35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na poklad
-
Royal Canin “Baby Cat” oraz “Milvet”, “Mixol”, mleka Beaphar, Whiskas itp, są zabójcze dla jeżątek!Pusurek wrote:Niuta, boskie jest to Twoje kolczaste dziecko. Sa takie specjalne ogrzewane materacyki dla oseskow jezy, ale butla z woda albo termofor tez moze byc. Male jeze moga tez pic kocie mleko ( czyli np. Whiskas dla kociat ).
-
jesteś dobrą "mamą" mały ma może zły dzień
Niuta wrote:Nie strasz bo i tak mi już odbija...
Później, przed 8 zjadł w miarę normalnie więc może to tylko fochy były.
I znów mnie osikał. Chyba lubi ten masaż brzuszkaMega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sobie nie grzebię więc nic nie doradzę
amelia04072006 wrote:powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na pokladMega, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Pusruku, to chyba jeszcze wynalazek PRL-u. Od razu przypomniał mi się dzień świra " Musisz pan tak jebać pod moim oknem od samego świtu" jakoś tak to szło.
Busztyn
Aga, jeszcze trochę. Wszystko będzie dobrze
Ewa, bardzo się cieszę że Twój synek ma się coraz lepiej
Niuta, jeżyk zajebisty
A ja się szykuję po woli do wyjazdu nad nasze polskie morze. Start w niedzielę rano. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Marzy mi się zaleganie z książką na plaży.Reni, Bliska 77, Mega, Pusurek, mysza1975, Dorka1979, Simba, iwcia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Jeśli cię to pocieszy ja też zaczynam swirowac, udało sie czy nie???? Sezon zaglądania w majty uważam za otwarty
Mega lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e850422e3c00.jpg
polarmiś wrote:Ja tylko 9 w tym cztery balkonowe. Zostaly mi do umycia jeszcze 4 . Ale ja nigdy nie myje na raz tylko jak mi sie zechce bo:
Niuta, Elfik, Żanet, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:jak ty masz 12 dpo to sie nie dziwie:)
a jak teraz zatestujesz, to nikt ci złego slowa nie powie, hihiihi, a jakie masz długie fazy lutealne?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Bliska to hormony. Nie masz jakiejs kolezanki co by milo z Toba czas spedzila, oprocz nas oczywiscie?
dobrze ze Was mam
z jednej strony wolałabym być w pracy, z drugiej wiem, ze nie byłabym w stanie wysiedzieć no i miejsce gdzie pracuje nie koniecznie jest przyjazne dla kobiet w ciąży dlatego też od połowy marca jestem na zwolnieniu, muszę przyznać, ze taki stan mam pierwszy raz ale trochę wzięłam się za drobne prace i z lekka mi przeszło. nie mam wyjścia muszę przeczekać, jeszcze za oknem cholerny upał, którego ja nie znoszę i po prostu nie umiem w nim funkcjonować, czekam aż się pranie skończy powieszę i idę po niezawodną knigę a potem do lekarza i jakoś zleci, dzięki Miśku
Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:boję się ze w czasie porodu pójdzie cos nie tak i już mojej małej ropuszki (tej co jest i tej co się pcha na swiat) więcej nie zobaczę, kurwa, nieźle mi odbija co?????? chyba pierwszy raz jestem w takim chujowym stanie emocjonalnym
na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....
Bliska 77, Żanet, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam ostatnio to samo - tylko na razie chyba mniej intensywnie...bo mnie zostało jeszcze dwa miesiące...ale to też od czytania ciągłego i przebywania na forum...nie śpię po nocach i się zastanawiam, czy dziecko będzie zdrowe, jak powinnam rodzić i czy ja to przeżyję...
na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość