X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C

Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce :)

jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią :P
    A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??

Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej :)

a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)

Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C

Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce :)

jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią :P
    A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??

Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej :)

a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)
    dzięki Samirka, u mnie bez zmian, jestem zmęczona i z lekka obolała, już muszę dotrwać i tyle, kolejna wizyta w piatek
    powiem Ci, że bardzo pozytywne zdjęcie wrzuciłas, takie wesołe i nastrajające optymizmem :-)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję ,to dwa lata temu w sierpniu jak byliśmy z G w Ustroniu ,tu zdjęcie na Czantorii :)

zdjęcie optymistyczne bo to kolejne dni były ale pierwszy dzień przyjazdu same zonki długo by pisać ;)

mam nadzieję ze jednak będziesz mogła rodzić naturalnie i oby to była jak najszybciej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:19

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z tego co pamiętam Ewa jest fizjoterapeutą
    O, tego to nie pamietam.
    Ale nawet jesli juz, to szewc bez butow chodzi. I przy osobistym problemie potrzebuje sie najczesciej pomocy z zewnatrz, bo emocje biora gore.
    Tak czy owak potrzebna bedzie grupa wsparcia i fachowcy, im szybciej tym lepiej. A kolejki w Pl dlugie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:38

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela, super awatar, oby wiecej takich usmiechnietych dziobow bylo na forum. :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Samuela, super awatar, oby wiecej takich usmiechnietych dziobow bylo na forum. :)
    Dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    za oknami ponuro, ciągle pada deszcz.
    Zazdroszczę Ci Mega słoneczka, Samira, fajny awatar, chyba zmienię swój :)
    Pozdrowionka dla Wszystkich zaglądających!

megan8, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
    Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży? ;) meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...

Ponoć objaw ciąży to zatwardzenia, ale u mnie się na szczęście nie sprawdziło i też mam przez całą ciążę jakąś lepszą przemianę materii i stany podbiegunkowe.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWA WRZUĆ FOTKE MAŁEGO!

nick nieaktualny, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny w niedzielę - zaczynam urlop :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    EWA WRZUĆ FOTKE MAŁEGO!
    Ty tez bys wrzucila bardziej aktualne zdjecie malego:-)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Hejka dziewczyny w niedzielę - zaczynam urlop :)
    To bedziesz miala czas pobiegac po lekarzach:-)

Mango, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To bedziesz miala czas pobiegac po lekarzach:-)
    Powiem Ci, że po wczorajszym "sukcesie" :( jestem blisko tego biegu ....

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Powiem Ci, że po wczorajszym "sukcesie" :( jestem blisko tego biegu ....
    Ja juz Ci pisalam pod wykresem ze z temp. Wyglada ze hormony b dobrze pracuja. Moze masz drogi wyolotwe zapchane albo maz powinien sprawdzic co u niego slychac:-).

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja juz Ci pisalam pod wykresem ze z temp. Wyglada ze hormony b dobrze pracuja. Moze masz drogi wyolotwe zapchane albo maz powinien sprawdzic co u niego slychac:-).
    Wiem - czytałam i bardzo dziękuję :) Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki :( To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8224586015b3.jpg

A tu temat ktory dotyczy juz polowy forumowiczek.

Mango, nick nieaktualny, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Wiem - czytałam i bardzo dziękuję :) Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki :( To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne :(
    Wczesniej czy pozniej i taki musisz zrobic z tym porządek a lepiej wczesniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:41

Mango, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wejdz na www.zapodaj.net , zaznacz ze chcesz cos na forum, potem wybierz zdjecie, i pojawia ci sie trzy linki. Skopiuj ten ostatni i wklej go tu na forum. Chodzi mi o zdjecie malego bo w awatarku prawie nie widac choc i tak widze ze jest sliczny i zaraz bym go zjadla, potem to zdjecie usuwasz ze swojego postu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi bokiem się to zdjęcie wkleiło, co jest grane?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
    Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży? ;) meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...
    Sprawdź szyjkę czy jest wysoko czy nisko, ja kolo 10 dpo sprawdzałam i dziwiłam się że jest tak wysoko chociaż lada chwila miałam mieć @ . No i @ nie przyszła.

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3803 3804 3805 3806 3807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ