35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a96ae67468d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:44
samira, Reni, Elfik, Bliska 77, Mega, Simba, Bursztyn, Niuta, caffe, Sabina, moremi, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
patrzę na suwaczek więc niebawem będzie po wszystkim
daj znać co tam medyk powiedziałAlis wrote:Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ale nikt nie twierdzi ze zwierzeta wazniejsze od ludzi. Mysle ze kazda osoba majac duzo empatii dla zwierzat i pochylajaca sie nad ich losem, reke i do potrzebujacego czlowieka wyciagnie i odwrotnie.Reni wrote:mnie bardziej wzruszają zwierzęta..
napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..samira, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?
przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko
nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęcia -
Alis wrote:Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.
peppapig, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..
-
nie chce Ci się samej do sklepu chodzić?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7ec4513b09.jpg
polarmiś wrote:W zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:54
polarmiś, amelia04072006, Mega, Simba, Niuta, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:superowy
Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
chwilunia
ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi
bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
Bozia3 wrote:napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..polarmiś, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.
-
nick nieaktualnyPewnie na polowanie bedzie jezdzil. Jak sie przeprowadzimy na wies bedziemy mieli ze cztery psy i kilka kotow- u mojej mamy tak jest i jak idzie po ogrodzie to wszystkie gps za nia ida, wiec zawsze wiemy gdzie mama sie podziewa!
Reni, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira zaczynasz mnie już wkurzać..
bez kitu!
jakim prawem podejmujesz za nas decyzję???
przykład jest głupi
logiczne, że w pierwszej kolejności ratuje się człowieka
co to w ogóle za przykład
samira wrote:przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko
nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęciasamira, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Zdjecie z internetu przypadkowego wachta aby pokazac co to za rasa. Kocham setery a moj maz wyzly - wiec wachtel jest takim zlotym srodkiem. Nasz syn chcial owczarka niemieckiego ale za duzy jak na nasze obecne podoreczko, choc specery w lesie mialby gwarantowane!
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:chwilunia
ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi
bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
amen - zakończmy to - bo w ciąży i w staraniach nie można się bardzo denerwować...samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a proszę uczę się tutaj od najlepszych www.google.pl
Bozia3 wrote:mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu)Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wiem wiem współczuję
a u mnie...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c533f72c282.jpgpolarmiś wrote:Mialam ambitny plan umyc okno balkonowe ale wczorajsza biesiada spowodowala dzisiejszy bol glowy wiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:03
polarmiś, Mega, Elfik, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość