X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś w tym jest
    ja po pierwszym złamaniu nogi zostawiłam sobie kule.. i tak leżały na szafie.. przydały się jeszcze 2 razy
    ktoś mi powiedział, że powinnam je wyrzucić, bo taki jest przesąd ..inaczej będę do nich wracać...
    mąż pocisnął je z hukiem do kosza... i póki co na razie jest spokój tfu tfu przez lewe ramie ;-)
    Dorka1979 wrote:
    Tylko żadnej rzeczy swojej ani Tomaszka nie zostawcie w szpitalu, żeby tam nie wrócić . Tak się mówi żeby za szybko do kolejnego porodu tam nie trafić. No chyba że chcesz to zostaw pieluchę

Bursztyn, Mega, Dorka1979, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bób na śniadanie.. dzień trzeci

Mega, Niuta, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim i miłego dnia życzę :)

Mega lubi tę wiadomość

Aprilka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    coś mi umknęło czyli wybierasz się do Polski?
    no to czekamy na wieści :-(
    tak, lece w ta niedziele 6 lipca na 2 tyg.

Reni, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek! Pan koszacy trawe od 6 rano pod blokiem to wynalazek PRL - u czy juz III Rzeczpospolitej? Bo nie wiem na kogo zlorzeczyc... ;)

hehe, no jeszcze sąsiad z wiertarką w sobotę o 7 rano,jakby 2 godz później go zabiło, a zaznaczam, że to emeryt..
    i ja mam duży parking pod oknem sypialni, zawsze jakiś uj wracając czyjś samochód zaczepi, bo chyba nie kradną... alarmy mają taki piękny dźwięk..
    zazwyczaj jak mnie głowa boli

czasem myślę, ze już jaskiniowcy się nie wysypiali, bo w jaskini obok drugi musiał krzemień o 5 rano obrabiać... :))))))

Mega, amelia04072006, sjoanka, mysza1975, iwcia77, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Ewa, bardzo dobre wieści, cieszę sie przeogromnie
    Bursztyn, będzie ok, czekam na wieści i wspieram z całego serca

Bursztyn, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba mam jakiś cholerny kryzys, do niczego się nie nadaję, nie że użalam się nad sobą tylko już mi wali na dekiel konkretnie
    córkę zabrali rodzice na działkę dzisiaj rano i ja zamiast sie cieszyć, że mam czas dla siebie to kurwa siedzę i ryczę, serio, przez ten tydzień przebywania non stop razem tak się przyzwyczaiłam do Jej ciągłej obecności, ze nie mogę sobie miejsca znaleźć, na rodziców byłam zła nie wiadomo o co, boję się ze w czasie porodu pójdzie cos nie tak i już mojej małej ropuszki (tej co jest i tej co się pcha na swiat) więcej nie zobaczę, kurwa, nieźle mi odbija co?????? chyba pierwszy raz jestem w takim chujowym stanie emocjonalnym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:26

Żanet, caffe, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    hehe, no jeszcze sąsiad z wiertarką w sobotę o 7 rano,jakby 2 godz później go zabiło, a zaznaczam, że to emeryt..
    O matko, skad wiesz? ;) Sasiad zaczal wiercic wiertarka chwile po 7, ale ja juz wtedy bylam po sniadaniu... Czekam az sie zmeczy i zrobi sobie przerwe, to ja moze na chwile uderze w kime.

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam z pracy :-)

Mega ty masz urlop od 31.07 a ja dopiero od 20.08!!!!
    no nie zazdraszczam

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ja chyba mam jakiś cholerny kryzys, do niczego się nie nadaję, nie że użalam się nad sobą tylko już mi wali na dekiel konkretnie
    córkę zabrali rodzice na działkę dzisiaj rano i ja zamiast sie cieszyć, że mam czas dla siebie to kurwa siedzę i ryczę, serio, przez ten tydzień przebywania non stop razem tak się przyzwyczaiłam do Jej ciągłej obecności, ze nie mogę sobie miejsca znaleźć, na rodziców byłam zła nie wiadomo o co, boję się ze w czasie porodu pójdzie cos nie tak i już mojej małej ropuszki (tej co jest i tej co się pcha na swiat) więcej nie zobaczę, kurwa, nieźle mi odbija co?????? chyba pierwszy raz jestem w takim chujowym stanie emocjonalnym
    Aga spokojnie, to juz prawie meta więc zrozumiałe , że się strsujesz, odczuwasz strach, ale może spróbuj o tym pomyśleć od drugiej strony - już za chwilę zobaczę tego małego szkraba który tak mnie teraz kopie po wątrobie, przytule, ucaluje czoło, stopkę... Będzie wszystko dobrze, myśl pozytywnie

Bliska 77, samira, sjoanka, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aga spokojnie, to juz prawie meta więc zrozumiałe , że się strsujesz, odczuwasz strach, ale może spróbuj o tym pomyśleć od drugiej strony - już za chwilę zobaczę tego małego szkraba który tak mnie teraz kopie po wątrobie, przytule, ucaluje czoło, stopkę... Będzie wszystko dobrze, myśl pozytywnie
    dzięki Mega, teoretycznie wiem, ze to hormony, zmęczenie, zniecierpliwienie itp ale wiesz, zaczynam świrować :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dzięki Mega, teoretycznie wiem, ze to hormony, zmęczenie, zniecierpliwienie itp ale wiesz, zaczynam świrować :)
    juz niedługo ;)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli cię to pocieszy ja też zaczynam swirowac, udało sie czy nie???? Sezon zaglądania w majty uważam za otwarty ;)

Niuta, amelia04072006, polarmiś, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek! Pan koszacy trawe od 6 rano pod blokiem to wynalazek PRL - u czy juz III Rzeczpospolitej? Bo nie wiem na kogo zlorzeczyc... ;) A zasnelam o 4, po przewracaniu sie w lozku od 23...
    Przebookowalam sobie bilety na wczesniejszy powrot do domu i jest nadzieja, ze sie troche przed porodem jeszcze wyspie.
    U mnie przyjemne chmurki na niebie, zar sie nie leje z nieba, wiec jest dobrze. ;)

Milego dnia! :)
    to wina Tuska

Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj o 5 rano obudził cyrk. Taki prawdziwy, w namiocie.
    Panowie jak go stawiali to na cały ryj darli się "Heeeej hoooo"
    Normalnie jak krasnoludki w bajce o Śnieżce!
    I do tego jeż dostał z rana opierdol bo wybrzydzał przy jedzeniu.
    Mam go piersią karmić czy jak!

Dzień dobry ;-)

Sabina, Elfik, Mega, Bliska 77, sjoanka, Żanet, mysza1975, Simba, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jeśli cię to pocieszy ja też zaczynam swirowac, udało sie czy nie???? Sezon zaglądania w majty uważam za otwarty ;)

jak ty masz 12 dpo to sie nie dziwie:)

a jak teraz zatestujesz, to nikt ci złego slowa nie powie, hihiihi, a jakie masz długie fazy lutealne?

Sabina, Mega, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. może coś mu jest :-(
    Niuta wrote:

Dzień dobry ;-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:

Dzień dobry ;-)

no, przebiłas nas wszytskie :)))
    cyrku to jeszcze pod domem nie mialam:)))))

śnieżka, to może przytul go czy coś? :)

a mleko nie jest dla niego za treściwe?
    bo u mnie raz gad jeden zaczął jeśc jak mu rozwodniłam..
    albo jeszcze kupy całej nie zrobił..
    głupio się mądrze na odległosć, wiem, ale to z życzliwosci..:)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hmm.. może coś mu jest :-(

Nie strasz bo i tak mi już odbija...
    Później, przed 8 zjadł w miarę normalnie więc może to tylko fochy były.
    I znów mnie osikał. Chyba lubi ten masaż brzuszka ;-)

Reni, polarmiś, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no, przebiłas nas wszytskie :)))
    cyrku to jeszcze pod domem nie mialam:)))))

śnieżka, to może przytul go czy coś? :)

a mleko nie jest dla niego za treściwe?
    bo u mnie raz gad jeden zaczął jeśc jak mu rozwodniłam..
    albo jeszcze kupy całej nie zrobił..
    głupio się mądrze na odległosć, wiem, ale to z życzliwosci..:)

Mleko raczej nie bo daję więcej wody niż w przepisie.
    Może po prostu jest za mały i potrzebuje Mamy Jeżowej a nie jakiegoś babska ze strzykawką

polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3854 3855 3856 3857 3858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ