35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynie bój się telefon nie gryzie ,poczekaj spokojnie na połączenie,te osoby z drugiej strony mogą się bardziej bać niż tyMango wrote:Jestem, ale raczej na tarczy
Całą nockę spałam nerwowo i budziłam się. Potem jakiś rozstrój żołądkowy
Pół dnia zbierałam się do telefonu i raz zadzwoniłam
, ale nikt nie odebrał. Nienawidzę sama siebie! !!!!!!!!!
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekaj czekaj! Jak wytrzeli w przod to zobaczysz.Simba wrote:Jeszcze jest mały. W miarę

A ciekawe czy cycki bedziesz miala podwojnie duze.
Na chlopski rozum tak, bo robota podwojna!
Simba, Mega, Żanet, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeśli pytasz o mnie to nadal szukam złożyłam CV w sklepie z walizkami i tez o wzięcie w ajencję kiosku RUCH zobaczymy ,czekam i dalej wysyłam jak coś znajdęmegan8 wrote:a jak poszukiwanie pracy??
megan8, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale jesli sie juz przelamalas i zadzwonilas raz, to co Cie powstrzymalo przed drugim razem? Czego Ty sie tak naprawde boisz?Mango wrote:Jestem, ale raczej na tarczy
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może to jest zabawne, ale nie dla mniesamira wrote:nie bój się telefon nie gryzie ,poczekaj spokojnie na połączenie,te osoby z drugiej strony mogą się bardziej bać niż ty

Jestem wykończona własną głupotą: (
samira lubi tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
No czekam i na cycki tezPusurek wrote:Czekaj czekaj! Jak wytrzeli w przod to zobaczysz.

A ciekawe czy cycki bedziesz miala podwojnie duze.
Na chlopski rozum tak, bo robota podwojna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:10
Bursztyn, Mega, Bliska 77, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mango, ze tak spytam, z jakiego jesteś miasta mniej wiecej, bo nie pamietam? Chce sprawdzic czy daleko mam do ciebie, może zbierzemy ekipę zeby cie jakoś ręcznie zmotywować, skoro słowna motywacja już nie działa!Mango wrote:Jestem, ale raczej na tarczy
samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymango nie gniewaj się chciałam rozładować sytuacjęMango wrote:Może to jest zabawne, ale nie dla mnie
Jestem wykończona własną głupotą: (
i nie jesteś głupia tylko niezdecydowana i boisz się ale wszystko będize ok. ,jak coś nie tak to przetkają ,podrasują i będziesz nówka sztuka nie śmigana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:12
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, a potem zaczniesz co rok zachodzićsamira wrote:mango nie gniewaj się chciałam rozładować sytuację

i nie jesteś głupia tylko niezdecydowana i boisz się ale wszystko będize ok. ,jak coś nie tak to przetkają ,podrasują i będziesz nówka sztuka nie śmigana
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tam, oj tam - 3 godzinki pociągiem - damy radęMango wrote:Nie gniewam się - jestem zła sama na siebie. Nie lubię ulegać własnym lękom

Megan - do Poznania macie daleko
Bursztynku - boję się nieodwracalnej prawdy: (
A tak na poważnie - każda z nas sie boi, ale strach jest mniejszy niż chęć bycia mama, to ona motywuje nas do walki, latania po lekarzach, wykonywania setki badań, faszerowana i siebie i swoich facetów suplementami, dietami itp i ty tez dasz radę
Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

"