35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:samira zaczynasz mnie już wkurzać..
bez kitu!
jakim prawem podejmujesz za nas decyzję???
przykład jest głupi
logiczne, że w pierwszej kolejności ratuje się człowieka
co to w ogóle za przykład
jak to było ,nie wkurzaj się bo ci prolaktyna skoczy Reniu ...
nie podejmuję ,wnioskuję z niektórych wypowiedzi,dobry przykład jak każdy inny
ojoj Samira się unosi,ojoj ma swoje zdanie,
-
Bozia3 wrote:mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu) wzrusza los i krzywda człowieka...co nie oznacza, że krzywda zwierząt mnie nie obchodzi...
amen - zakończmy to - bo w ciąży i w staraniach nie można się bardzo denerwować...samira, Bozia3, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f722f67e3446.pngsamira wrote:jak to było ,nie wkurzaj się bo ci prolaktyna skoczy Reniu ...
nie podejmuję ,wnioskuję z niektórych wypowiedzi,dobry przykład jak każdy inny
ojoj Samira się unosi,ojoj ma swoje zdanie,samira, Mega, Niuta, Bozia3, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu) wzrusza los i krzywda człowieka...co nie oznacza, że krzywda zwierząt mnie nie obchodzi...
amen - zakończmy to - bo w ciąży i w staraniach nie można się bardzo denerwować... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:tak ,ciekawe jak byś zareagowała jak by z winny lekarzy umarła ci bliska osoba w szpitalu która można było uratować,ale lekarz który miał leczyć nie wykonał potrzebnych badań i szkoda mi wtedy brata który odszedł tak wcześnie i mojej rodziny która do teraz cierpi z tego powodu bardziej jestem za pomaganiem ludziom
kocham i sznuje zwierzęta,sama mam psa i kocham go bardzo mocno
Ale przeciez nie o to tu chodzi.samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Laski czy nie trzeba już zrobić planu urlopów na forum
żeby było wiadomo kiedy co i jak?
Ale urlop? Na urlopie tez trza liste podpisac!
Bliska 77, Mega, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie,
widze ze dzis dosc goraco a forum i ciekawe tematy
Bursztynku kochany, jak tylko bedziesz mogla daj znac co z Mama, mam nadzieje ze udalo sie opanowac krwotok i jest ok
Alis, mam nadzieje, ze sytuacja z corcia sie ustabilizuje
milego i spokojnego popoludnia dziewczynysamira, Bursztyn, Alis lubią tę wiadomość