35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Dziewczyny trochę mnie nie było i co tu się dzieję?!
MUSZĘ na spokojnie wszystko przeczytać i wrócę
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego.Niuta, Pusurek, Sabina, moremi, Reni, amelia04072006, Mega, Bursztyn, samira, Żanet, peppapig, Alis, iwcia77, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jest szansa że Tomuś wyjdzie w ten weekend
jutro o 10 mam gadać z zastępcą ordynatoraSimba, Niuta, Pusurek, Sabina, moremi, Reni, polarmiś, samira, Mega, Żanet, peppapig, Alis, Bursztyn, malgos741, iwcia77, caffe, Viv78, Bliska 77, sjoanka, mysza1975, gosia7122, Monia37 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego.
Ja bardzo proszę ostrzegać przed takimi streszczeniami!
Ze śmiechu oplułam komputer Szanownego Małżonka piwem.
I żeby było jasne - szkoda piwa nie kompaSimba, moremi, Mega, Żanet, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnySimba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego.Z ust mi je wyjelas, droga Simbo!
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego. -
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny, dziewczyny
Ewa fantastyczna wiadomość, będziesz mogła mieć swojego szkraba juz u siebie... Cudownie...EwaT, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny no nic! nie przeczytałam od a do zet bo się z mężem rozgadałam,piwo wypiłam,siku dwa razy byłam i już nowe mam otworzone- no piwo.. ale trzymam kciuki za Tomcia żeby do domu poszedł jak najszybciej
i głaskam brzusio jeza
. Aaaaaaaaaaaa dzięki za streszczenie!
EwaT, Niuta, moremi, Żanet, Mega, Bozia3, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny