X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine :-)
    w czas starań uważaj Żurawiną bo ona ma odczyn kwaśny ,mocz zakwasza i tym samym stwarza w pochwie kwaśne środowisko które i tak jet tam kwaśne (dla plemników to zabójstwo)zmienia się tylko w czasie płodnym na bardziej zasadowe,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 15:01

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w weekend poczęcia, wstyd się przyznać, ale skrzynka czerwonego, wytrawnego pękła... Witam Wszystkie Piękne Kobiety...
    caffe wrote:
    Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam :P Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny :P Piłam amerykańskie koszerne ;)

Dorka1979, peppapig, polarmiś, Bozia3, malgos741, Sabina, caffe, ania.g, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Samirko za info ja tej żurawiny to tak delikatnie. Zwykle taki mix jak mieszanka studencka trochę podziubie ale migdały lubię. Już zmykam do domu po pracy jestem.
    Jutro imprezka teściowej 60tka z urodzinami jej wnusia mojego chłopa siostra ma takiego synusia kończy roczek.
    <3 lecę!

caffe, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o staraniach opowiem słowami piosenki: "4 razy po 2 razy, 8 razy raz po raz" Wino nastroju trampolina :-)

polarmiś, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też popijałam sobie od 9 maja winko czerwone na zmianę, pół wytrawne ze słodkim nie wiedząc że ma takie właściwości. Ostatnią małą lampeczkę wypiłam dzień przed tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Nigdy nie piłam tak wina jak w tym okresie, zawsze piwko a tu kuzynka 9 maja przyjechała i od tamtej pory miałam takie zachciewajki, jakby organizm sam wiedział czego mu trzeba

MartaDidinio, Sabina, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak ważne żeby się udało ;-)
    Będziecie celowac w twixa jak Simba? ;-)

Mega, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    U mnie w weekend poczęcia, wstyd się przyznać, ale skrzynka czerwonego, wytrawnego pękła... Witam Wszystkie Piękne Kobiety...
    Śliczne stópki Marta!

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa idę winko kupić...pa <3

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stopki u niemowlaków wymiatają... Bez podgryzania paluszków -dzień stracony...
    peppapig wrote:
    Śliczne stópki Marta!

Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos, 100 lat! :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładnie Pusur ładnie :-) Ciebie poznałam od razu, ale nad ta druga osoba musiałam się zastanowić :-D. Cóż nie dość że jesteś o niebo ładniejsza od Ewy to i Twoja figura też bardziej mi się podoba :-)

Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    niestety, nie moge- u nas prawo reguluje ilosc wszczepianych zarodków i w moim wieku moga tylko jednego, chocbym nie wiem jak nalegala (tez bym chciala blizniaki) :(
    Zawsze mogą się Wam trafić jednojajowe :-)
    Żeby się tylko udało :-)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia dziewczynki :)
    zmykam na granie ;)

Sabina, peppapig, samira, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałem odnieść się do słów Mandragory. Otóż kochana ja wczoraj byłam trzezwa jak dzika świnia, niestety. Mąż przyjechał dopiero dziś. Moje zaćmienie było spowodowane strasznym zmęczeniem. Ale dziś sobie odbije niepicie ;-) mąż kupił mi lecha. Choć go oszukani bo miał być bezalkoholowy a ma poniżej 0,5%.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos stowka :)

Paszczak, ten kwiecień-maj idealny. Ciocia Simba Ci juz tu wszystkie ścieżki przetrze (szczepionki, becikowe, kolki). Zreszta co Ci będę tu pisać, jedziemy do Was :)

malgos741, samira, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzej mów co u Tomusia i kiedy go nam oddadzą wreszcie ;)

polarmiś, Sabina, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Sabinka, bo ja dzis zakrecona.. Ty nie pijesz alko bo...?
    Gdyż ponieważ jestem po owulacji ;-)
    Szansa są jak zawsze, jakieś tam :-P

Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ładnie Pusur ładnie :-) Ciebie poznałam od razu, ale nad ta druga osoba musiałam się zastanowić :-D. Cóż nie dość że jesteś o niebo ładniejsza od Ewy to i Twoja figura też bardziej mi się podoba :-)
    ;)
    Chodakowska jest niesamowicie drobniutka, szczuplutka i przekochana. Mialam wczesniej kontakt z jej mezem ( bylam kiedys na jego treningu w Wawie ), zyczliwy, uczynny czlowiek, dzis przegadalam z nim pol jej treningu, bo ja bylam kibicem, a katowalo sie dziecko. ;)
    A Ewa z wielkim wdziekiem, przeurocza, strasznie przytulasna, zainteresowana i wypytujaca. Niesamowita, jestem pod jej wielkim wrazeniem.
    Jestem tez pod wielkim wrazeniem corki, zrobila 45 min treningu, pot sie z niej lal, a nawet na chwile nie usiadla ( sporo lasek wymiekalo i siadalo, zeby odpoczac ), a po usciskach z Ewa strwierdzila, ze od dzis cwiczy z nia cidziennie. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:40

Sabina, Reni, Mega, samira, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu link na temat szczepień na portalu dla lekarzy

http://www.mp.pl/szczepienia/wywiady/show.html?id=103614&u=99908241

Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

A co Ewa też chce zaskoczyć , że Cię tak po brzuchu obmacuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 18:09

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 3801 3802 3803 3804 3805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ