X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    moja gin też zawsze robi normalne usg a potem przechodzi na tryb 4d, wiec podobnie jak Ty mam wykonywane na każdej wizycie
    no to foty dawaj!! :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe z tym spojeniem -- muszę powiedzieć swojej, żeby mnie oblukała - bo mnie też boli przy chodzeniu - a ja to zwalam na więzadła - no chyba, że to żylaki bolą te, które się zrobiły nie tam, gdzie trzeba....

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja byłam pewna, że Bursztyn napisała, że ma mieć hsg, bo zadzownili do niej ze szpitala? To tez poplatałam?
    To ja idę spać, jednak przesłuchanie 40 osób i słuchanie jak im wszystkim źle chyba mnie tak zmiażdżyło, że ja dziś zamilknę.
    Po co ię dalej osmieszać? Dzizasss

Bozia3, ania.g, Mega, Żanet, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w dodatku to ja dziś nawet czekoladek z alkoholem nie jadłam, że o trunkach z procentem nawet nie wspomnę :(

ania.g, Bliska 77, Mega, caffe, Muszelka75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa, teraz żadne nic nie napisze i wyjdzie, że gadam sama do siebie ;)

ania.g, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z doskoku przy kompie, bo szykuję młodego na obóz sportowy - wyjeżdża w niedzielę bladym świtem - to se trochę dychnę przez 2 tygodnie...:)

Bliska 77, samira, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    moja gin też zawsze robi normalne usg a potem przechodzi na tryb 4d, wiec podobnie jak Ty mam wykonywane na każdej wizycie
    Odkąd mam lekarza z Żelaznej to on nie robi usg na wizycie bo go nawet nie ma w gabinecie. Odsyła do kolegi albo można sobie samemu wybrać. Nie leży mi to że on nie ma i nie robi tego usg na wizycie ale zależy mi na jego opiece i porodzie z nim.

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jaka Burszta, jaki zabieg, jaka Aga ma Marcela? Sabinko - czy Ty w oczekiwaniu na 0,0% od męża - tym czasem spożywasz coś innego? Czy to może ja coś przegapiłam?
    Może sama świadomość o 0,0% już kręci ;)

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Szpital przypomnial sobie o mnie (bez mojej ingerencji, bo wkoncu nie zadzwonilam) i zapraszaja mnie na hsg we wtorek rano...bosszsz...
    No co dobrze Bursztę zapamiętałam, czyli bedę żyć ;)

Bliska 77, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I żarcik ;)

Spotykają się dwaj kumple:
    - Stary, nie jestem już impotentem.
    - Jak się wyleczyłeś?
    - Piję wodę bogatą w żelazo i wieszam na szyi magnes.

polarmiś, ania.g, Dorka1979, Bozia3, moremi, Muszelka75, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide
    Co tak sam będę siedział ...

Muszelka75, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to foty dawaj!! :)
    nie mam, zostawiłam w teczce u rodziców jakieś dwa czy trzy tygodnie temu :-) , jak nie zapomną to mi jutro przywiozą a z poniedziałkowej wizyty mam tylko ładne usg mojego spojenia łonowego, mogę wrzucić :-)

ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe z tym spojeniem -- muszę powiedzieć swojej, żeby mnie oblukała - bo mnie też boli przy chodzeniu - a ja to zwalam na więzadła - no chyba, że to żylaki bolą te, które się zrobiły nie tam, gdzie trzeba....
    o cudownych żylakach w odpowiednim miejscu nic mi nie mów ale ale, zapomniałam, moja gin powiedziała żebym na noc zwykłym sudocremem smarowała i odpukać nawet pomaga :-) takze spróbuj, mówię poważnie, te apteczne preparaty dla kobiet w ciazy na hemoroidy nic mi nie pomagały a raczej średnio a po kuracji sudo prze cztery noce i pięć dni jest naprawdę lepiej, nie zniknęły ale znacznie się zmniejszyły, zwłaszcza ten najbardziej bolący, a rozejście spojenia to pięknie widać na usg właśnie podobno, wg lekarza :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No co dobrze Bursztę zapamiętałam, czyli bedę żyć ;)
    sama widzisz, nie jest źle :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ide i nie wiem kiedy znowu wejdę na górę :-)

ania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bozia zapomniałam to zdjęcie które mam w awatarku jest w 4d tylko białoczarne i z kwietnia

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    bozia zapomniałam to zdjęcie które mam w awatarku jest w 4d tylko białoczarne i z kwietnia
    no z kwietnia...a teraz prawie lipiec...:) ale ok poczekamy już na normalne - po urodzeniu :)

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no z kwietnia...a teraz prawie lipiec...:) ale ok poczekamy już na normalne - po urodzeniu :)
    kurcze, powiem Ci Bozia że już jestem naprawdę zmęczona, zupełnie nagle opadłam z sił, najchętniej przyjęłabym scenariusz jakiegoś spontanicznego porodu, co do cc mam spore obiekcje a znowu im bliżej porodu tym częściej przypominam sobie jak to było z córką i mam coraz większe wątpliwości i obawy i boję się, ze mój łepek odmówi współpracy

samira, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w sobotę rano :D miłego i słonecznego weekendu :D ja niestety w pracy :(

mandragora, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
    A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie. ;)

mandragora, caffe, Viv78, Mega, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 3799 3800 3801 3802 3803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ