35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Andzej mów co u Tomusia i kiedy go nam oddadzą wreszcie
Tomuś sie wczoraj uśmiechał jak go trzymałam w ramionach- bezcenne uczucie
dojezdzamy codziennie, próbuje go karmić ale grymasi, woli z butelki, ma jeszcze problemy ze ssaniem, ma podawany antybiotyk bo sytuacja z płucami jest ciągle niejasnaniewiem kiedy go wypiszą, może za tydzień? bardzo go nam w domu brakuje
samira, Bliska 77, Sabina, ania.g, Mega, malgos741, Simba, Pusurek, polarmiś, MartaDidinio, mama78, Monia37, Viv78, gosia7122, mysza1975, Żanet, sjoanka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa jest krok do przodu
też bym się cieszyła na Twoim miejscu
już niedługo i wypisza Tomcia, już niedługo
Może się okazać że synek pójdzie na latwizne i wybierze butledzieci tak mają
EwaT, samira, Mega, malgos741, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusurku jak Ewa drobniutka to jaka Ty jesteś? Maleństwo... Ale powiem Ci, żena poprzednich fotkach tego tak nie widać, ale nie dziwię się, że chłop jara się Twoimi piersiami
Na tym zdjęciu wyglądają naprawdę galante
Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Tomuś sie wczoraj uśmiechał jak go trzymałam w ramionach- bezcenne uczucie
dojezdzamy codziennie, próbuje go karmić ale grymasi, woli z butelki, ma jeszcze problemy ze ssaniem, ma podawany antybiotyk bo sytuacja z płucami jest ciągle niejasnaniewiem kiedy go wypiszą, może za tydzień? bardzo go nam w domu brakuje
Macie w planach jakas rehabilitacje ruchowa? Moze byc potrzebna. Zacznijcie sie dowiadywac juz teraz, bo sa kolejki, jak sie zapiszecie teraz, to za chwilke moze byc jak znalazl. A jak nie bedzie potrzebna, to zawsze mozna zrezygnowac.
Trzymam kciuki!MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek, u mnie pobudka tradycyjnie kolo 5. Spac mi sie chce, ale nie daje rady zasnac, masakra jakas.
Dziecko moje zwariowalo na punkcie Chodakowskiej, wczoraj poleciala i kupila sobie jej plyte z treningiem, ktorej jeszcze nie mialysmy ( bo mamy raczej wszystkie ). Na moje niesmiale stwierdzenie, ze moze sobie ja sciagniemy z chomika, fuknela z wyrzutem i powiedziala: No wiesz, tak Ewe oszukiwac...
Ale ciesze sie, ze ma pozytywnego idola, lepsza Ewa niz Bieber.Od wczoraj czipsy poszly w kat, bo " Ewa nie je czipsow, a jak czekolade to tylko gorzka". Zobaczymy ile wytrzyma.
Milego dnia laseczki!Mega, Sabina, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie w pięknie słoneczny niedzielny poranek, ja zaraz uciekam do pracy, na szczęcie dzisiaj zabieram sie z koleżanka samochodem, więc nie będzie 5 kilometrowego porannego spacerku, miłej niedzieli wam życzę.
Acha, mam głupie pytanie, czy biegunka to objaw ciąży?meczy mnie franca od paru dni z przerwami, ale dzisiaj to juz było przegięcie jak wstałam, o mdlosciach nawet nie wspominam, bo zwalam to na rosnący progesteron... Po pracy lece zakupić czerwone winko i migdały...
Bliska 77, Alis, Sabina, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie frustruj sie karmieniem, jak sie macie szarpac przy piersi, to bedzie to tylko stres dla Was oboje. Nie Tomcio pierwszy, nie ostatni na butli, a najwazniejsze jest , zeby przybieral na wadze. Zachowajcie energie i spokoj na potem.
Macie w planach jakas rehabilitacje ruchowa? Moze byc potrzebna. Zacznijcie sie dowiadywac juz teraz, bo sa kolejki, jak sie zapiszecie teraz, to za chwilke moze byc jak znalazl. A jak nie bedzie potrzebna, to zawsze mozna zrezygnowac.
Trzymam kciuki!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ewa super ze juz możesz tulić swoje dzieciątko
, a moze mały przekona sie do ssania, nie możesz sie tylko denerwować przy karmieniu, bo dziecko to wyczuwa i też sie denerwuje. Dasz rade
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Tomuś sie wczoraj uśmiechał jak go trzymałam w ramionach- bezcenne uczucie
No 9 miesiecy jedzenia lodów i cielęcinki a teraz chcesz dziecko na zwykle mleko przerzucić?Wiadomo, ze mu nie pasi.
Bedzie dobrze, zobaczysz!MartaDidinio, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPopieram w 100%. NIe stresuj sie karmieniem. Pierwszego syna karmilam 1,5 roku, drugiego 3 m-ce i zadnej roznicy nie widze... A w ogole to witam wszystkie KObitki te Male (jeszcze) i te DUZE .Maly skonczyl 5 m-cy i nawet kataru nie mial...Pusurek wrote:Nie frustruj sie karmieniem, jak sie macie szarpac przy piersi, to bedzie to tylko stres dla Was oboje. Nie Tomcio pierwszy, nie ostatni na butli, a najwazniejsze jest , zeby przybieral na wadze. Zachowajcie energie i spokoj na potem.
Trzymam kciuki!Mega, polarmiś, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wczorajszej wizycie u lekarza jestem zadowolona zrobił mi bardzo dokładnie usg bo miał stażyste więc wszystko po trzy razy! Na tym etapie wszystko ok
oglądałam Ją z pól godziny
tak, jeszcze nie na 100% ale powiedzieli że dziewczynka
MartaDidinio, Mega, samira, Viv78, Sabina, Pusurek, malgos741, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam
Anna Maria jak Twoje ciśnienie?
Ewa, cieszę się że z Tomciem lepiej. Cały czas trzymam za niego kciuki.
A u mnie pełen luz wakacyjny. Nie trzeba jutro pędzić do szkoły i to jest cudowne uczucie. Wczoraj upolowałam w C&A dwie kiecki. Po ciąży też będą nadawały się do noszeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 08:58
Mega, samira, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
witajcie
Anna, jak będziesz miała możliwość odezwij się do nas i napisz co z ciśnieniem, mam nadzieję, ze u Ciebie lepiej
Pusur, naprawdę bardzo fajnie wyglądasz
a u mnie właśnie mąż z córką kąpią psa i córka ma tyle radości, że aż mi sie pycho cieszy
miłego dniaMega, Pusurek, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość