35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mama78 wrote:Witam wieczorem. Bursztyn trzymam kciuki za Ciebie i Twoją mamę! Slash trzymaj się. Anna najważniejsze że jesteście pod fachową opieką będzie dobrze. Ewa super że jest coraz lepiej! Ja po wizycie w poradni genetycznej. Wyniki z usg ok z krwi za tydzień. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
mama78 lubi tę wiadomość
-
Ewa, pewnie już wszystko na temat karmienia piersią wiesz, ale i tak napiszę, co nam mówiła położna. Może się komuś przydać.
Mówiła, żeby nie karmić butelką, bo to jest inny rodzaj ssania i jak się noworodek przyzwyczai, będzie się potem buntował przeciwko piersi. Pono jeśli nie można piersią, lepiej łyżeczką albo z kieliszka. A gdy dziecko nie chce ssać piersi, warto parę kropel mleka rozetrzeć na brodawce, bo wtedy mały ssak poczuje zapach i się przyssa
Cieszę się, że Tomek sam załapał o co z tymi piersiami chodzi. Znaczy sie bystry chłopakEwaT, Żanet, mama78, Bursztyn, caffe, mysza1975, Sabina, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo zalezy tez od dziecka. Moj wolal cyca od butli, jeden i drugi... Brzydzili sie wrecz smokami, ale przy drugim niestety musialam szybko wrocic do pracy i karmilam tylko w nocy... i sila rzeczy rozeszlo sie po kosciach...Alis wrote:Ewa, pewnie już wszystko na temat karmienia piersią wiesz, ale i tak napiszę, co nam mówiła położna. Może się komuś przydać.
Mówiła, żeby nie karmić butelką, bo to jest inny rodzaj ssania i jak się noworodek przyzwyczai, będzie się potem buntował przeciwko piersi. Pono jeśli nie można piersią, lepiej łyżeczką albo z kieliszka. A gdy dziecko nie chce ssać piersi, warto parę kropel mleka rozetrzeć na brodawce, bo wtedy mały ssak poczuje zapach i się przyssa
Cieszę się, że Tomek sam załapał o co z tymi piersiami chodzi. Znaczy sie bystry chłopakEwaT, caffe, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Slach tule mocno
Bursztyn powodzenia jutro Tobie i Twojej mamie
Anna Maria obniżenia ciśnienia .
Ewa super wieści Tomcio dzielny chłopak.
Ale miałam męczący weekend. Byłam w Gdańsku. Musieliśmy odebrać córę mojego m z lotniska o 23.55 a w domu dopiero o 3 w nocy. Rano do roboty. Padam dziś na twarz.
samira, EwaT, Sabina, caffe, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Bursztyn kciuki zacisniete
Ewa super oby tak dalej
A ja dzis spac nie moge , wstalam o 5 i szykuje reszte rzeczy na wyjazdtowarzystwo wstanie i w droge
I witaj ciepelko i Chorwacjo
Tylko troche mnie martwi ze ok 8 zawita do mnie @ , a moze nie ( zapad tamponow i podpasek w torbie)
Dziewczyny trzymajcie sie , wroce to nadrobie
Pewnie Aga juz bedzie rozpakowanaa moze ktoras jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 07:11
Simba, peppapig, samira, Żanet, caffe, Bursztyn, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:
A ja dzis spac nie moge , wstalam o 5 i szykuje reszte rzeczy na wyjazdtowarzystwo wstanie i w droge
I witaj ciepelko i Chorwacjo
Tylko troche mnie martwi ze ok 8 zawita do mnie @ , a moze nie ( zapad tamponow i podpasek w torbie)
ale Ci zazdroszcze, od 3 lat planuje tam wyjazd, w tym roku to juz mialo byc na 100%, ale pewnie znowu nici.
cudnej podróży!
czekam na relacjekkisia, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv to juz moj chyba 8 wyjazd do Chorwacji tylko w tym roku inaczej bo jedziemy z namiotami , chcemy zwiedzic cale wybrzeze zaczynajac od Dubrownika w gore
a zawsze bylo tylko stacjonarnie
Relacje zdam oczywisciecaffe, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam. Od razu się przyznaje ze powtarzam się z innego forum, ale podobno tutaj więcej się dzieje a bardzo zależy mi na pomocy , dlatego przepraszam. jestem Nowa
i chciałam się przywitać. mam nadzieje ,że wasze doświadczenie i porady mi pomogą w staraniach nad rodzeństwem- a dokładnie siostrą Zosia lub Antosią- dla mojej 8 letniej córki. mam 35 lat i po pretensjach dziecka, że ona też chce mieć rodzeństwo, stwierdziliśmy z mężem, ze spróbujemy. w zeszłym miesiącu zaczęliśmy, jednak chyba poroniłam. po trzech testach pozytywnych zrobionych w dzień spodziewanej @ cieszyłam się strasznie. a następnego dnia dostałam krwawienie. potem testy już nic nie wskazały. proszę o każdą poradę dotyczącą mojego wykresu, przyjmuje każdą krytykę i podpowiedź. będę próbować ostatni raz. bardzo mnie boli ostatnia porażka i nie czuje się na siłach, żeby przechodzić przez niepowodzenie co miesiąc, dlatego muszę się postarać. przepraszam za literówkę
samira, caffe, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Miłego dnia dla wszystkich.
Kciuki zaciśnięte Bursztynek.Mega, Żanet, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017