X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C

Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce :)

jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią :P
    A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??

Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej :)

a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)

Bliska 77, Mega, Pusurek, Sabina, malgos741, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzień dobry ,miłej niedzieli ,w Kato 25*C

Ewa fajnie ze już Tomcia możesz brać na ręce :)

jeju Bliska najpierw przeczytałam kopią psa i se myślę ,ze ma córcia tyle radości o Boże ,czytam jeszcze raz a to kurcze kąpią :P
    A jak Ty się czujesz ,kiedy teraz do ginka idziesz ??

Pasurku wymiatasz przy Chodakowskiej :)

a mi się @ skończyła trwała 4dni z tym ze 1 i 4 plamienie w środku 2dni krwawienie b.skąpe (jeden dzień troszkę mocniej,drugi słabiutko)
    dzięki Samirka, u mnie bez zmian, jestem zmęczona i z lekka obolała, już muszę dotrwać i tyle, kolejna wizyta w piatek
    powiem Ci, że bardzo pozytywne zdjęcie wrzuciłas, takie wesołe i nastrajające optymizmem :-)

Mega, polarmiś, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziękuję ,to dwa lata temu w sierpniu jak byliśmy z G w Ustroniu ,tu zdjęcie na Czantorii :)

zdjęcie optymistyczne bo to kolejne dni były ale pierwszy dzień przyjazdu same zonki długo by pisać ;)

mam nadzieję ze jednak będziesz mogła rodzić naturalnie i oby to była jak najszybciej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:19

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Z tego co pamiętam Ewa jest fizjoterapeutą
    O, tego to nie pamietam.
    Ale nawet jesli juz, to szewc bez butow chodzi. I przy osobistym problemie potrzebuje sie najczesciej pomocy z zewnatrz, bo emocje biora gore.
    Tak czy owak potrzebna bedzie grupa wsparcia i fachowcy, im szybciej tym lepiej. A kolejki w Pl dlugie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 11:38

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela, super awatar, oby wiecej takich usmiechnietych dziobow bylo na forum. :)

samira, Sabina, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Samuela, super awatar, oby wiecej takich usmiechnietych dziobow bylo na forum. :)
    Dzięki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny
    za oknami ponuro, ciągle pada deszcz.
    Zazdroszczę Ci Mega słoneczka, Samira, fajny awatar, chyba zmienię swój :)
    Pozdrowionka dla Wszystkich zaglądających!

megan8, Mango, Sabina, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
    Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży? ;) meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...

Ponoć objaw ciąży to zatwardzenia, ale u mnie się na szczęście nie sprawdziło i też mam przez całą ciążę jakąś lepszą przemianę materii i stany podbiegunkowe.

Sabina, samira, Mega, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EWA WRZUĆ FOTKE MAŁEGO!

samira, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny w niedzielę - zaczynam urlop :)

polarmiś, Sabina, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    EWA WRZUĆ FOTKE MAŁEGO!
    Ty tez bys wrzucila bardziej aktualne zdjecie malego:-)

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Hejka dziewczyny w niedzielę - zaczynam urlop :)
    To bedziesz miala czas pobiegac po lekarzach:-)

Mango, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To bedziesz miala czas pobiegac po lekarzach:-)
    Powiem Ci, że po wczorajszym "sukcesie" :( jestem blisko tego biegu ....

MartaDidinio, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Powiem Ci, że po wczorajszym "sukcesie" :( jestem blisko tego biegu ....
    Ja juz Ci pisalam pod wykresem ze z temp. Wyglada ze hormony b dobrze pracuja. Moze masz drogi wyolotwe zapchane albo maz powinien sprawdzic co u niego slychac:-).

• Mango Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja juz Ci pisalam pod wykresem ze z temp. Wyglada ze hormony b dobrze pracuja. Moze masz drogi wyolotwe zapchane albo maz powinien sprawdzic co u niego slychac:-).
    Wiem - czytałam i bardzo dziękuję :) Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki :( To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8224586015b3.jpg

A tu temat ktory dotyczy juz polowy forumowiczek.

Mango, Sabina, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Wiem - czytałam i bardzo dziękuję :) Ja się bardziej obawiam, że bałagan robią mięśniaki :( To mój największy lęk. No i obserwuję dziewczyny, które zrobiły te operacje, a efekty marne :(
    Wczesniej czy pozniej i taki musisz zrobic z tym porządek a lepiej wczesniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 13:41

Mango, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta wejdz na www.zapodaj.net , zaznacz ze chcesz cos na forum, potem wybierz zdjecie, i pojawia ci sie trzy linki. Skopiuj ten ostatni i wklej go tu na forum. Chodzi mi o zdjecie malego bo w awatarku prawie nie widac choc i tak widze ze jest sliczny i zaraz bym go zjadla, potem to zdjecie usuwasz ze swojego postu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi bokiem się to zdjęcie wkleiło, co jest grane?

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
    Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży? ;) meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...
    Sprawdź szyjkę czy jest wysoko czy nisko, ja kolo 10 dpo sprawdzałam i dziwiłam się że jest tak wysoko chociaż lada chwila miałam mieć @ . No i @ nie przyszła.

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3803 3804 3805 3806 3807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ