35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ja byłam pewna, że Bursztyn napisała, że ma mieć hsg, bo zadzownili do niej ze szpitala? To tez poplatałam?
To ja idę spać, jednak przesłuchanie 40 osób i słuchanie jak im wszystkim źle chyba mnie tak zmiażdżyło, że ja dziś zamilknę.
Po co ię dalej osmieszać? Dzizasss
Bozia3, ania.g, Mega, Żanet, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odkąd mam lekarza z Żelaznej to on nie robi usg na wizycie bo go nawet nie ma w gabinecie. Odsyła do kolegi albo można sobie samemu wybrać. Nie leży mi to że on nie ma i nie robi tego usg na wizycie ale zależy mi na jego opiece i porodzie z nim.Bliska 77 wrote:moja gin też zawsze robi normalne usg a potem przechodzi na tryb 4d, wiec podobnie jak Ty mam wykonywane na każdej wizycie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Może sama świadomość o 0,0% już kręciBozia3 wrote:jaka Burszta, jaki zabieg, jaka Aga ma Marcela? Sabinko - czy Ty w oczekiwaniu na 0,0% od męża - tym czasem spożywasz coś innego? Czy to może ja coś przegapiłam?
Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyNo co dobrze Bursztę zapamiętałam, czyli bedę żyćBursztyn wrote:Dzien dobry
Szpital przypomnial sobie o mnie (bez mojej ingerencji, bo wkoncu nie zadzwonilam) i zapraszaja mnie na hsg we wtorek rano...bosszsz...
Bliska 77, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie mam, zostawiłam w teczce u rodziców jakieś dwa czy trzy tygodnie temuBozia3 wrote:no to foty dawaj!!

, jak nie zapomną to mi jutro przywiozą a z poniedziałkowej wizyty mam tylko ładne usg mojego spojenia łonowego, mogę wrzucić
ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o cudownych żylakach w odpowiednim miejscu nic mi nie mów ale ale, zapomniałam, moja gin powiedziała żebym na noc zwykłym sudocremem smarowała i odpukać nawet pomagaBozia3 wrote:ciekawe z tym spojeniem -- muszę powiedzieć swojej, żeby mnie oblukała - bo mnie też boli przy chodzeniu - a ja to zwalam na więzadła - no chyba, że to żylaki bolą te, które się zrobiły nie tam, gdzie trzeba....
takze spróbuj, mówię poważnie, te apteczne preparaty dla kobiet w ciazy na hemoroidy nic mi nie pomagały a raczej średnio a po kuracji sudo prze cztery noce i pięć dni jest naprawdę lepiej, nie zniknęły ale znacznie się zmniejszyły, zwłaszcza ten najbardziej bolący, a rozejście spojenia to pięknie widać na usg właśnie podobno, wg lekarza
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
kurcze, powiem Ci Bozia że już jestem naprawdę zmęczona, zupełnie nagle opadłam z sił, najchętniej przyjęłabym scenariusz jakiegoś spontanicznego porodu, co do cc mam spore obiekcje a znowu im bliżej porodu tym częściej przypominam sobie jak to było z córką i mam coraz większe wątpliwości i obawy i boję się, ze mój łepek odmówi współpracyBozia3 wrote:no z kwietnia...a teraz prawie lipiec...
ale ok poczekamy już na normalne - po urodzeniu 
samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek

Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.
mandragora, caffe, Viv78, Mega, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017

miłego i słonecznego weekendu