35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkiego najleprzeszego Małgoś! Duzo dzieci Ci zycze:-)malgos741 wrote:Dzień doberek

Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.
nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻyczę zdrówka, cierpliwości i dwóch kreseczekmalgos741 wrote:Dzień doberek

Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.

pozdrawiam!
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:07
Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
migdały plus lampka czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka :-)u mnie nawet estrofem tak nie działał jak winkopeppapig wrote:Pusto dzisiaj i cisza,ja w pracy jestem... jem migdały popija maślanką. To moje I i II śniadanie. Dziewczyny faktycznie te migdały takie cudowne? Odkąd usłyszałam że pomagają na endometrium to jem 2-3 w tygodniu taką paczkę po 15 dag a mmiędzy czasie żurawine

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:16
caffe, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja po jednej butelce w ciążę zaszłamBliska 77 wrote:migdały plus lampka czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka :-)u mnie nawet estrofem tak nie działał jak winko
Kolejnych nie zdążyłam otworzyć, bo test był pozytywny
Piłam amerykańskie koszerne
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bliska 77, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgosieńko wszystkiego najlepszego, przynajmniej bliźniaków już nie wspomnę , że mogą być trojaczki , dużo zdrówka , pomarańczy , niech ci mężu nago tańczy , albo kto tam wolisz niech Ci na golasa potańczy
nick nieaktualny, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi to chyba pomogła rada Bursztynka , żebym 4 paczki podpasek kupiła , zapomniałam kupić te tampony ale nie szkodzi , zadziałały same podpaskicaffe wrote:Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 13:36
nick nieaktualny, Mega, mandragora, nick nieaktualny, caffe, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakupie na ten cykl parę butelekcaffe wrote:Ja po jednej butelce w ciążę zaszłam

Chłopa jeszcze przekabacić bo się wymiguje
Włosy zafarbuje,paznokcie szczele pikne! No i do dzieła bo się ciota kończy! Aaa jeszcze karton podpasek na wszelki wypadek! Bo też mają działanie czarodziejskie
caffe, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak gratuluję świętowania
i odrazu odbudowałaś swoje endo. Ja w sumie nie mam co świętować chyba że! 60tke teściowej!! A z kolorkiem gorsza sprawa...ja bym do sądu poszła jak marchewka miała być
nick nieaktualny, Mega, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, caffe, Simba, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak strasznie się cieszę
tzn że w sierpniu możesz już być w ciąży? Byłoby super ekstra
życzę szybkiego dołączenia do brzuchatek 
Malgos wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużej rodzinki
życzę gromadki dzieciaczkow albo jeszcze więcej
Mega, paszczakin, malgos741, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Dora coś w tym jest. Przed dwoma kreskami kupiłam trzy opakowania podpasek bo były w promocjiDorka1979 wrote:A mi to chyba pomogła rada Bursztynka , żebym 4 paczki podpasek kupiła , zapomniałam kupić te tampony ale nie szkodzi , zadziałały same podpaski
a jak zaszłam w ciążę z Hania kupiłam dwa opakowania duże tamponow każde po 40 sztuk 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość