35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dzień doberek
Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dzień doberek
Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.
pozdrawiam!
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:07
Bliska 77, Dorka1979, Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:16
caffe, peppapig, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:migdały plus lampka czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka :-)u mnie nawet estrofem tak nie działał jak winko
Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny
Piłam amerykańskie koszerne
peppapig, MartaDidinio, malgos741, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgosieńko wszystkiego najlepszego, przynajmniej bliźniaków już nie wspomnę , że mogą być trojaczki , dużo zdrówka , pomarańczy , niech ci mężu nago tańczy , albo kto tam wolisz niech Ci na golasa potańczy
peppapig, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:36
peppapig, Mega, mandragora, polarmiś, caffe, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam
Chłopa jeszcze przekabacić bo się wymiguje
Włosy zafarbuje,paznokcie szczele pikne! No i do dzieła bo się ciota kończy! Aaa jeszcze karton podpasek na wszelki wypadek! Bo też mają działanie czarodziejskie
caffe, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak gratuluję świętowania
i odrazu odbudowałaś swoje endo. Ja w sumie nie mam co świętować chyba że! 60tke teściowej!! A z kolorkiem gorsza sprawa...ja bym do sądu poszła jak marchewka miała być
Sabina, Mega, paszczakin, polarmiś, malgos741, caffe, Simba, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak strasznie się cieszę
tzn że w sierpniu możesz już być w ciąży? Byłoby super ekstra
życzę szybkiego dołączenia do brzuchatek
Malgos wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużej rodzinkiżyczę gromadki dzieciaczkow albo jeszcze więcej
Mega, paszczakin, malgos741, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A mi to chyba pomogła rada Bursztynka , żebym 4 paczki podpasek kupiła , zapomniałam kupić te tampony ale nie szkodzi , zadziałały same podpaski
a jak zaszłam w ciążę z Hania kupiłam dwa opakowania duże tamponow każde po 40 sztuk
peppapig, Dorka1979, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość