Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a96ae67468d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:44

nick nieaktualny, Reni, Elfik, Bliska 77, Mega, Simba, Bursztyn, Niuta, caffe, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę na suwaczek więc niebawem będzie po wszystkim :-)
    daj znać co tam medyk powiedział
    Alis wrote:
    Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.

iwcia77, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale nikt nie twierdzi ze zwierzeta wazniejsze od ludzi. Mysle ze kazda osoba majac duzo empatii dla zwierzat i pochylajaca sie nad ich losem, reke i do potrzebujacego czlowieka wyciagnie i odwrotnie.
    Reni wrote:
    mnie bardziej wzruszają zwierzęta..

napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..:)

nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!

superowy :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?
    nie czytam takich szmatławców jak super expres czy Fakt ale dzienniki oglądam ,i to był przykład tylko okrucieństwa i obojętności ludzi na cierpienie innego człowieka ,bezbronnego człowieka bo dziecka...

przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko

nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęcia

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.
    Alis jeszcze troszkę... i już będzie po wszystkim...

nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..:)
    no właśnie i o to mi chodziło

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce Ci się samej do sklepu chodzić? ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7ec4513b09.jpg
    polarmiś wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:54

nick nieaktualny, amelia04072006, Mega, Simba, Niuta, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

śliczny

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    superowy :)
    Zdjecie z internetu przypadkowego wachta aby pokazac co to za rasa. Kocham setery a moj maz wyzly - wiec wachtel jest takim zlotym srodkiem. Nasz syn chcial owczarka niemieckiego ale za duzy jak na nasze obecne podoreczko, choc specery w lesie mialby gwarantowane!

Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwilunia
    ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi

bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
    Bozia3 wrote:

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Alis i co dalej masz czekać do terminu ,nie jest to w takim stadium niebezpieczne ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie na polowanie bedzie jezdzil. Jak sie przeprowadzimy na wies bedziemy mieli ze cztery psy i kilka kotow- u mojej mamy tak jest i jak idzie po ogrodzie to wszystkie gps za nia ida, wiec zawsze wiemy gdzie mama sie podziewa!

Reni, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira zaczynasz mnie już wkurzać..

bez kitu!
    jakim prawem podejmujesz za nas decyzję???
    przykład jest głupi
    logiczne, że w pierwszej kolejności ratuje się człowieka
    co to w ogóle za przykład
    samira wrote:
    przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko

nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęcia

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zdjecie z internetu przypadkowego wachta aby pokazac co to za rasa. Kocham setery a moj maz wyzly - wiec wachtel jest takim zlotym srodkiem. Nasz syn chcial owczarka niemieckiego ale za duzy jak na nasze obecne podoreczko, choc specery w lesie mialby gwarantowane!
    a ten nie będzie taki duży ,bo mówisz ze ten jest podobny do wyżla i setera

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam ambitny plan umyc okno balkonowe ale wczorajsza biesiada spowodowala dzisiejszy bol glowy wiec

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f75aa1433113.jpg

nick nieaktualny, Żanet, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chwilunia
    ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi

bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
    mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu) wzrusza los i krzywda człowieka...co nie oznacza, że krzywda zwierząt mnie nie obchodzi...:)
    amen - zakończmy to - bo w ciąży i w staraniach nie można się bardzo denerwować...:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ten nie będzie taki duży ,bo mówisz ze ten jest podobny do wyżla i setera
    Mniejszy od wyzla i setera wiekszy od spaniela.

nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a proszę uczę się tutaj od najlepszych www.google.pl ;-)
    Bozia3 wrote:
    mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu)

Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem współczuję
    a u mnie...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c533f72c282.jpg
    polarmiś wrote:
    Mialam ambitny plan umyc okno balkonowe ale wczorajsza biesiada spowodowala dzisiejszy bol glowy wiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:03

nick nieaktualny, Mega, Elfik, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 3844 3845 3846 3847 3848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ