35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 15:01
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w weekend poczęcia, wstyd się przyznać, ale skrzynka czerwonego, wytrawnego pękła... Witam Wszystkie Piękne Kobiety...caffe wrote:Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam
Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny
Piłam amerykańskie koszerne
Dorka1979, peppapig, polarmiś, Bozia3, malgos741, Sabina, caffe, ania.g, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Samirko za info ja tej żurawiny to tak delikatnie. Zwykle taki mix jak mieszanka studencka trochę podziubie ale migdały lubię. Już zmykam do domu po pracy jestem.
Jutro imprezka teściowej 60tka z urodzinami jej wnusia mojego chłopa siostra ma takiego synusia kończy roczek.
lecę!
caffe, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też popijałam sobie od 9 maja winko czerwone na zmianę, pół wytrawne ze słodkim nie wiedząc że ma takie właściwości. Ostatnią małą lampeczkę wypiłam dzień przed tym jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Nigdy nie piłam tak wina jak w tym okresie, zawsze piwko a tu kuzynka 9 maja przyjechała i od tamtej pory miałam takie zachciewajki, jakby organizm sam wiedział czego mu trzeba
MartaDidinio, Sabina, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:niestety, nie moge- u nas prawo reguluje ilosc wszczepianych zarodków i w moim wieku moga tylko jednego, chocbym nie wiem jak nalegala (tez bym chciala blizniaki)
Żeby się tylko udało
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za życzenia dziewczynki
zmykam na granieSabina, peppapig, samira, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyZapomniałem odnieść się do słów Mandragory. Otóż kochana ja wczoraj byłam trzezwa jak dzika świnia, niestety. Mąż przyjechał dopiero dziś. Moje zaćmienie było spowodowane strasznym zmęczeniem. Ale dziś sobie odbije niepicie
mąż kupił mi lecha. Choć go oszukani bo miał być bezalkoholowy a ma poniżej 0,5%.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ładnie Pusur ładnie
Ciebie poznałam od razu, ale nad ta druga osoba musiałam się zastanowić
. Cóż nie dość że jesteś o niebo ładniejsza od Ewy to i Twoja figura też bardziej mi się podoba
Chodakowska jest niesamowicie drobniutka, szczuplutka i przekochana. Mialam wczesniej kontakt z jej mezem ( bylam kiedys na jego treningu w Wawie ), zyczliwy, uczynny czlowiek, dzis przegadalam z nim pol jej treningu, bo ja bylam kibicem, a katowalo sie dziecko.
A Ewa z wielkim wdziekiem, przeurocza, strasznie przytulasna, zainteresowana i wypytujaca. Niesamowita, jestem pod jej wielkim wrazeniem.
Jestem tez pod wielkim wrazeniem corki, zrobila 45 min treningu, pot sie z niej lal, a nawet na chwile nie usiadla ( sporo lasek wymiekalo i siadalo, zeby odpoczac ), a po usciskach z Ewa strwierdzila, ze od dzis cwiczy z nia cidziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 18:40
Sabina, Reni, Mega, samira, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny