X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na poklad

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Royal Canin “Baby Cat” oraz “Milvet”, “Mixol”, mleka Beaphar, Whiskas itp, są zabójcze dla jeżątek!
    Pusurek wrote:
    Niuta, boskie jest to Twoje kolczaste dziecko. Sa takie specjalne ogrzewane materacyki dla oseskow jezy, ale butla z woda albo termofor tez moze byc. Male jeze moga tez pic kocie mleko ( czyli np. Whiskas dla kociat ).

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteś dobrą "mamą" mały ma może zły dzień :-)
    Niuta wrote:
    Nie strasz bo i tak mi już odbija...
    Później, przed 8 zjadł w miarę normalnie więc może to tylko fochy były.
    I znów mnie osikał. Chyba lubi ten masaż brzuszka ;-)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko 9 w tym cztery balkonowe. Zostaly mi do umycia jeszcze 4 . Ale ja nigdy nie myje na raz tylko jak mi sie zechce bo:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2663260788c.jpg

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie nie grzebię więc nic nie doradzę :-(
    amelia04072006 wrote:
    powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na poklad

Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bób na śniadanie.. dzień trzeci
    Bob na obiad dzien czwarty!!!!!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa nie bób na obiad i kolację dzień piąty hahaha
    i nie wiem czy mam owulację czy to bób ;-)
    polarmiś wrote:
    Bob na obiad dzien czwarty!!!!!

polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Pusruku, to chyba jeszcze wynalazek PRL-u. Od razu przypomniał mi się dzień świra " Musisz pan tak jebać pod moim oknem od samego świtu" jakoś tak to szło.
    Busztyn <3
    Aga, jeszcze trochę. Wszystko będzie dobrze <3
    Ewa, bardzo się cieszę że Twój synek ma się coraz lepiej <3
    Niuta, jeżyk zajebisty :)
    A ja się szykuję po woli do wyjazdu nad nasze polskie morze. Start w niedzielę rano. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Marzy mi się zaleganie z książką na plaży.

Reni, Bliska 77, Mega, Pusurek, mysza1975, Dorka1979, Simba, iwcia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to wina Tuska
    Nazwe "Wina Tuska" zastrzegam sobie na moje przyszle wyroby wina!!!

Mega, Niuta, ania.g, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jeśli cię to pocieszy ja też zaczynam swirowac, udało sie czy nie???? Sezon zaglądania w majty uważam za otwarty ;)
    co mogę Ci powiedzieć, znam ten stan, dlatego wierzę, ze w końcu się uda, w najmniej oczekiwanym momencie :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e850422e3c00.jpg
    polarmiś wrote:
    Ja tylko 9 w tym cztery balkonowe. Zostaly mi do umycia jeszcze 4 . Ale ja nigdy nie myje na raz tylko jak mi sie zechce bo:

Niuta, Elfik, Żanet, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jak ty masz 12 dpo to sie nie dziwie:)

a jak teraz zatestujesz, to nikt ci złego slowa nie powie, hihiihi, a jakie masz długie fazy lutealne?
    11 dni, ale twardziochem bede, poczekam do niedzieli :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e850422e3c00.jpg
    Mialam cytowac post ktorejs z dziewczyn bo mnie zapraszala na mycie 19 okien! Matko tego bym sie nie pogjela.

Reni, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g.szykuj się szykuj, relaks przy szumie fal to jest to :-)

ania.g lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska to hormony. Nie masz jakiejs kolezanki co by milo z Toba czas spedzila, oprocz nas oczywiscie?

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialo byc wczoraj alr zapomnialam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44625b42fb0c.jpg

sjoanka, MartaDidinio, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bliska to hormony. Nie masz jakiejs kolezanki co by milo z Toba czas spedzila, oprocz nas oczywiscie?
    Miśku, niestety nie, wszystkie pracują :-) dobrze ze Was mam <3 z jednej strony wolałabym być w pracy, z drugiej wiem, ze nie byłabym w stanie wysiedzieć no i miejsce gdzie pracuje nie koniecznie jest przyjazne dla kobiet w ciąży dlatego też od połowy marca jestem na zwolnieniu, muszę przyznać, ze taki stan mam pierwszy raz ale trochę wzięłam się za drobne prace i z lekka mi przeszło. nie mam wyjścia muszę przeczekać, jeszcze za oknem cholerny upał, którego ja nie znoszę i po prostu nie umiem w nim funkcjonować, czekam aż się pranie skończy powieszę i idę po niezawodną knigę a potem do lekarza i jakoś zleci, dzięki Miśku

Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mialo byc wczoraj alr zapomnialam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44625b42fb0c.jpg
    świetne :)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    boję się ze w czasie porodu pójdzie cos nie tak i już mojej małej ropuszki (tej co jest i tej co się pcha na swiat) więcej nie zobaczę, kurwa, nieźle mi odbija co?????? chyba pierwszy raz jestem w takim chujowym stanie emocjonalnym
    ja mam ostatnio to samo - tylko na razie chyba mniej intensywnie...bo mnie zostało jeszcze dwa miesiące...ale to też od czytania ciągłego i przebywania na forum...nie śpię po nocach i się zastanawiam, czy dziecko będzie zdrowe, jak powinnam rodzić i czy ja to przeżyję...:) na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....

Bliska 77, Żanet, mysza1975, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam ostatnio to samo - tylko na razie chyba mniej intensywnie...bo mnie zostało jeszcze dwa miesiące...ale to też od czytania ciągłego i przebywania na forum...nie śpię po nocach i się zastanawiam, czy dziecko będzie zdrowe, jak powinnam rodzić i czy ja to przeżyję...:) na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....
    Dzięki Bozi, wiesz, powiem Ci że właśnie z opisanych przez Ciebie powodów to forum jest jedynym, które czytam, nie czytam żadnych opisów, przeżyc, doświadczeń itp, po to żeby sie jeszcze bardziej nie nakręcać, bo chyba w wariatkowie bym już wylądowała, poważnie. Przed pierwszym porodem było o tyle inaczej, że nie zdawałam sobie sprawy co i jak no i w domu nie czekało na mnie moje małe kochane ropuszydełko :)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3855 3856 3857 3858 3859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ