35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto tak
Bliska Szczęśliwego rozwiązania
Anna Maria niech córcia rośnie zdrowo
Ewa oby Tomcio szybko był z wami w domku
Mango szoruj do Lekarza
Mega zielonego testa
Inessko obyś wreszcie dostała ta kaskę na działalność
Reni idę stąd co by ci prolaktyna nie skakała
I ogólnie Wszystkiego Dobrego dla reszty ,dla Wszystkich
to na razie dziewczyny,muszę odsapnąć i naładować baterie a wy odetchniecie ode mnie troszkę albo dużo jak kto woli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 20:04
-
samira wrote:to tak
Bliska Szczęśliwego rozwiązania
Anna Maria niech córcia rośnie zdrowo
Ewa oby Tomcio szybko był z wami w domku
Mango szoruj do Lekarza
Mega zielonego testa
Inessko obyś wreszcie dostała ta kaskę na działalność
I ogólnie Wszystkiego Dobrego dla reszty ,dla Wszystkich
to na razie dziewczyny,muszę odsapnąć i naładować baterie a wy odetchniecie ode mnie troszkę albo dużo jak kto woli
Samuela, nie zajeżaj sie takpolarmiś, Pusurek, Niuta, samira, Mega, Reni, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yyyyy sorry ale czy ktoś mówił, ze są mądre?
I nie kurwuj tak..samira wrote:wkurzyłaś mnie ,nie jestem analfabetą żebyś tak pisała i mnie obrażała
przegięłaś troszkę,myślisz ze te twoje obrazki są wszystkie mądre i jak je wstawiasz to błyszczysz ??
Reni po co durno komentujesz,złośliwa jesteś bardzo,o co ci znów chodzi,co mam kurwa mówić ze ładny jak mi się nie podoba ,ty tez tak mówisz jak ci się coś nie podoba
nie wiem lubisz się pastwić nade mną czy co ,nawet nie pisałam do ciebie tylko ogólniesamira, Mega, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ja się nie zajeżam spoko ,muszę odsapnąć po prostu,taka sytuacja,i co zrobisz hym nic nie zrobisz
samira, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Coś dzisiaj Ci chyba przygrzalo.. Przejrzałam co napisałam....no i nigdzie nie napisalam, ze jesteś zła..
Ale jak chcesz.....
Zlo przez Ciebie przemawia...
Eh... Tylko natanek może pomóc
samira wrote:ja mam dość dzisiaj, napisałam ze mi się to małe nie podoba i już jestem zła wg ReniiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 20:19
Niuta, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:hehe dobre,a powiem ci ze wcale nie patrze ile mam lajków
Piszesz = nie jeszpolarmiś, samira, Niuta, Mega, moremi, Bursztyn, Żanet, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Coś dzisiaj Ci chyba przygrzalo.. Przejrzałam co napisałam....no i nigdzie nie
a pisalam, ze jesteś zła..
Ale jak chcesz.....
Zlo przez Ciebie przemawia...
Eh... Tylko natanek może pomóc
no egzorcyzmy trzeba odprawić, dlatego Andżej gdzie jesteś?Niuta, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Albo chociaż lewatywe zrobić... Tak czy inaczej tylko Andżej
Z tą lewatywą to może być ciekawiesamira lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Albo chociaż lewatywe zrobić... Tak czy inaczej tylko Andżej
peppapig, Niuta, samira, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość