X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeśli dla Ciebie rozwód, bankructwo to nie dramat - to ja nie mam pytań - bo dla mnie jest...
    dodatkowo zboczeńcy, świry i pełna patologia to ludzie, a nie zwierzęta...i bardziej mimo wszystko obrywa człowiek od człowieka, a nie zwierzęta..choć im też się obrywa - jak wszystkim na tym świecie...
    Rozwod to nie dla mnie az taki dramat, sama jestes tego przykladem - ale tragedii nie ma, wrecz przeciwnie, masz nowa rodzine, bedziesz miala dziecko. Bardziej mi tu pachnie happy endem niz samobojstwem.
    Czlowiek czlowiekowi wilkiem, byl od zawsze, ale czesciej ma to jakies podloze. I czasem mniej mi szkoda ludzi, niestety...
    Ale tylko czlowiek moze dla zabawy utopic psa, zrobic mu na zywca sekcje zwlok albo wlac kotu domestos do gardla, zeby zobaczyc jak to jest, bo moze jest fajnie. Bo jakby chcial to zrobic czlowiekowi, to pewnie sam by dostal w leb. Latwiej skrzywdzic bezbronnego i najlepiej mniejszego.
    W postrzeganiu i ocenianiu swiata jestesmy inne, to juz nie raz wyszlo na forum... Ale wiem, ze na szczescie wiele osob mysli tak jak ja...

Bliska 77, samira, Elfik, Mega, amelia04072006, Simba, Reni, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i ta Chodakowska nie daje mi spokoju ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e51c0e4006e.jpg
    Noooooooo, brawo! Poogladaj jeszcze jej metamorfozy, a moze sama zaczniesz! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jakie to ma znaczenie jak bym zareagowała? Pewnie tak jak kazdy.
    Ale przeciez nie o to tu chodzi.

tak chodzi o to co nie chodzi żeby chodziło hehe :)

a nie wiem jak byś zareagowała,obyś nigdy nie musiała ,nie życzę nikomu takich przeżyć a jemu też nikt w szpitalu nie pomógł

na marginesie ,dlaczego masz pewność że większość myśli tak jak ty

może ten człowiek nie zdążyłby oddać albo tamtego powstrzymać

fakt zwierze się nie obroni ,wiele się słyszy w tv o znęcaniu i wtedy mnie tez krew zalewa i bym takim łeb przy samej dupie urwała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 17:15

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odebralam wyniki porannych badan, sa dobre, jakies tam ciut obnizone limfocyty.
    Ale najwazniejsze co robilam dzis, to badanie HbA1c czyli czyli badanie hemoglobiny glikolowanej, ktora pokazuje sredni poziom cukru we krwi w ostatnich 3 miesiacach. No i kurka, wynik jest idealny! Po raz kolejny mam mordercze mysli w stostunku do mojej poloznej... Mniej juz przeciez wpisali do krajowego rejestru cukrzykow w No! Z drugiej strony nie jedzac cukru przytylam jak na razie 7 kg, wiec moze powinnam jej wlasnie podziekowac? Malo do zrzucania bedzie. ;) Juz sama nie wiem.
    A ze Adas jest taki wielki, to widocznie juz taka moja uroda. ;) Pewnikiem kara za grzechy w poprzednim wcieleniu, bo z cukrem to raczej nie ma nic wspolnego...

samira, Bliska 77, Sabina, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja odebralam wyniki porannych badan, sa dobre, jakies tam ciut obnizone limfocyty.
    Ale najwazniejsze co robilam dzis, to badanie HbA1c czyli czyli badanie hemoglobiny glikolowanej, ktora pokazuje sredni poziom cukru we krwi w ostatnich 3 miesiacach. No i kurka, wynik jest idealny! Po raz kolejny mam mordercze mysli w stostunku do mojej poloznej... Mniej juz przeciez wpisali do krajowego rejestru cukrzykow w No! Z drugiej strony nie jedzac cukru przytylam jak na razie 7 kg, wiec moze powinnam jej wlasnie podziekowac? Malo do zrzucania bedzie. ;) Juz sama nie wiem.
    A ze Adas jest taki wielki, to widocznie juz taka moja uroda. ;) Pewnikiem kara za grzechy w poprzednim wcieleniu, bo z cukrem to raczej nie ma nic wspolnego...
    to extra ze wyniki dobrze wyszły ,a że jesz mniej cukru to tylko na zdrówko wyjdzie :)

Pusurek, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    na marginesie ,dlaczego masz pewność że większość myśli tak jak ty
    Nie mam pewnosci, mam taka nadzieje. I znam wielu fantastycznych ludzi, wolontariuszy, weterynarzy, emerytow, ktorzy maja w nosie tak zwane dobra doczesne, ale chca zrobic cos dobrego, wlasnie dla zwierzat. Ludzie, ktorzy wplacaja po 2 zlote na sterylizacje zwierzat czy karme do schroniska, bo ich nie stac na wiecej, ale los zwierzat nie jest im obojetny. Moze komu sie to wydawac dziwne albo nienormalne. Trudno...

samira, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ciesze sie, ze wyniki w tym ten nanwazniejszy sa ok, oby tak dalej :-D

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira współczuję Ci bardzo tej tragedii ale co ma piernik do wiatraka?
    nie obraź się ale chyba o czymś innym jest dyskusja.. to o czym Ty piszesz to zaniedbanie lekarza i tym powinien zająć się prokurator
    Chciałabym tez dodać ze w większości przypadków lekarze jednak ratują ludziom życie, ale o tym sie nie trąbi, bo taka maja robotę. Warto jednak tez i o tym pamietać.

Pusurek, samira, Bliska 77, Reni, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira czy Ty wylacznie czytasz Super Ekspres ze karmisz nas takimi sensacjami?
    No właśnie o to mnie sie rozchodzi :)

samira, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie udalo mi sie pogadac z mama, juz na szczescie jest po. Zeby tylko tym razem wszystko dobrze sie skonczylo, bo taki strach o bliska osobe jest wykanczajacy.

Pusurek, Simba, megan8, Bliska 77, Mega, gosia7122, polarmiś, Niuta, Reni, Bozia3, Sabina, moremi, Żanet, iwcia77, sjoanka, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie mam pewnosci, mam taka nadzieje. I znam wielu fantastycznych ludzi, wolontariuszy, weterynarzy, emerytow, ktorzy maja w nosie tak zwane dobra doczesne, ale chca zrobic cos dobrego, wlasnie dla zwierzat. Ludzie, ktorzy wplacaja po 2 zlote na sterylizacje zwierzat czy karme do schroniska, bo ich nie stac na wiecej, ale los zwierzat nie jest im obojetny. Moze komu sie to wydawac dziwne albo nienormalne. Trudno...

Pasurku ja tez tak robię jak mam możliwość ,wiem ze niekiedy przysłowiowa złotówka może pomóc nakarmić i przeżyć psu w schronisku

i tak samo wyslę na pomoc dzieciom eska jak na zwierzaki :)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chciałabym tez dodać ze w większości przypadków lekarze jednak ratują ludziom życie, ale o tym sie nie trąbi, bo taka maja robotę. Warto jednak tez i o tym pamietać.
    Bo jak sie pisze o tym, ze lekarz amputowal komus glowe zamiast usunac wyrostek, to sie lepiej Fakt sprzedaje. Super Express tez! :P

Simba, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No właśnie o to mnie sie rozchodzi :)
    to już przerabialiśmy i pisałam na ten post miśkowi :P

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to już przerabialiśmy i pisałam na ten post miśkowi :P
    Ja po prostu nienawidzę taniej sensacji rodem: nagadali babie w maglu.
    I ciągłego robienia sensacji z historii które mnie nie dotyczą. Ale tak właśnie - to sie cudownie sprzedaje i lud ma czym żyć. W strachu i nienawiści.

samira, Bursztyn, Pusurek, Bliska 77, Reni, Sabina, moremi, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ja bardzo podziwiam lekarzy którzy ratują czyjeś zdrowie i życie ale lekarzy z powołania a nie konowałów którzy są obojętni na objawy jakie wykazuje pacjent które mogą towarzyszyć dwóm rożnym dziedziną medycyny i nie robią badań bo po co ,

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja po prostu nienawidzę taniej sensacji rodem: nagadali babie w maglu.
    I ciągłego robienia sensacji z historii które mnie nie dotyczą. Ale tak właśnie - to się cudownie sprzedaje i lud ma czym żyć. W strachu i nienawiści.
    dlatego ja ich nie czytam ,nie cierpię tych gazet

no właśnie historia mojego brata cię nie dotyczy ,dlatego nie ma się czym przejmować ,chyba ze Tobie wyłącznie chodzi o te gazety to spoko

bo niestety moja rodzina będzie z tym żyć a każdy inny zapomni ze coś takiego pisałam choćby mu było przykro ze tak się stało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 17:48

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mango heloo? Gdzie iestes?
    Zakladam ze sie dzis nie pojawi
    (obym zle zakladala)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 17:46

polarmiś lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Mango zdzwoniła do lekarza jak mówiła ,kurcze przecież nie młodnieje a z czasem będzie coraz trudniej ze staraniami

• megan8 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:30

Bursztyn, Bliska 77, Simba, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wreszcie udalo mi sie pogadac z mama, juz na szczescie jest po. Zeby tylko tym razem wszystko dobrze sie skonczylo, bo taki strach o bliska osobe jest wykanczajacy.
    Bursztynku, ciesze sie niezmiernie ze udalo Wam sie porozmawiac, badz dzielna, z tym strachem o bliska osobe to masz racje, calkiem niedawno przezywalam podobne rozterki, jestem z Toba <3

samira, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3846 3847 3848 3849 3850 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ