35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.peppapig wrote:Dziewczyny trochę mnie nie było i co tu się dzieję?!
MUSZĘ na spokojnie wszystko przeczytać i wrócę
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego.
Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Reni, amelia04072006, Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, Alis, iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jest szansa że Tomuś wyjdzie w ten weekend
jutro o 10 mam gadać z zastępcą ordynatora
Simba, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Żanet, nick nieaktualny, Alis, Bursztyn, malgos741, iwcia77, caffe, Viv78, Bliska 77, sjoanka, mysza1975, gosia7122, Monia37 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
Ja bardzo proszę ostrzegać przed takimi streszczeniami!
Ze śmiechu oplułam komputer Szanownego Małżonka piwem.
I żeby było jasne - szkoda piwa nie kompa
Simba, moremi, Mega, Żanet, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyChcialam wlasnie napisac podobne streszczenie!Simba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
Z ust mi je wyjelas, droga Simbo!
Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeee tylko nie nienawidzi,kocham zwierzakiSimba wrote:Nic. Samira nienawidzi zwierząt i chce zamordować małego jeża którym zajmuje sie Niuta. Niuta z kolei ujawniła swoją 14 letnia córkę. Nam i swojemu mężowi.
A Reni staje w obronie jeża i czystości języka polskiego. -
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny, dziewczyny

Ewa fantastyczna wiadomość, będziesz mogła mieć swojego szkraba juz u siebie... Cudownie...
EwaT, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny no nic! nie przeczytałam od a do zet bo się z mężem rozgadałam,piwo wypiłam,siku dwa razy byłam i już nowe mam otworzone- no piwo.. ale trzymam kciuki za Tomcia żeby do domu poszedł jak najszybciej
i głaskam brzusio jeza
. Aaaaaaaaaaaa dzięki za streszczenie!
EwaT, Niuta, moremi, Żanet, Mega, Bozia3, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Haha no jasne a polar nawet psa płochacza kupuje
samira wrote:właśnie miałam nie pisać,widzę znów nagonka na mnie
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny