35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde nie umiem... A rade sobie ledwo daje.. Mówiąc szczerze jest masakra..Ja jeszcze pracuje zawodowo i 18 latka mam w domu... po prostu lipa... Dobrze, ze Maly-JULIUSZ okaz zdrowia bo bym chyba zwariowala
Sabina, samira, Viv78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Kurde nie umiem... A rade sobie ledwo daje.. Mówiąc szczerze jest masakra..Ja jeszcze pracuje zawodowo i 18 latka mam w domu... po prostu lipa... Dobrze, ze Maly-JULIUSZ okaz zdrowia bo bym chyba zwariowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli w komputerze, w jakims folderze masz zdjecie to. Wchodzisz na www.zapodaj.net po prawej stronie masz taki zielony slupek na ktorym masz siedem mozliwosci: zaczyna sie od hosting zdjec......i potem masz na forum. Klikasz w to a potem kilkasz obok wybierz plik - zapyta Cie zrob zdjecie lub wybierz istniejace. Klikasz wybierz istniejace i wejdziesz w swoje pliki zdjeciowe na komputerze. Wybierasz klikajac wybrane zdjecie i pojawi ci sie w okienku pobierz plik wlasnie to wybrane zdjecie. Potem wybierasz rozmiar zdjecia i potwierdzasz zapodaj ( w takiej zielonej jasnej ramce) i wyswietli Ci sie okienko z wybranym zdjeciem i trzy ramki, ostatnia to :BBCode( na wstawienie na forum, wyswietla miniaturke) - kopiujesz to co jest w ramce pod tym napisem. Potem wchodzisz tu na forum i wklejasz do postu i jest zdjecie. Sprobuj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 15:16
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Mi już wąsy rosną i włosy na klacie-tylko patrzeć się pojawia...W faceta się zmieniam normalnie .ogólnie to logistyka przede wszystkim...
-
nick nieaktualnyczasami to jest dobre słowo...Pomaga chętnie ale Generalnie to już prawie nie ma go w domu... Mam nianie oczywiście ale ja wchodzę, niania wychodzi... Powiem tak, dni jeszcze są ok, najgorsze noce...Ale co ja będę tu smucić... Głowa do góry, cyc do przodu...
polarmiś, Sabina, Mega, Bliska 77, Viv78, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyon jest fajny bo taki Wesoły Romek...Banan praktycznie cały czas pod nosem...polarmiś wrote:Ale jak sie klika na zdjecie to w powiekszeniu wychodzi prosto. Ale juz jest duzy!!! Jadlabym go lyzkami!
polarmiś, Mango, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny