35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie przeczytalam posta to jeszcze odpowiem... Zdrowy, 2 dni temu mial przez 2 dni plesniawki, noce-tragedia- minimum 3 razy sie budzi na mleko albo picie. i tez na butli- humana. Obiadki juz je codziennie, z miesem, zaczynalam od sloiczkow ale teraz juz je z miesem to sama gotuje. Potem mroze i am na kilka dni. w sumie w ciagu dnia je mleko na sniadanie, kaszke z owocami na drugie, obiadek, podwieczorek-owocei kacha na kolacje... Horror zaczyna sie w nocy. ale on w dzien ma jeszcze 3 drzemkimegan8 wrote:zdrowa ,w maju tylko trzydniówkę miała
od czerwca przesypia nocki ,czasem się tylko przebudzi na minutkę
na butelce ,teraz już pomału obiadki ,chyba jedna butelka wypadła jej z rytmu odkąd je obiadek
a jak u ciebie ??megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, zimno i pochmurno... No tak, jak jestem w pracy to jest piękna pogoda, a jak mam wolne to deszcz, gdzie tu sprawiedliwość??? Wybieram sie dzisiaj do fryzjera. No i lodówkę trzeba zaopatrzyć. Miłego dnia.
Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja - otwieramy tydzień
Pusurek - będziesz miała super pamiątkę...Chodakowska faktycznie Cię złapała za Twój brzuch - jakby chciała się zarazić....Ale przy jej trybie życia i intensywności treningów - to może być ciężko....
U nas dziś leje i zimno... - wreszcie - bo ta duchota już zabijała....
Wysłałam młodego na obóz na Mazury - trochę odpoczynkuBliska 77, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:
Pusurek - będziesz miała super pamiątkę...Chodakowska faktycznie Cię złapała za Twój brzuch - jakby chciała się zarazić....Ale przy jej trybie życia i intensywności treningów - to może być ciężko....
Tu tez milo i deszczowo, ale podobno cieplo ma byc znowu od srody, a w weekend upaly...I gdzie sie wtedy schowac? Do lodowki?
W H&M sa przeceny ciuchow ciazowych ( uslyszalam haslo, ze przecenia sie sezon 7, cokolwiek by to nie znaczylo ). Nie ma na nich metek z przecena, wisza na wieszaku. Kupilam sobie wczoraj bardzo ladne lniane spodnie przecenione ze 129 na 30, wiec dobry deal. Zakladam, ze cala siec tak ma.
Milego dnia!samira, Bozia3, Reni, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
samira Ty prowadzisz listę od początku i jasne, że nie ma co zmieniać zasad...Jednak chciałam dorzucić swoje 2 grosze - że wszystkie dziewczyny na tą listę pracują i miło by było, żeby ich wpisy też uszanować i jednak uzupełniać ją na bieżąco - skoro chcesz robić to sama i tego pilnować...To trochę wkurwia...ce jest, jak wszystkie dopisują, starają się i podają dane, a lista czasami długo nie jest uzupełniana...
Pusurek, caffe, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość