierać prze kilkanaście stron, a tu co? Pustki... echo słychać...

Peppa życzę Wam "stosunkowo" udanego wieczoru ;) Bawcie się dobrze :)

Lucky, Simba, nick nieaktualny, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnie :) normalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka :)
    O i masz - już macie swoje sekreciki? ;)
    Ewa super! Chłopak załapał o co chodzi z cycami :) Trzymam kciuki, żebyście go mogli w końcu zabrać do domu <3

Simba, EwaT, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, normalnie do zjedzenia, i smoka widzę w tle na zdjęciu... Przyrząd bez którego bym nie przeżyła :-)
    Jak jest niespokojny do dostaje tego smoka, szczególnie przy zasypianiu gdy jest rozdrażniony. A poza ta sytuacją nie doi, jeszcze... :)

EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, dobre wieści, teraz będzie już tylko lepiej, widać że to siny chłopak i robi ogromne postępy, trzymam kciuki za kolejne i życzę Wam obyście jak najszybciej mogli cieszyć się sobą w domciu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:15

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ja się mogę przeciągać pod warunkiem, że stopę zadrę do góry. Wystarczy nie obciągać palców :) Inaczej to zaproszenie do skurczu. Tylko czasem człowiek może przez sen się zapomnieć.

Burszytnku, życzę ci jutro samych pulchniutkich biuściastych afrykańskich pielęgniarek :)
    No właśnie, zapomniałam dodać. Żeby nie złapał i gdy już złapie to palce zadziera się do góry ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bardzo pozytywne wiadomości :) Oby tak dalej :)

EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogu dzięki, że już po poniedziałku. Jeszcze tylko 2 dni na lutce i może przestanę ta puchnąć, Rosnę w oczach. W szerz ;/

Zmęczona jestem, mąż chciał przedłużyć weekend i pojechał do roboty dziś o 4 rano. I nie byłoby to złe rozwiązanie, gdyby nie to, że stwierdził tuż przed wyjściem, że zgubił portfel. No i weź go znajdź o tej nieludzkiej godzinie! Oczywiście ja znalazłam, miał go w plecaku razem z wałówką... No i teraz padam na pysk.

caffe, nick nieaktualny, Żanet, EwaT, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash przytulam mocno. Życzę dużo siły kochana. Czy czas goi rany?...raczej pozwala się nam do nich przyzwyczaić i uczy z nimi żyć, ale tylko tyle...
    Anna spokoju życzę i dużo wiary w to że wszystko się dobrze skończy. Jesteś pod opieką. Trzymam kciuki za ciebie i Helenę.
    Ewa aż mi się łza w oku kręci jak czytam jaka Tomus ma kochająca i dzielna mamę.

nick nieaktualny, EwaT, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam troszkę i lecę do chłopa! Mamy najs end słit wieczór poszło już winko jest super :-D :-D
    ( miłego wieczora dla was dziewuszki)

caffe, EwaT, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, Simba, malgos741, Mango, Viv78, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

EwaT, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, Mango, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama78 wrote:
    Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)
    Trzymam kciuki żeby wszystkie wyniki były ok :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 3812 3813 3814 3815 3816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ