35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Pomalowałam pazury na granatowo, czekam aż wyschną i idę spać. Ostatnio jestem tak zmęczona (jest beznadziejnie w pracy), że zastanawiam czy dożyję urlopu...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Wspaniale !!! Wielkie brawa za probe niesienia pomocy potrzebujacym ! Nie wazne czy "Tylko " zwierze czy czlowiek .... A tak ma marginesie kocham zwierzeta , co roku oplakuje, gdy u mnie w okolicy robia regulowany odstrzal saren
(( nic nie da sie na to poradzic , brak naturalnych drapieznikow , wiec ingeruje najwiekszy drapieznik - czlowiek .....
amelia04072006, Niuta lubią tę wiadomość
-
a ja znowu pozno zagladam...uff
Ewa- szczerze sie ciesze, ze w weekend byc moze bedziecie razem w domu, wyobrazam sobie wasze szczescie
Bursztyn -
Reni- plany wakacyjne ??? " ostatnio widzialam wyciag z mojego konta i stwierdzilam , ze nie jestem zmeczona"
Pusur- to jest lazienka??? toc to sala balowa !Pusurek, Mega, Bursztyn, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Poszlam umyc jednak to okno a tu trzy strony!
Bursztyn - mocno wspieram, musi byc dobrze!
Mango - a ty ty ty ( kiwam paluszkiem).
Megan - mala boska!
Pusur! Taka lazienka a ty wiecej dzieci nie chcesz! To co zrobisz z taka lazienka - pokojem jak tam mogloby sie tyle dziac....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ewa, cudna wiadomosc, pozegnajcie wreszcie szpital i niech sie zacznie normalne, rodzinne i pogodne zycie. Przesylam ucalowania dla Tomeczka
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
helouu dziewczyny. spać nie mogłam. w jednym czasie wycierałam nos i zastanawiałam się jak dzisiaj zaserwować mężowi "sałatkę" w/g przepisu polarmisia i wymyśliłam. ponieważ już wiem, ze eutanazja jest zabroniona, wiec nie omeg uśpić dziecka, dlatego zamówię catering do domu, ale zaznaczę, ze ..... bez obsługi i na własnych naczyniach
Żanet, Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta
U mnie stresu ciag dalszy, bo do mamy jeszcze nie dzwonilam, troche za wczesnie, brat ma tam podejsc rano i wyslac mi sms, zobaczymy.
Dzien pogodowo przyjemny, ale bez szalu. Jutro transfer Leona do mojej przyjaciolki, tez to bede przezywac (mam nadzieje ze Leon nie). No i lot mnie jeszcze czeka, Same stresy ostatnio...Simba, Mega, Sabina, polarmiś, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek! Pan koszacy trawe od 6 rano pod blokiem to wynalazek PRL - u czy juz III Rzeczpospolitej? Bo nie wiem na kogo zlorzeczyc...
A zasnelam o 4, po przewracaniu sie w lozku od 23...
Przebookowalam sobie bilety na wczesniejszy powrot do domu i jest nadzieja, ze sie troche przed porodem jeszcze wyspie.
U mnie przyjemne chmurki na niebie, zar sie nie leje z nieba, wiec jest dobrze.
Milego dnia!
Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
chodziło mi raczej o to, że jak nagonka to pies myśliwski się przyda
bo mi nagonka kojarzy się z łowiectwem
p.s. dzień dobreek
samira wrote:wbrew pozorom zwierzęta mnie lubią a ja je lubięSimba, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
myślę, że wynalazek dziury ozonowej i ocieplenia klimatu
Pan chce zdążyć przed upałem
witaj w tropikalnej PolscePusurek wrote:Dzien doberek! Pan koszacy trawe od 6 rano pod blokiem to wynalazek PRL - u czy juz III Rzeczpospolitej? Bo nie wiem na kogo zlorzeczyc...Pusurek, Mega, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
coś mi umknęło czyli wybierasz się do Polski?
no to czekamy na wieściBursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
U mnie stresu ciag dalszy, bo do mamy jeszcze nie dzwonilam, troche za wczesnie, brat ma tam podejsc rano i wyslac mi sms, zobaczymy.
Dzien pogodowo przyjemny, ale bez szalu. Jutro transfer Leona do mojej przyjaciolki, tez to bede przezywac (mam nadzieje ze Leon nie). No i lot mnie jeszcze czeka, Same stresy ostatnio...Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość