35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:..a ja sie zwazylam..i sie zalamalam...ja nic nie przytylam
boje sie troszke...o lokatora ...brzuszek rosnie a waga stoi w miejscu...
Simba, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
Agatko witaj na świecie
Dziewczyny wracajcie jak najszybciej do domu, całe i zdrowe
iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Moje twixy po pracy zapragnęły snickersa a potem snu, no to co było robić?
Iwcia, nie masz sie czym przejmować. Po prostu dziec ci to zjada na bieżąco. U mnie tez - prawie. Ja mam dopiero kg na plus, ale raczej mnie to cieszy niż martwiTak jak piszą dziewczyny - nadrobimy
Sabina, iwcia77, Pusurek, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
Aga -GRATULACJE !!!mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Mój Skarb
Taki w sam raz do zacałowania
A jaki pucuś, wygląda na starszego niż jest
Chyba Misiek Ci radziła, żebyś go śmietana nie karmiła, bo już wygląda na 3 miesięczne niemowlę i ma dziewczę rację!
Niech Wam zdrowo rośnie
EwaT, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle to budyń, budyń i kisiel wszędzie... Jest coraz gorzej ze mną, jutro wieczorem usg, dam znać jak Samuel się miewa
W końcu wybraliśmy imię :)Miłego wieczoru.
iwcia77, EwaT, polarmiś, Sabina, Pusurek, mysza1975, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
mama78, Sabina, EwaT, Simba, mysza1975, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:A tak w ogóle to budyń, budyń i kisiel wszędzie... Jest coraz gorzej ze mną, jutro wieczorem usg, dam znać jak Samuel się miewa
Żanet, iwcia77, Simba, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wez no! ja widzialam gacie dla kobiet w ciazy i zdeczko sie podlamalam....
...chyba bede chodzic bez...
Pusurek wrote:No raczej! Pamietasz, jak Ci pisalam o majciochach xxl. Kupilas juz?Żanet, megan8, Simba, Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:A tak w ogóle to budyń, budyń i kisiel wszędzie... Jest coraz gorzej ze mną, jutro wieczorem usg, dam znać jak Samuel się miewa
Fajny pomysł - a kto wpadł pierwszy na ten pomysł?
Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wez no! ja widzialam gacie dla kobiet w ciazy i zdeczko sie podlamalam....
...chyba bede chodzic bez...
iwcia77, Simba, Żanet, mysza1975, mandragora, Mega, ania.g, mama78 lubią tę wiadomość