X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski czy nie trzeba już zrobić planu urlopów na forum ;-) żeby było wiadomo kiedy co i jak?

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalam Wam, ze kupuje 2 hektary ziemi. I tak rozmyslam co by na niej uprawiac mozeto:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/074933311b2c.jpg

Alis, Bozia3, Reni, Bliska 77, Mega, megan8, MartaDidinio, Sabina, Żanet, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja tu bede prowokacyjna i powiem, ze mnie kardziej wzrusza krzywda zwierzat ( choc widzialam, ze Reni ma chyba podobne zdanie ). Nad losem dziecka zawsze ktos przykleknie, czasem za pozno, ale najczesciej jednak tak. Zwierzeta sie same nie obronia...

dziwi mnie to,nie wiem czy kojarzysz historię z Piotrkowa Tryb. (to moje rodzinne miasto) gdzie facet tak bił dziecko ze mu skurwiel nerki urwał a reakcja okolicznego środowiska żadna,wezwał pogotowie jak się wystraszył ,bo dziecko to stało krwotoku i umierało,bo się pierdla wystraszył...

i co pomógł mu ktoś ,temu dziecku

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Laski czy nie trzeba już zrobić planu urlopów na forum ;-) żeby było wiadomo kiedy co i jak?

Taaa..., ja jak zwykle w poniedziałek do Łodzi. Moje ulubione sanatorium ;)

Mega, Sabina, Żanet, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa a jak posmakuje to i patelnię wyliże ;-)
    hahahahaa
    polarmiś wrote:
    Musisz mu codziennie inne danie na takim talerzu pod nos posunac . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b5d7e3a0b7e.jpg

polarmiś, Mega, Bursztyn, Niuta, caffe, moremi, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dziwi mnie to,nie wiem czy kojarzysz historię z Piotrkowa Tryb. (to moje rodzinne miasto) gdzie facet tak bił dziecko ze mu skurwiel nerki urwał a reakcja okolicznego środowiska żadna,wezwał pogotowie jak się wystraszył ,bo dziecko to stało krwotoku i umierało,bo się pierdla wystraszył...

i co pomógł mu ktoś ,temu dziecku
    Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:29

samira, Pusurek, Simba, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira. przykro mi bardzo,ze straciłaś brata. nie wyobrażam sobie co czuja osoby, które poniosły taka tragedie, ale ja jakoś nie mogę zrozumieć jednego. dlaczego nie można bronic każdego, nie zależnie od tego czy ma dwie, czy cztery kończyny? jeśli człowiek potrzebuje pomocy to mu pomogę to samo zrobię, jeśli pomocy będzie potrzebowało inne stworzenie. zwierzaki ,czy dzikie ,czy oswojone tez potrzebują miłości i pomocy. to ze twój brat nie dostał odpowiedniej opieki to wina polityki. nie można kochać i pomagać jednakowo bez rozgraniczania - człowiek- zwierzę?

Reni, samira, Mega, Pusurek, caffe, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u Ciebie? dobrze się czujecie?
    Alis wrote:
    Taaa..., ja jak zwykle w poniedziałek do Łodzi. Moje ulubione sanatorium ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fakt
    polarmiś wrote:
    Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?

Mega, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, zartujesz teraz, prawda?
    Rozwody i bankructwa? A co to jest za dramat...
    Maz niewiernej zony najczesciej nie wyrzuca przez okno ani nie ciagnie jej za samochodem. Nie odrabuje jej reki ani nogi siekiera, nie przywiazuje w lesie do drzewa z zaklejonymi ustami, zeby nie mogla wolac o pomoc.
    Moge Ci podslac kilka fotek, gdzie zobaczysz, jak zwierzeta nie moga sie bronic. I nie sa kurwa mac szczesliwe, mimo, ze nie maja nalogow...
    nie, nie żartuje...chodzi mi o to, że zwierzę nie zrobi takiej krzywdy jedno drugiemu, jak moga zrobić ludzie...ale nie uważam, że zwierzęta sa bardziej krzywdzeni, niz np. dzieci, starsi ludzie, czy w ogóle ludzie...
    jeśli dla Ciebie rozwód, bankructwo to nie dramat - to ja nie mam pytań - bo dla mnie jest...
    dodatkowo zboczeńcy, świry i pełna patologia to ludzie, a nie zwierzęta...i bardziej mimo wszystko obrywa człowiek od człowieka, a nie zwierzęta..choć im też się obrywa - jak wszystkim na tym świecie...

FZuMp1.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaa a jak posmakuje to i patelnię wyliże ;-)
    hahahahaa
    tego jeszcze nie próbowałam. tylko zastanawiam się, o której uśpić dziecko żebym miała czas się przygotować:)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta widzisz cos Ty narobila na forum tym malym uratowanym ssakiem!

Reni, Mega, Simba, Niuta, Sabina, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    mowisz o tych psach, czy kotach ktore starsza na ulicach wystajacymi zebrami? to my im sprawilismy taki los
    dużo ich widzisz? przejedź sie na wschód - to wtedy pogadamy...i dlaczego Cie nie wzruszają mocniej dzieci z bidula, niż te psy?

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    tego jeszcze nie próbowałam. tylko zastanawiam się, o której uśpić dziecko żebym miała czas się przygotować:)
    jak to nie próbowałaś? :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie usypiaj! eutanazja w PL jest zakazana.. może połóż spać, podrzuć dziakom ;-)
    amelia04072006 wrote:

amelia04072006, samira, Mega, Bursztyn, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Niuta widzisz cos Ty narobila na forum tym malym uratowanym ssakiem!
    bo tu dużo nie trzeba...;) jak zawsze..:)

polarmiś, Mega, Niuta, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie, nie żartuje...chodzi mi o to, że zwierzę nie zrobi takiej krzywdy jedno drugiemu, jak moga zrobić ludzie...ale nie uważam, że zwierzęta sa bardziej krzywdzeni, niz np. dzieci, starsi ludzie, czy w ogóle ludzie...
    jeśli dla Ciebie rozwód, bankructwo to nie dramat - to ja nie mam pytań - bo dla mnie jest...
    dodatkowo zboczeńcy, świry i pełna patologia to ludzie, a nie zwierzęta...i bardziej mimo wszystko obrywa człowiek od człowieka, a nie zwierzęta..choć im też się obrywa - jak wszystkim na tym świecie...
    Ale nikt nie twierdzi ze zwierzeta wazniejsze od ludzi. Mysle ze kazda osoba majac duzo empatii dla zwierzat i pochylajaca sie nad ich losem, reke i do potrzebujacego czlowieka wyciagnie i odwrotnie.

Reni, samira, Pusurek, Simba, Sabina, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak to nie próbowałaś? :)
    cholera skopiłam się na jednym kilku centymetrowym aspekcie zycia mojego meza - upss wygadałam się ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira współczuję Ci bardzo tej tragedii ale co ma piernik do wiatraka?
    nie obraź się ale chyba o czymś innym jest dyskusja.. to o czym Ty piszesz to zaniedbanie lekarza i tym powinien zająć się prokurator

no to ze żal mi bardziej ludzi i jak bym tylko wiedziała i mogła to pomogła bym bratu aby wyzdrowiał

tak zajął się tak ze w końcu umorzyli sprawę od której mama się odwoła kolejny raz ,teraz już chyba w mediach ,bo już coś działa

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jak u Ciebie? dobrze się czujecie?

Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.

Reni, samira, Bliska 77, Mega, Bursztyn, caffe, Sabina, Żanet, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 3843 3844 3845 3846 3847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ