Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Życzę wszystkim miłego dnia.
    Malgos wszystkiego najlepszego; )
    Sabinko a ty się piwa nabombolilas a dzisiaj dasz rade pracować ? ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dzień doberek :)
    Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
    A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie. ;)
    Wszystkiego najleprzeszego Małgoś! Duzo dzieci Ci zycze:-)

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Małgoś 100 lat, dzieciaczków, miłości, zdrowia i dużo radości :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś Wszystkiego Najlepszego,Zdrówka ,Spełnienia Marzeń (w tym małego kropka) i Pociechy z męża ;) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Malgos sto lat

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie Malgos wszystkiego ci najlepsze a przede wszystkim spełnienia marzeń <3

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo widzę imprezka! Sto lat Małgoś!
    Spełnienia marzeń najskrytszych <3
    Ja też w pracy
    Coś się Slash nie odzywa..
    Kobito jesteśmy z Tobą <3
    Wszystkim dziewczyny udanego łikendu >"<

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dzień doberek :)
    Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
    A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie. ;)
    Życzę zdrówka, cierpliwości i dwóch kreseczek :)
    pozdrawiam!

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś Sto latek, spełnienia najskrytszych marzeń :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fc524286553.jpg

nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Małgoś, wszystkiego naj....... <3

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:07

Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine :-)
    migdały plus lampka czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka :-)u mnie nawet estrofem tak nie działał jak winko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:16

caffe, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    migdały plus lampka czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka :-)u mnie nawet estrofem tak nie działał jak winko
    Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam :P Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny :P Piłam amerykańskie koszerne ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosieńko wszystkiego najlepszego, przynajmniej bliźniaków już nie wspomnę , że mogą być trojaczki , dużo zdrówka , pomarańczy , niech ci mężu nago tańczy , albo kto tam wolisz niech Ci na golasa potańczy

nick nieaktualny, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam :P Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny :P Piłam amerykańskie koszerne ;)
    A mi to chyba pomogła rada Bursztynka , żebym 4 paczki podpasek kupiła , zapomniałam kupić te tampony ale nie szkodzi , zadziałały same podpaski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:36

nick nieaktualny, Mega, mandragora, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zakupie na ten cykl parę butelek :-D
    Chłopa jeszcze przekabacić bo się wymiguje ;-)
    Włosy zafarbuje,paznokcie szczele pikne! No i do dzieła bo się ciota kończy! Aaa jeszcze karton podpasek na wszelki wypadek! Bo też mają działanie czarodziejskie :-P

caffe, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak gratuluję świętowania :-) i odrazu odbudowałaś swoje endo. Ja w sumie nie mam co świętować chyba że! 60tke teściowej!! A z kolorkiem gorsza sprawa...ja bym do sądu poszła jak marchewka miała być :-|

nick nieaktualny, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, caffe, Simba, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak strasznie się cieszę :-) tzn że w sierpniu możesz już być w ciąży? Byłoby super ekstra :-) życzę szybkiego dołączenia do brzuchatek :-)

Malgos wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużej rodzinki :-) życzę gromadki dzieciaczkow albo jeszcze więcej <3

Mega, paszczakin, malgos741, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A mi to chyba pomogła rada Bursztynka , żebym 4 paczki podpasek kupiła , zapomniałam kupić te tampony ale nie szkodzi , zadziałały same podpaski
    Dora coś w tym jest. Przed dwoma kreskami kupiłam trzy opakowania podpasek bo były w promocji ;) a jak zaszłam w ciążę z Hania kupiłam dwa opakowania duże tamponow każde po 40 sztuk ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
‹‹ 3800 3801 3802 3803 3804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ