35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Jak glowa przejdzie, to wszystko przejdzie.
To ja nie wiem, kto ma lepiej. Twojego malego glowka jeszcze pewnie urosnie...
Tyle tylko, ze Ty kawal baby jestes ( bez obrazy) , a ja kurdupel z metra ciety. Jak mi sie taki kolos zacznie dolem pchac, to bedzie miazga, a tu sie nie nacina krocza. Przyjemnosci typu popekanie i hemoroidy mam w zwiazku z tym w pakiecie.
No i ta nieszczesna pepowina...To chyba bardziej chodzi o szerokość miednicy czy coś tam, niż to - kto jakiej jest wielkości....często drobne kobiety rodzą łatwiej, niż te większe...
iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to nie na chłopaka...
to normalne w ciąży..to znaczy nie pamiętam o drapaniu się po jajach..
ale reszta się zgadza..na nogach włosy też bardziej rosną...pocieszające jest to, że pod koniec ciąży włosy rosną duuużo wolniej...
Jakos sie zbytnio nie zastanawiam nad plcia, chociaz wiem, ze moj M marzy o chociaz jednym chlopaku. Mnie zawsze kumpelki mowily ze do mnie najlepiej bedzie pasowalo dwoch chlopakow.
Teraz to przezywam, zeby zdrowi byli i zeby sie tam jakos w brzuchu zorganizowali zeby sobie nie przeszkadzac i siedziec co najmniej do 36 tygodniaBozia3, iwcia77, Pusurek, ania.g, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wszyscy mi mówią, że jakby mam niżej brzuch - ja nie wiem, czy to nie za wcześnie...on jest już głową w dół i ma chyba mało miejsca, bo kopie niemiłosiernie przez cały dzień....
TO pewnie jakiś ucisk jednak...w sumie da się przeżyć, jeśli to tylko to...
Moze musisz stanac na glowie, to spadnie troche w dol.Bozia3, iwcia77, Simba, mysza1975, Mega, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Gdzies sie musi zmiescic, to wlazl tam, gdzie najwiecej miejsca i uciska. Ja mam czasem taki przeszywajacy bol idacy do pachwiny - ewidentnie jak sie mlody gdzies przesunie i ucisnie, mija jak do gdzies tam pukne i przepchne go w inne miejsce.
Moze musisz stanac na glowie, to spadnie troche w dol.Simba, Pusurek, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:na genetycznym mnie nie podali płci - ze względu takiego, że jeszcze można się pomylić - ale może to zależy od lekarza.....ja dopiero dowiedziałam się w jakimś chyba 18 tygodniu...
iwcia77, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra, z tym drapaniem troche przesadzilam
Jakos sie zbytnio nie zastanawiam nad plcia, chociaz wiem, ze moj M marzy o chociaz jednym chlopaku. Mnie zawsze kumpelki mowily ze do mnie najlepiej bedzie pasowalo dwoch chlopakow.
Teraz to przezywam, zeby zdrowi byli i zeby sie tam jakos w brzuchu zorganizowali zeby sobie nie przeszkadzac i siedziec co najmniej do 36 tygodniano ale może akurat wymarzony jeden się jakoś trafi....
Znajoma mojej mamy całe życie marzyła o dziewczynce...Urodziła syna, za kilka lat...drugi syn.....była po 40 i zaszaleli z mężem - ostatni raz - może jednak ta dziewczynka się uda...no i urodziła...jednojajowe bliźniaki - dwóch chłopców.... Tak więc ja dziewczynkę juz odpuściłam całkiem...
kapturnica, Simba, iwcia77, ania.g, mysza1975, megan8, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - ale budowa kobiety w stylu kawał baby nie ma nic do rzeczy...to tak jak z cyckami i karmieniem - bardzo często Tereski mają więcej pokarmu niż te dojne krówki...
To chyba bardziej chodzi o szerokość miednicy czy coś tam, niż to - kto jakiej jest wielkości....często drobne kobiety rodzą łatwiej, niż te większe...
Maja mi zrobic usg spojenia przed porodem, sie okaze w praniu, jaka ja do rodzenia jestem.Przy pierwszym porodzie tego nie zrobili i dziecko wzielo i utklo bylo.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli Twój M ma córki - to cholera może mieć formę na cegły, a nie na pustaki...
no ale może akurat wymarzony jeden się jakoś trafi....
Znajoma mojej mamy całe życie marzyła o dziewczynce...Urodziła syna, za kilka lat...drugi syn.....była po 40 i zaszaleli z mężem - ostatni raz - może jednak ta dziewczynka się uda...no i urodziła...jednojajowe bliźniaki - dwóch chłopców.... Tak więc ja dziewczynkę juz odpuściłam całkiem...
iwcia77, Bozia3, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
A w ogole to chcialam doniesc do naszej Pani Wychowawczyni (to chyba Reni), ze Andzej kantuje i dalej przed nami Tomeczka ukrywa no to po prostu skandal jest
iwcia77, Bozia3, kapturnica, peppapig, Reni, ania.g, mysza1975, Mega, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
Aha, oraz Mandragora nie przychodzi na regularne wizyty kontrolne na forum tylko sie szlaja po innych bo gdzies ja widzialam.
(na kogo by tu jeszcze uprzejmie doniesc...)iwcia77, Bozia3, kapturnica, peppapig, Reni, Pusurek, ania.g, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
trzeba zrobić zebranie rodziców..
albo utworzyć internat z zakazem wychodzenia z forum!
samira nieobecna..ale jest gdzieś na terenie szkoły
iza37 nieobecna
caffe spóźnienie
iwka76 nieobecna
Anna Maria spóźnienie
Bozia3 obecna
Mango obecna
Polarmiś spóźnienie
Inessa nieobecna
Gosia 7122 spóźnienie
megan8 spóźnienie
Bursztyn nieobecna
Olena nieobecna
Grosza nieobcna
Reni obecna
Bliska77 zwolniona z lekcji
Angela nieobecna
40 nieobecna
Panda spóźnienie
promyk nieobecna
Kasik 303 nieobecna
Andzia33 nieobecna
Viola nieobecna
Nati nieobecna
MoniaT nieobecna
Ivone nieobecna
malgos741 spóźnienie
Parka nieobecna
Myszonek nieobecna
ania.g obecna
Kate75 nieobecna
Maja35 nieobecna
mysza1975 nieobecna
Viv78 nieobecna
moremi spóźnienie
żanet spóźnienie
sabina spóźnienie
Mega spóźnienie
Peppapig spóźnienie
iwcia77 obecna
katharinka nieobecna
Kkisia spóźnienie
mandragora nieobecna
Pasurek obecna
Aprilka spóźnienie
dojrzała zmiana klasy
Rudosława nieobecna
Muszelka75 nieobecna
Dorka1979 spóźnienie
Iza nieobecna
Monika 35 nieobecna
Mega spóźnienie
amelia04072006 spóźnienie
Paszczak spóźnienie
EwaT spóźnienie
Alis nieobecna
MartaDidinio spóźniona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 15:25
peppapig, ania.g, iwcia77, Bozia3, polarmiś, mysza1975, Mega, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mango ma komisa!
może zda..Simba wrote:Chcialam jeszcze powiedziec, ze Mango ma cala mase nieusprawieliwionych nieobecnosci, a dodatku za nieodrobione lekcje powinna kiblowac w tej samej klasie!Simba, iwcia77, Bozia3, polarmiś, mysza1975, Pusurek, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiedzialam ze bycie kujonem, lizusem i donosicielem, moze dawac tyle satysfakcji
Teraz nadrobie, skoro w szkole bylam krnabrna, pyskata i nieobecnaReni, iwcia77, kapturnica, polarmiś, mysza1975, Pusurek, Mega, mama78, Sabina lubią tę wiadomość
-
O masz to Pani Samuela musiała przy rejestracji zapomniećSimba wrote:Jeszcze Paszczaka i Ewki nie ma, psze Pani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 14:29
iwcia77, Simba, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość