35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:skrzetnie to ukrylas
no to coraz wiecej nowych faktow sie pojawia, jak u Woloszanskiego...
Twoj maz mial wrocic z misji i wrocil?Reni, Niuta, Bursztyn, Mega, MartaDidinio, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na klawiaturze są strzałki góra dół jak wciśniesz dół to przewiniesz to co ci sie nie podoba. Proste.samira wrote:kuraka co w nim ładnego ,troszkę kolców i fuj skóra pomarszczona ,dorosłe są ładne ale takie małe ble
samira lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Ooo jezuuuuu kolcasty jaki slodziak
Niuta a wchodzilas na stronkę, którą podałam? Tam coś wspominali, zeby nie trzymać w pudełku po butach
Ale zajebiaszczy
Na stronkę wchodziłam ale coś mi ten karton umknął.
Wczoraj rozmawiałam z gościem który jest opiekunem Jeży w jakimś tam związku obrońców jeży czy coś takiego i on mówił żeby wsadzić do kartonu z butelką gorącej wody. I żeby karmić mlekiem kozim lub kocim.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bursztyn wrote:skrzetnie to ukrylas
no to coraz wiecej nowych faktow sie pojawia, jak u Woloszanskiego...
Twoj maz mial wrocic z misji i wrocil?
Wrócił, wrócił. I już mnie wkurza....iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:Niuta a czy na prawde jak jezu jest najedzony to widać na brzuchu białą plamkę?
Simba, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Bursztyn wrote:ahahahah!!!
No i czy to jego corka...
Wie.
I jego.
ChybaPo 14 latach można nie pamiętać
Simba, moremi, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Reni wrote:Simba a jak Twój brzuch? Przybyło już cm? A jak się czujesz? Mdłości, omdlenia..?
Czuje sie ok, tylko nadal muszę sie kimnac w ciagu dnia, czasem mnie mdli ale jeszcze pawia nie puszczalam (chociaż dzisiaj byłam blisko jak sie okazało ze kupiłam złe migdały - wędzone, faken - buchnelo mi z paczki makrela, bueeeee).
Mam straszne zatwardzenia (nie ma kupy, nie ma zabawy) i strasznie mnie wysyfilo, ale ja mam chyba jednak alergie na pszenicę. Także ogólnie ok, ale nie jest to jakiś "magiczny stan" ze och i ach! Czekam na drugi trymestrNiuta, Bursztyn, Pusurek, samira, Mega, Bliska 77, moremi, Żanet, malgos741, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:
Pusur! Taka lazienka a ty wiecej dzieci nie chcesz! To co zrobisz z taka lazienka - pokojem jak tam mogloby sie tyle dziac....A z tymi dziecmi to jeszcze pomysle.
polarmiś, Bliska 77, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Na klawiaturze są strzałki góra dół jak wciśniesz dół to przewiniesz to co ci się nie podoba. Proste.
wkurzyłaś mnie ,nie jestem analfabetą żebyś tak pisała i mnie obrażała
przegięłaś troszkę,myślisz ze te twoje obrazki są wszystkie mądre i jak je wstawiasz to błyszczysz ??
Reni po co durno komentujesz,złośliwa jesteś bardzo,o co ci znów chodzi,co mam kurwa mówić ze ładny jak mi się nie podoba ,ty tez tak mówisz jak ci się coś nie podoba
nie wiem lubisz się pastwić nade mną czy co ,nawet nie pisałam do ciebie tylko ogólnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 20:01
-
nick nieaktualnyNiuta, boskie jest to Twoje kolczaste dziecko. Sa takie specjalne ogrzewane materacyki dla oseskow jezy, ale butla z woda albo termofor tez moze byc. Male jeze moga tez pic kocie mleko ( czyli np. Whiskas dla kociat ).
http://zoo.waw.pl/pl/pomagamy-zwierztom/jee.html
Tu link z info, ale pewnie juz to wszystko wiesz.
Trzymam kciuki, niech maly sie chowa dobrze i zdrowo!Niuta, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny