35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTwojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.Bliska 77 wrote:dziewczyny, ale macie cudowne dzieciaczki
Bliska 77, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.
Lucky, caffe, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Twojego to już prawie widać :-)Ja pamiętam ze końcówka była już mega mecząca a jednocześnie stres żeby się jeszcze nie zaczęło, żeby nie zaskoczyło itd.
Lucky lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Idę poćwiczyć Dziewczyny. Musze się odstresować... Wiem,z e to temat nie na to forum, ale musiałam dzisiaj pracownice zwolnic i strasznie to przezywam... Mały już śpi. Może jak się spocę to mi trochę ulży.
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySlach tule mocno
nie wiem co Ci napisać...
Bursztyn powodzenia jutro Tobie i Twojej mamieNiech wszystko uda się wspaniale
Bądź dzielna
Anna uważaj na Helenkę, stres jej nie pomaga, Twojemu ciśnieniu teżDobrze, że jesteś pod fachową opieką, to powinno dać Ci poczucie bezpieczeństwa a nie przyprawiać o kolejne łzy. Będzie dobrze
Lucky, Bliska 77, peppapig, Żanet, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
dziekuje Wam za dobre słowa
dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnienormalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka
Sabina, Lucky, Simba, Bliska 77, peppapig, caffe, polarmiś, Żanet, samira, mama78, mysza1975, ania.g, Alis, MartaDidinio, Bozia3, Bursztyn, malgos741, Aprilka, Nati74, Iwone, Viv78, sjoanka, Monia37, Pusurek, Mega, angela, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo Was dziś tak mało? Byłam pewna, że jak co poniedziałek będę się przedzierać prze kilkanaście stron, a tu co? Pustki... echo słychać...
Peppa życzę Wam "stosunkowo" udanego wieczoruBawcie się dobrze
Lucky, Simba, peppapig, caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziekuje Wam za dobre słowa
dziś jakos mi lepiej , Tomus pierwszy raz ssał cycka tak porządnienormalnie byłam w szoku, co prawda niezbyt długo po paru minutach sie mu znudziło ale jednak...nadal dostaje antybiotyk, mam ogromna nadzieje ze bedzie poprawa pod koniec tygodnia i może go wypuszczą, robi strasznie smieszne minki czasami i często sie usmiecha jak mu szepcze do uszka
Ewa super! Chłopak załapał o co chodzi z cycamiTrzymam kciuki, żebyście go mogli w końcu zabrać do domu
Simba, EwaT, caffe, peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Caffe, normalnie do zjedzenia, i smoka widzę w tle na zdjęciu... Przyrząd bez którego bym nie przeżyła
EwaT, peppapig, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
Ewa, dobre wieści, teraz będzie już tylko lepiej, widać że to siny chłopak i robi ogromne postępy, trzymam kciuki za kolejne i życzę Wam obyście jak najszybciej mogli cieszyć się sobą w domciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 21:15
EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Ja się mogę przeciągać pod warunkiem, że stopę zadrę do góry. Wystarczy nie obciągać palców
Inaczej to zaproszenie do skurczu. Tylko czasem człowiek może przez sen się zapomnieć.
Burszytnku, życzę ci jutro samych pulchniutkich biuściastych afrykańskich pielęgniarek -
EwaT wrote:dziekuje Wam za dobre słowa
Oby tak dalej
EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBogu dzięki, że już po poniedziałku. Jeszcze tylko 2 dni na lutce i może przestanę ta puchnąć, Rosnę w oczach. W szerz ;/
Zmęczona jestem, mąż chciał przedłużyć weekend i pojechał do roboty dziś o 4 rano. I nie byłoby to złe rozwiązanie, gdyby nie to, że stwierdził tuż przed wyjściem, że zgubił portfel. No i weź go znajdź o tej nieludzkiej godzinie! Oczywiście ja znalazłam, miał go w plecaku razem z wałówką... No i teraz padam na pysk.
caffe, peppapig, Żanet, EwaT, MartaDidinio, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Slash przytulam mocno. Życzę dużo siły kochana. Czy czas goi rany?...raczej pozwala się nam do nich przyzwyczaić i uczy z nimi żyć, ale tylko tyle...
Anna spokoju życzę i dużo wiary w to że wszystko się dobrze skończy. Jesteś pod opieką. Trzymam kciuki za ciebie i Helenę.
Ewa aż mi się łza w oku kręci jak czytam jaka Tomus ma kochająca i dzielna mamę.peppapig, EwaT, caffe, Bliska 77, Sabina, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeczytałam troszkę i lecę do chłopa! Mamy najs end słit wieczór poszło już winko jest super
( miłego wieczora dla was dziewuszki)caffe, EwaT, mysza1975, Sabina, MartaDidinio, Żanet, Simba, malgos741, Mango, Viv78, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
EwaT, caffe, Bliska 77, Sabina, MartaDidinio, Bursztyn, malgos741, Mango, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mama78 wrote:Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
mama78 lubi tę wiadomość