35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
mama78, peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:..a ja sie zwazylam..i sie zalamalam...ja nic nie przytylam
boje sie troszke...o lokatora ...brzuszek rosnie a waga stoi w miejscu...
Ale odzywiaj sie racjonalnie.
Ja schudlam tez ciut ostatnio, codzienne galopy na plaze zrobily swoje, mam w sumie na plusie 7 kg.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga gratulacje
Ewa Tomus sliczny
I jakie spoznienie , bylam , zameldowalam sie z domu , poszlam troche spac i ogarnelam juz 3 prania i teraz mam chwile dla siebie , pozniej musze nadrobic zaleglosci w bzykosercach bo w namiocie z lekka nie wygodniei @ sie juz tez skonczyla wiec zaczynamy od nowa
peppapig, iwcia77, ania.g, Simba, Sabina, EwaT, mama78, Pusurek, mysza1975, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 napisała:
o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
grstulacjemysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość