35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane wpadam powiedzieć,ze żyje i pamietam o Was
Bliska - Aguś pamietam
witam nowe kobietki
U nas dzieci na wakacjach ( mojego meża siostrzency).
jutro mamy spotkanie odnosnie firmy z urzednikami unijnymi oraz czekamy na odpowiedź z osrodka adopcyjnego czy jesteśmy na nowo kwalifikowani do szkolenia i kiedy ono bedzie - ponoc ma być we wrzesniu.
Buziaki dla każdejiwcia77, ania.g, mysza1975, samira, Mega, mama78, peppapig, Mango, Sabina, Sabina, megan8, Żanet, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam prawie corke ale nogi za nia mam w dup. Ciagle biega, psoci, uczymy sikania juz nie do pieluszki ale na trawke. Tak sie zastanawiam po tym kilkudniowym doswiadczeniu( a za nim dorosnie minie rok) czy mi sie chce jeszcze bobasa?
E chyba jednak chce mi sie.....kapturnica, iwcia77, Bozia3, mysza1975, ania.g, peppapig, Mango, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:trzeba zrobić zebranie rodziców..
albo utworzyć internat z zakazem wychodzenia z forum!
mysza1975 nieobecna
Zaraz nieobecna. Regularnie podczytuję i lajkuję. A jeśli nie piszę , to co najwyżej mało aktywna.
Bozia3, iwcia77, polarmiś, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zapraszam do gabinetu pani derektor
Samueli.. Tam prosze złożyć dokumenty wypełnić ankietę
kapturnica wrote:Psze panią!!!
tez bym sie chciala do waszej klasy zapisacpodanie 2zdjecia i mam czekac na rozpatrzenie??
mysza1975, iwcia77, Simba, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kochanienka a widziałaś w szkole przy obecności mało aktywna?
mysza1975 wrote:Zaraz nieobecna. Regularnie podczytuję i lajkuję. A jeśli nie piszę , to co najwyżej mało aktywna.iwcia77, mysza1975, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kochanienka a widziałaś w szkole przy obecności mało aktywna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:42
mysza1975, Pusurek, Simba, iwcia77, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Bursztyn i Andzej to chyba maja spoznienie usprawiedliwione
Zamelgowac sie moga raz na jakis czas przeciez. A nie tak znikac, ile juz one kartkoweczek opuscily....
mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusur tak jak pisala Bozia wielkosc i rozciagliwosc pochwy czy rozstaw bioder nie ma nic wspolnego z waga czy wzrostem kobitki.
Simba lubi tę wiadomość