Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na poklad

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Royal Canin “Baby Cat” oraz “Milvet”, “Mixol”, mleka Beaphar, Whiskas itp, są zabójcze dla jeżątek!
    Pusurek wrote:
    Niuta, boskie jest to Twoje kolczaste dziecko. Sa takie specjalne ogrzewane materacyki dla oseskow jezy, ale butla z woda albo termofor tez moze byc. Male jeze moga tez pic kocie mleko ( czyli np. Whiskas dla kociat ).

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesteś dobrą "mamą" mały ma może zły dzień :-)
    Niuta wrote:
    Nie strasz bo i tak mi już odbija...
    Później, przed 8 zjadł w miarę normalnie więc może to tylko fochy były.
    I znów mnie osikał. Chyba lubi ten masaż brzuszka ;-)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko 9 w tym cztery balkonowe. Zostaly mi do umycia jeszcze 4 . Ale ja nigdy nie myje na raz tylko jak mi sie zechce bo:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2663260788c.jpg

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie nie grzebię więc nic nie doradzę :-(
    amelia04072006 wrote:
    powiedzcie mim dziewuszki jak to jest. jednego dnia mam szyjkę wysoko i miękką średnio otwartą, następnego dnia mam wysoką na pół gwizdka twardawą i średnio otwartą. śluz wczoraj miałam prawie przezroczysty i rozciągliwy ( i już byłam uchachana) a dzisiaj biały i rozciągliwy. jak ja mam cokolwiek planować jeśli to cholerstwo ciągle się zmienia? pliiiizzzzzzz- wszystkie na poklad

Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bób na śniadanie.. dzień trzeci
    Bob na obiad dzien czwarty!!!!!

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa nie bób na obiad i kolację dzień piąty hahaha
    i nie wiem czy mam owulację czy to bób ;-)
    polarmiś wrote:
    Bob na obiad dzien czwarty!!!!!

nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Pusruku, to chyba jeszcze wynalazek PRL-u. Od razu przypomniał mi się dzień świra " Musisz pan tak jebać pod moim oknem od samego świtu" jakoś tak to szło.
    Busztyn <3
    Aga, jeszcze trochę. Wszystko będzie dobrze <3
    Ewa, bardzo się cieszę że Twój synek ma się coraz lepiej <3
    Niuta, jeżyk zajebisty :)
    A ja się szykuję po woli do wyjazdu nad nasze polskie morze. Start w niedzielę rano. Mam nadzieję że pogoda dopisze. Marzy mi się zaleganie z książką na plaży.

Reni, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to wina Tuska
    Nazwe "Wina Tuska" zastrzegam sobie na moje przyszle wyroby wina!!!

Mega, Niuta, ania.g, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jeśli cię to pocieszy ja też zaczynam swirowac, udało sie czy nie???? Sezon zaglądania w majty uważam za otwarty ;)
    co mogę Ci powiedzieć, znam ten stan, dlatego wierzę, ze w końcu się uda, w najmniej oczekiwanym momencie :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e850422e3c00.jpg
    polarmiś wrote:
    Ja tylko 9 w tym cztery balkonowe. Zostaly mi do umycia jeszcze 4 . Ale ja nigdy nie myje na raz tylko jak mi sie zechce bo:

Niuta, Elfik, Żanet, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jak ty masz 12 dpo to sie nie dziwie:)

a jak teraz zatestujesz, to nikt ci złego slowa nie powie, hihiihi, a jakie masz długie fazy lutealne?
    11 dni, ale twardziochem bede, poczekam do niedzieli :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e850422e3c00.jpg
    Mialam cytowac post ktorejs z dziewczyn bo mnie zapraszala na mycie 19 okien! Matko tego bym sie nie pogjela.

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g.szykuj się szykuj, relaks przy szumie fal to jest to :-)

ania.g lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska to hormony. Nie masz jakiejs kolezanki co by milo z Toba czas spedzila, oprocz nas oczywiscie?

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialo byc wczoraj alr zapomnialam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44625b42fb0c.jpg

sjoanka, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bliska to hormony. Nie masz jakiejs kolezanki co by milo z Toba czas spedzila, oprocz nas oczywiscie?
    Miśku, niestety nie, wszystkie pracują :-) dobrze ze Was mam <3 z jednej strony wolałabym być w pracy, z drugiej wiem, ze nie byłabym w stanie wysiedzieć no i miejsce gdzie pracuje nie koniecznie jest przyjazne dla kobiet w ciąży dlatego też od połowy marca jestem na zwolnieniu, muszę przyznać, ze taki stan mam pierwszy raz ale trochę wzięłam się za drobne prace i z lekka mi przeszło. nie mam wyjścia muszę przeczekać, jeszcze za oknem cholerny upał, którego ja nie znoszę i po prostu nie umiem w nim funkcjonować, czekam aż się pranie skończy powieszę i idę po niezawodną knigę a potem do lekarza i jakoś zleci, dzięki Miśku

Mega, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mialo byc wczoraj alr zapomnialam

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44625b42fb0c.jpg
    świetne :)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    boję się ze w czasie porodu pójdzie cos nie tak i już mojej małej ropuszki (tej co jest i tej co się pcha na swiat) więcej nie zobaczę, kurwa, nieźle mi odbija co?????? chyba pierwszy raz jestem w takim chujowym stanie emocjonalnym
    ja mam ostatnio to samo - tylko na razie chyba mniej intensywnie...bo mnie zostało jeszcze dwa miesiące...ale to też od czytania ciągłego i przebywania na forum...nie śpię po nocach i się zastanawiam, czy dziecko będzie zdrowe, jak powinnam rodzić i czy ja to przeżyję...:) na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....

Bliska 77, Żanet, mysza1975, iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam ostatnio to samo - tylko na razie chyba mniej intensywnie...bo mnie zostało jeszcze dwa miesiące...ale to też od czytania ciągłego i przebywania na forum...nie śpię po nocach i się zastanawiam, czy dziecko będzie zdrowe, jak powinnam rodzić i czy ja to przeżyję...:) na forum ciążowym - na czerwcówkach - kobieta urodziła - dziewczynka zdrowa, a ona zapadła w śpiączkę i nie mogą jej dobudzić - no i różne schizy mnie łapią....Aga będzie dobrze mam nadzieję i za jakiś czas będziesz się z tego smiać....
    Dzięki Bozi, wiesz, powiem Ci że właśnie z opisanych przez Ciebie powodów to forum jest jedynym, które czytam, nie czytam żadnych opisów, przeżyc, doświadczeń itp, po to żeby sie jeszcze bardziej nie nakręcać, bo chyba w wariatkowie bym już wylądowała, poważnie. Przed pierwszym porodem było o tyle inaczej, że nie zdawałam sobie sprawy co i jak no i w domu nie czekało na mnie moje małe kochane ropuszydełko :)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3855 3856 3857 3858 3859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ