35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ja byłam pewna, że Bursztyn napisała, że ma mieć hsg, bo zadzownili do niej ze szpitala? To tez poplatałam?
To ja idę spać, jednak przesłuchanie 40 osób i słuchanie jak im wszystkim źle chyba mnie tak zmiażdżyło, że ja dziś zamilknę.
Po co ię dalej osmieszać? DzizasssBozia3, ania.g, Mega, Żanet, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:moja gin też zawsze robi normalne usg a potem przechodzi na tryb 4d, wiec podobnie jak Ty mam wykonywane na każdej wizycie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:jaka Burszta, jaki zabieg, jaka Aga ma Marcela? Sabinko - czy Ty w oczekiwaniu na 0,0% od męża - tym czasem spożywasz coś innego? Czy to może ja coś przegapiłam?
Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzien dobry
Szpital przypomnial sobie o mnie (bez mojej ingerencji, bo wkoncu nie zadzwonilam) i zapraszaja mnie na hsg we wtorek rano...bosszsz...Bliska 77, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no to foty dawaj!!
, jak nie zapomną to mi jutro przywiozą a z poniedziałkowej wizyty mam tylko ładne usg mojego spojenia łonowego, mogę wrzucić
ania.g, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ciekawe z tym spojeniem -- muszę powiedzieć swojej, żeby mnie oblukała - bo mnie też boli przy chodzeniu - a ja to zwalam na więzadła - no chyba, że to żylaki bolą te, które się zrobiły nie tam, gdzie trzeba....
takze spróbuj, mówię poważnie, te apteczne preparaty dla kobiet w ciazy na hemoroidy nic mi nie pomagały a raczej średnio a po kuracji sudo prze cztery noce i pięć dni jest naprawdę lepiej, nie zniknęły ale znacznie się zmniejszyły, zwłaszcza ten najbardziej bolący, a rozejście spojenia to pięknie widać na usg właśnie podobno, wg lekarza
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no z kwietnia...a teraz prawie lipiec...
ale ok poczekamy już na normalne - po urodzeniu
samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Ale miałam wczoraj dzień ho ho no i 40 stuknęło, piękna kolacja z mamcią i mężem.
A dziś do roboty, ledwo skończę jedną to do drugiej na bal nauczyciela do 3.00. Mam nadzieję że będzie ciekawie.mandragora, caffe, Viv78, Mega, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017