35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Tak sie tez wlasnie zdiagnozowalam, chociaz to troche dziwne, bo wlasnie kilka dni temu odstawilam progesteron dowcipny. Moze to moj organizm ze zdwojona sila zaczal go teraz produkowac??
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
no masz ci los ! to ja jestem w jednej klasie z tyloma ludzmi??? ja przeciez polowy to nie znamReni wrote:trzeba zrobić zebranie rodziców..
albo utworzyć internat z zakazem wychodzenia z forum!
samira nieobecna..ale jest gdzieś na terenie szkoły
iza37 nieobecna
caffe spóźnienie
iwka76 nieobecna
Anna Maria spóźnienie
Bozia3 obecna
Mango obecna
Polarmiś spóźnienie
Inessa nieobecna
Gosia 7122 spóźnienie
megan8 spóźnienie
Bursztyn nieobecna
Olena nieobecna
Grosza nieobcna
Reni obecna
Bliska77 zwolniona z lekcji
Angela nieobecna
40 nieobecna
Panda spóźnienie
promyk nieobecna
Kasik 303 nieobecna
Andzia33 nieobecna
Viola nieobecna
Nati nieobecna
MoniaT nieobecna
Ivone nieobecna
malgos741 spóźnienie
Parka nieobecna
Myszonek nieobecna
ania.g obecna
Kate75 nieobecna
Maja35 nieobecna
mysza1975 nieobecna
Viv78 nieobecna
moremi spóźnienie
żanet spóźnienie
sabina spóźnienie
Mega spóźnienie
Peppapig spóźnienie
iwcia77 obecna
katharinka nieobecna
Kkisia spóźnienie
mandragora nieobecna
Pasurek obecna
Aprilka spóźnienie
dojrzała zmiana klasy
Rudosława nieobecna
Muszelka75 nieobecna
Dorka1979 spóźnienie
Iza nieobecna
Monika 35 nieobecna
Mega spóźnienie
amelia04072006 spóźnienie
Paszczak spóźnienie
EwaT spóźnienie
Simba, polarmiś, mysza1975, Pusurek, Mega, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:JEZDEM!!!!!
Psze Pani ja od rana jestem w pracy, niestety nie mam czasu na pisanie i czytanieustosunkuje się do wszystkich wypowiedzi wieczorem, jak dziecko zasnie
iwcia77, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Chciałam dostarczyć właśnie usprawiedliwienie
Mój M zorganizował szybki wypad weekendowy, aby podleczyć moją głowę
Cwanie wymyślił, że to było w okolicach potencjalnej owulacji. Poza tym obiecuję, ,e nadrobię zaległości, bo tak dalej żyć się nie da. W związku z tym proszę o odroczenie kary
Simba wrote:Chcialam jeszcze powiedziec, ze Mango ma cala mase nieusprawieliwionych nieobecnosci, a dodatku za nieodrobione lekcje powinna kiblowac w tej samej klasie!iwcia77, peppapig, polarmiś, mysza1975, Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Simba wrote:A w ogole to chcialam doniesc do naszej Pani Wychowawczyni (to chyba Reni), ze Andzej kantuje i dalej przed nami Tomeczka ukrywa no to po prostu skandal jest
Wojtek wkleje dzis ok?
jusz mnie nie wnerwiajSimba, Bozia3, iwcia77, ania.g, peppapig, polarmiś, mysza1975, Pusurek, Mega, mama78, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość
-
witajcie! Ja przepraszam za spóźnienie ale autobus mi uciekł i musiałam przyjść pieszo.....
Witam sie z Wami ciepłochoć wcale mi nie do śmiechu bo mi tempka spadła a ja chciałam bez kolejki sie wepchać w tym cyklu...i sie nie udało...
iwcia77, peppapig, polarmiś, Pusurek, Mega, Sabina, megan8, Żanet lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jak dziecko zaśnie, to Ty się lepiej w tej fazie cyklu ustosunkuj w sypialni, a nie na forum.....
mąż wraca w piątek. Musi wystarczyć to co zasiał w weekend
Ale pewnie nie wystarczy.iwcia77, ania.g, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość