35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie ma czegos takiego jak "nieodwracalna prawda". Istnieja natomiast sytuacje z ktorcy zawsze istnieje jakies wyjscie, rozwiazanie. Ignorujesz swoje zdrowie (pomijam juz aspekt plodnosci) bo zabieg pewnie i tak bedziesz musiala zrobic, to kwestia czasu, a chyba lepiej zrobic go wczesniej i dac sobie szanse, niz pozniej i ja stracic.Mango wrote:Nie gniewam się - jestem zła sama na siebie. Nie lubię ulegać własnym lękom

Megan - do Poznania macie daleko
Bursztynku - boję się nieodwracalnej prawdy: (Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 18:22
Mega, Simba, Bliska 77, samira, Mango, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie ty jedna hihihisamira wrote:bo to tak jest ,zawsze na odwrót ale dziś jest 13 baniek w Lotto i liczę troszkę na jego pomoc

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie jeszcze nie dzisiaj, po co ma wzrok męczyć jak ja przy pierwszym teście przed czasem, niby coś widać ale nie widać a tak dzień później był słaby cień cieniapolarmiś wrote:To zrob testa, po co sie tak meczyc?
polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoszlam umyc jednak to okno a tu trzy strony!
Bursztyn - mocno wspieram, musi byc dobrze!
Mango - a ty ty ty ( kiwam paluszkiem).
Megan - mala boska!
Pusur! Taka lazienka a ty wiecej dzieci nie chcesz! To co zrobisz z taka lazienka - pokojem jak tam mogloby sie tyle dziac....
megan8, Bursztyn, samira, Mega, Pusurek, Mango, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:I tak sama mam tu siedziec:-(
Nie jesteś sama, ja tu też siedzę. Ja i moje "dziecko"
Mega, MartaDidinio, Sabina, moremi, Żanet, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
megan8 wrote:już zaznaczył teren na twojej ręce
To nie moja ręka
tylko mojej córki.
Ją tylko wysmarował mlekiem a mnie ponownie olał.
To chyba facet
Tylko oni tak potrafią 
I zrobił śliczną, zieloną kupkę.
O matko! Niech już będę w ciąży i zajmę się czymś poważnym bo mnie zaczynają cieszyć kupy zwierząt, jakkolwiek to zabrzmiało...
Pora się leczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 19:17
megan8, polarmiś, Mega, Pusurek, Bliska 77, MartaDidinio, Sabina, moremi, Żanet, malgos741, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
to Ty masz corke? Nigdy nie wspominalas, myslalam ze starcie sie o pierwsze dziecko, wrecz bylam o tym przekonanaNiuta wrote:To nie moja ręka
tylko mojej córki.
To chyba facet
Tylko oni tak potrafią 
O matko! Niech już będę w ciąży i zajmę się czymś poważnym bo mnie zaczynają cieszyć kupy zwierząt, jakkolwiek to zabrzmiało...
Pora się leczyć -
nick nieaktualnywidzisz mówiłam ze to nie jest normalne to mnie nie słuchaszNiuta wrote:To nie moja ręka
tylko mojej córki.
To chyba facet
Tylko oni tak potrafią 
Pora się leczyć
-
Bursztyn wrote:to Ty masz corke? Nigdy nie wspominalas, myslalam ze starcie sie o pierwsze dziecko, wrecz bylam o tym przekonana
Ano mam. I to już 14 letnią więc aktualnie jestem na etapie walki jej szalejącymi hormonami...
I zaraz się okaże że szybciej babcią zostanę niż ponownie matką
samira, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
samira wrote:widzisz mówiłam ze to nie jest normalne to mnie nie słuchasz

No tak. Coś w tym prawdy jest.
Ale za to jak otworzy oczka to dopiero mi odbije
samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
skrzetnie to ukrylasNiuta wrote:Ano mam. I to już 14 letnią więc aktualnie jestem na etapie walki jej szalejącymi hormonami...
I zaraz się okaże że szybciej babcią zostanę niż ponownie matką

no to coraz wiecej nowych faktow sie pojawia, jak u Woloszanskiego...
Twoj maz mial wrocic z misji i wrocil?
Simba, Niuta, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"