35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Robilam w zeszlym cyklu. Poszlam do przychodni prywatnie i poprosilam o prolaktyne z obciazeniem. Daly mi tabletke. Nie mialam zadnej recepty czy skierowania od lekarza.
No i mi wypisal skierowanie na badanie z obciazeniem na nfz , nawet sie zdziwilam ze tak szybko sie zgodzil..Ale po tym co bylo na usg to byc moze z ta prolaktyna nie ten teges.Torbiel na 4cm heh.Tak jak czulam , ze nie peklo po pregnylu ..Takze trzeba wylozyc lage juz na ten cyklpolarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
Caffe pytanie pierwsza klasa
Moze mnie też sie uda na NFZ wyhaczyc skierowanie na prolaktyne z obciążeniem, hmmm, spróbuje
Pepa nie łam sie, trza iść dalejpeppapig, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
ja płaciłam 40 za komplet (zwykła+z obciązeniem w cenie z tabletką.. na nfz chcąc robić prywatnie trzeba mieć swoją tabletkę a ta jest na receptę 30 szt)
Robiłam w Damianie
p.s. witam
kapturnica wrote:Badanie kolo40zl prolakthna z obciazeniem a zwykla kolo 30zeta...czyli jakies 70zl za podwojne badanie wychodzi...No to bedzie tzreba zrobic na poczatku kolejnego cyklu...
Mandragora moj gin jeden i drugi niestety nie sa ginami od leczenia nieplodnosci ..Wiec ciezko bedzie uzyskac od nich inf na ten temat...No nic dzieki w kazdym razie...Musze rozkminic to tak czy inaczej...Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
w aptece kosztuje z 30 pare złotych chyba 30 czy 60 tabletek a po cholere tyle..
radzę poszukaj kliniki gdzie już mają tabsa w ceniekapturnica wrote:Wiekszosc robie sama.....na skierowanie nawet nie licze.Tylko musi mi wypisac recepte na te tabletke do obciazenia bo w tym lab co chce zrobic trzeba sobie z nia przyjsc..metoclopramid czy jakos tak.. -
a powinnaś w doktora może byłyby efekty
siadaj pałaMango wrote:Jesce nie pse pani, bo nie miałam casuBawiłam się w ciocię
Sabina, Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77, Simba, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni-juz nie potrzebuje na szczescie szukac.......Gin wypisal na nfz , nie musze glowy zawracac przynajmniej tym..
Wystarczy mi torbiel z przetrwalego pecherzyka zaledwie ma 4cm ehhh
Jeden pozytyw z czystym sumieniem moge sie w tym miechu napic alk z malzem...
Cykl poszedl sie je...ać
Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Reni-juz nie potrzebuje na szczescie szukac.......Gin wypisal na nfz , nie musze glowy zawracac przynajmniej tym..
Cykl poszedl sie je...ać
Trzymaj sięMega, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNudzi mi sie!! Doopa mnie boli od lezenia. Na lezaku w ogrodzie za goraco, przeczytalam dzis 1 ksiazke ( kolejne z Pl przywiezione dawkuje sobie na nastepne dni ), mam ochote wziac sie za sprzatanie, ale dziecko chodzi za mna i rzeczy mi z reki wyrywa... I czekolady mi sie chce... Do bani normalnie...
Sabina, mysza1975, iwcia77, Żanet, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
no to mam nadzieję, że będziesz miała szczęście.. bo mi w przychodni na nfz chciała zrobić badanie ale musiałam mieć swojego tabsa..
kapturnica wrote:Reni-juz nie potrzebuje na szczescie szukac.......Gin wypisal na nfz , nie musze glowy zawracac przynajmniej tym..
Cykl poszedl sie je...ać -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Nudzi mi sie!! Doopa mnie boli od lezenia. Na lezaku w ogrodzie za goraco, przeczytalam dzis 1 ksiazke ( kolejne z Pl przywiezione dawkuje sobie na nastepne dni ), mam ochote wziac sie za sprzatanie, ale dziecko chodzi za mna i rzeczy mi z reki wyrywa... I czekolady mi sie chce... Do bani normalnie...
Świat staje na głowie, ludzie!
Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czekolady Ci się chce? TOBIE? To Ty masz zachcianki? I to na czekoaldę? Normalnie jakbyś w ciąży była! Pusur nie poznaje Cię
Świat staje na głowie, ludzie!
iwcia77, Żanet, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ja mam od wczoraj też jakiś dół zmęczeniowy....mam nadzieję, że to hormony...mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, z niczym nie zdążę i co godzinę chce mi się płakać nad swoim losem - czy któraś przechodziła kiedyś coś podobnego?
Ja w ubiegłym tygodniu przechodziłam fazę smuteczków i płaczków.iwcia77, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość