X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a96ae67468d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:44

samira, Reni, Elfik, Bliska 77, Mega, Simba, Bursztyn, Niuta, caffe, Sabina, moremi, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę na suwaczek więc niebawem będzie po wszystkim :-)
    daj znać co tam medyk powiedział
    Alis wrote:
    Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.

iwcia77, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale nikt nie twierdzi ze zwierzeta wazniejsze od ludzi. Mysle ze kazda osoba majac duzo empatii dla zwierzat i pochylajaca sie nad ich losem, reke i do potrzebujacego czlowieka wyciagnie i odwrotnie.
    Reni wrote:
    mnie bardziej wzruszają zwierzęta..

napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..:)

samira, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W zwiazku z tym ze ciazy brak postanowilismy kupic pieska- Wachtelhund, wiec bede miala malego ssaka w domu!!!!

superowy :)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?
    nie czytam takich szmatławców jak super expres czy Fakt ale dzienniki oglądam ,i to był przykład tylko okrucieństwa i obojętności ludzi na cierpienie innego człowieka ,bezbronnego człowieka bo dziecka...

przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko

nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęcia

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzięki, że pytasz. Nerki małej znów sie powiększyły. Nie wiem, na ile się przejmować, ale w poniedziałek mamy wizytę, więc się dowiemy. Poza tym mała rozpycha się strasznie i ciężko się nam dzielić moim brzuchem. W żebra mi się wbija i nie daję rady dłużej chodzić czy wysiedzieć pół godziny przed kompem. No i wciąż siedzi główką w górę, nie chce się odwrócić uparciuch.
    Alis jeszcze troszkę... i już będzie po wszystkim...

peppapig, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    napisała Reni, a potem powtórzyła to samo pusurek - że bardziej wzruszają je zwierzęta niż ludzie - dla mnie to jednoznaczne z ważnością...mnie też wzrusza rozjechany kot na drodze, ale jako kierowca - gdybym miała wybór - to zabiłabym tego kota dla bezpieczeństwa na drodze... - bardziej by mnie wzruszyła jednak śmierć człowieka...tylko tyle..:)
    no właśnie i o to mi chodziło

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce Ci się samej do sklepu chodzić? ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a7ec4513b09.jpg
    polarmiś wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:54

polarmiś, amelia04072006, Mega, Simba, Niuta, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

śliczny

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    superowy :)
    Zdjecie z internetu przypadkowego wachta aby pokazac co to za rasa. Kocham setery a moj maz wyzly - wiec wachtel jest takim zlotym srodkiem. Nasz syn chcial owczarka niemieckiego ale za duzy jak na nasze obecne podoreczko, choc specery w lesie mialby gwarantowane!

Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chwilunia
    ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi

bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
    Bozia3 wrote:

polarmiś, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Alis i co dalej masz czekać do terminu ,nie jest to w takim stadium niebezpieczne ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie na polowanie bedzie jezdzil. Jak sie przeprowadzimy na wies bedziemy mieli ze cztery psy i kilka kotow- u mojej mamy tak jest i jak idzie po ogrodzie to wszystkie gps za nia ida, wiec zawsze wiemy gdzie mama sie podziewa!

Reni, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira zaczynasz mnie już wkurzać..

bez kitu!
    jakim prawem podejmujesz za nas decyzję???
    przykład jest głupi
    logiczne, że w pierwszej kolejności ratuje się człowieka
    co to w ogóle za przykład
    samira wrote:
    przykład topi się dziecko i pies macie do wyboru ,kogo ratujecie ? odpowiedz większość z was uratuje pieska ja wybaczcie dziecko

nie stawiajcie na jednej szli życia czy tragedii człowieka i zwierzęcia

samira, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zdjecie z internetu przypadkowego wachta aby pokazac co to za rasa. Kocham setery a moj maz wyzly - wiec wachtel jest takim zlotym srodkiem. Nasz syn chcial owczarka niemieckiego ale za duzy jak na nasze obecne podoreczko, choc specery w lesie mialby gwarantowane!
    a ten nie będzie taki duży ,bo mówisz ze ten jest podobny do wyżla i setera

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam ambitny plan umyc okno balkonowe ale wczorajsza biesiada spowodowala dzisiejszy bol glowy wiec

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f75aa1433113.jpg

Sabina, Żanet, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chwilunia
    ale to nie oznacza, że krzywda ludzka mnie nie obchodzi

bardziej - stopień wyższy od przysłówka: bardzo; wyraz używany do tworzenia złożonych form stopnia wyższego przymiotników (np. bardziej polski) i przysłówków (np. bardziej swojsko)
    mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu) wzrusza los i krzywda człowieka...co nie oznacza, że krzywda zwierząt mnie nie obchodzi...:)
    amen - zakończmy to - bo w ciąży i w staraniach nie można się bardzo denerwować...:)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ten nie będzie taki duży ,bo mówisz ze ten jest podobny do wyżla i setera
    Mniejszy od wyzla i setera wiekszy od spaniela.

samira, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a proszę uczę się tutaj od najlepszych www.google.pl ;-)
    Bozia3 wrote:
    mnie bardziej ( i tu dziękuję za profesjonalne polonistyczne wytłumaczenie znaczenia tego wyrazu)

Bozia3, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem współczuję
    a u mnie...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c533f72c282.jpg
    polarmiś wrote:
    Mialam ambitny plan umyc okno balkonowe ale wczorajsza biesiada spowodowala dzisiejszy bol glowy wiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:03

polarmiś, Mega, Elfik, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 3844 3845 3846 3847 3848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ