35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nie wiem, jakos nie widze kobity 150 cm, ktora sklada sie glownie z szerokiej miednicy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:40
Pusurek, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Zaraz nieobecna. Regularnie podczytuję i lajkuję. A jeśli nie piszę , to co najwyżej mało aktywna.
ania.g, mysza1975, iwcia77, Sabina, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
inessa, mysza1975, iwcia77, Simba, Iwone, Pusurek, Mega, ania.g, polarmiś, mama78, Reni, peppapig, Bozia3, Mango, Mango, Mango, kapturnica, Sabina, megan8, Żanet, Niuta, Alis, caffe, mandragora, paszczakin, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
gratulacje
mysza1975, iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimy
Zuch dziewczyna! Jedna i druga!iwcia77, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Wow! gratki ! trzymajcie sie dziewczyny
i wychodzcie szybko do domku
Bliska 77 wrote:o 13,27 poprzez cc przyszla na swiat Agatka, 3400, 53cm, silne skurcze od rana a spojenie zaczelo sie rozlazic., niestety, to tyle poki co oczywiscie, jak bedzie wszystko ok to w niedziele wychodzimymysza1975, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i życzę szybkiego powrotu do domciu
Bliska 77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem, ale wcześniej byłam przewietrzyć beret, tzn byłam na plotach z kumpela i na kawce
mysza1975, iwcia77, peppapig, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cieszę się że już możesz tulić Agatkę
mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4