35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C
Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce
jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią
A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??
Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej
a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)Bliska 77, Mega, Pusurek, Sabina, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C
Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce
jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią
A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??
Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej
a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)
powiem Ci, że bardzo pozytywne zdjęcie wrzuciłas, takie wesołe i nastrajające optymizmemMega, polarmiś, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dziękuję ,to dwa lata temu w sierpniu jak byliśmy z G w Ustroniu ,tu zdjęcie na Czantorii
zdjęcie optymistyczne bo to kolejne dni były ale pierwszy dzień przyjazdu same zonki długo by pisać
mam nadzieję ze jednak będziesz mogła rodzić naturalnie i oby to była jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:19
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Z tego co pamiętam Ewa jest fizjoterapeutą
Ale nawet jesli juz, to szewc bez butow chodzi. I przy osobistym problemie potrzebuje sie najczesciej pomocy z zewnatrz, bo emocje biora gore.
Tak czy owak potrzebna bedzie grupa wsparcia i fachowcy, im szybciej tym lepiej. A kolejki w Pl dlugie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:38
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży?meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...
Ponoć objaw ciąży to zatwardzenia, ale u mnie się na szczęście nie sprawdziło i też mam przez całą ciążę jakąś lepszą przemianę materii i stany podbiegunkowe.Sabina, samira, Mega, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Powiem Ci, że po wczorajszym "sukcesie"
jestem blisko tego biegu ....
-
polarmiś wrote:Ja juz Ci pisalam pod wykresem ze z temp. Wyglada ze hormony b dobrze pracuja. Moze masz drogi wyolotwe zapchane albo maz powinien sprawdzic co u niego slychac:-).
Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki
To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Wiem - czytałam i bardzo dziękuję
Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki
To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:41
Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta wejdz na www.zapodaj.net , zaznacz ze chcesz cos na forum, potem wybierz zdjecie, i pojawia ci sie trzy linki. Skopiuj ten ostatni i wklej go tu na forum. Chodzi mi o zdjecie malego bo w awatarku prawie nie widac choc i tak widze ze jest sliczny i zaraz bym go zjadla, potem to zdjecie usuwasz ze swojego postu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży?meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...
Mega lubi tę wiadomość