X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, gdzie jest Pani??? Olala nas dzisiaj... ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się tylko podpisze i usprawiedliwienie zostawiam ..
    Idę do pani higienistki bo mam doła ciotowego..

polarmiś, Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam ochłodzić się w basenie u taty. Po powrocie arbuz prosto z lodówki i jestem schłodzona na maxa :)

Mega, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Robilam w zeszlym cyklu. Poszlam do przychodni prywatnie i poprosilam o prolaktyne z obciazeniem. Daly mi tabletke. Nie mialam zadnej recepty czy skierowania od lekarza.

No i mi wypisal skierowanie na badanie z obciazeniem na nfz , nawet sie zdziwilam ze tak szybko sie zgodzil..Ale po tym co bylo na usg to byc moze z ta prolaktyna nie ten teges.Torbiel na 4cm heh.Tak jak czulam , ze nie peklo po pregnylu ..Takze trzeba wylozyc lage juz na ten cykl :-/

polarmiś, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska, sorry qrwa za pytanie, ale kto Ci w domu teraz sprząta? :P

Alis, Mega, mysza1975, iwcia77, Bozia3, Simba, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe pytanie pierwsza klasa :D
    Moze mnie też sie uda na NFZ wyhaczyc skierowanie na prolaktyne z obciążeniem, hmmm, spróbuje
    Pepa nie łam sie, trza iść dalej

peppapig, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusto tu jak w weekend

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja płaciłam 40 za komplet (zwykła+z obciązeniem w cenie z tabletką.. na nfz chcąc robić prywatnie trzeba mieć swoją tabletkę a ta jest na receptę 30 szt)
    Robiłam w Damianie
    p.s. witam
    kapturnica wrote:
    Badanie kolo40zl prolakthna z obciazeniem a zwykla kolo 30zeta...czyli jakies 70zl za podwojne badanie wychodzi...No to bedzie tzreba zrobic na poczatku kolejnego cyklu...

Mandragora moj gin jeden i drugi niestety nie sa ginami od leczenia nieplodnosci ..Wiec ciezko bedzie uzyskac od nich inf na ten temat...No nic dzieki w kazdym razie...Musze rozkminic to tak czy inaczej...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w aptece kosztuje z 30 pare złotych chyba 30 czy 60 tabletek a po cholere tyle..
    radzę poszukaj kliniki gdzie już mają tabsa w cenie
    kapturnica wrote:
    Wiekszosc robie sama.....na skierowanie nawet nie licze.Tylko musi mi wypisac recepte na te tabletke do obciazenia bo w tym lab co chce zrobic trzeba sobie z nia przyjsc..metoclopramid czy jakos tak..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powinnaś w doktora może byłyby efekty
    siadaj pała
    Mango wrote:
    Jesce nie pse pani, bo nie miałam casu ;) Bawiłam się w ciocię :)

Sabina, Mega, polarmiś, mysza1975, iwcia77, Simba, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dziekuje Misku, tylko nie moge w telefonie wykadrowac zdjecia zeby glowka byla cala a mniej kocyka, w domu to poprawie ;)
    Aga macie śliczną córcię :) piękności :)

Wracaj szybko do domku <3

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni-juz nie potrzebuje na szczescie szukac.......Gin wypisal na nfz , nie musze glowy zawracac przynajmniej tym..
    Wystarczy mi torbiel z przetrwalego pecherzyka zaledwie ma 4cm ehhh
    Jeden pozytyw z czystym sumieniem moge sie w tym miechu napic alk z malzem...
    Cykl poszedl sie je...ać

Sabina, Niuta lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Reni-juz nie potrzebuje na szczescie szukac.......Gin wypisal na nfz , nie musze glowy zawracac przynajmniej tym..
    Cykl poszedl sie je...ać
    Kapta ja wiem, że się wqrwiasz, ale lepiej że wiesz już niż łudzić się przez kolejne dni. A tak pożyjesz na luzie, nacieszysz się małżonkiem i w przyszłym cyklu poszalejecie, że hej ;)
    Trzymaj się :)

Mega, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nudzi mi sie!! Doopa mnie boli od lezenia. Na lezaku w ogrodzie za goraco, przeczytalam dzis 1 ksiazke ( kolejne z Pl przywiezione dawkuje sobie na nastepne dni ), mam ochote wziac sie za sprzatanie, ale dziecko chodzi za mna i rzeczy mi z reki wyrywa... I czekolady mi sie chce... Do bani normalnie...

Sabina, mysza1975, iwcia77, Żanet, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to mam nadzieję, że będziesz miała szczęście.. bo mi w przychodni na nfz chciała zrobić badanie ale musiałam mieć swojego tabsa..
    kapturnica wrote:
    Cykl poszedl sie je...ać

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nudzi mi sie!! Doopa mnie boli od lezenia. Na lezaku w ogrodzie za goraco, przeczytalam dzis 1 ksiazke ( kolejne z Pl przywiezione dawkuje sobie na nastepne dni ), mam ochote wziac sie za sprzatanie, ale dziecko chodzi za mna i rzeczy mi z reki wyrywa... I czekolady mi sie chce... Do bani normalnie...
    Czekolady Ci się chce? TOBIE? To Ty masz zachcianki? I to na czekoaldę? Normalnie jakbyś w ciąży była! Pusur nie poznaje Cię :) :) Świat staje na głowie, ludzie!

Pusurek, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czekolady Ci się chce? TOBIE? To Ty masz zachcianki? I to na czekoaldę? Normalnie jakbyś w ciąży była! Pusur nie poznaje Cię :) :) Świat staje na głowie, ludzie!
    Wyszlo szydlo z worka... Zawsze bylam czekoladowym skrytozerca, ale sie hamowalam... A teraz czekolady leza w domu, a ja kolo nich drepcze nerwowo...

iwcia77, Żanet, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wyszlo szydlo z worka... Zawsze bylam czekoladowym skrytozerca, ale sie hamowalam... A teraz czekolady leza w domu, a ja kolo nich drepcze nerwowo...
    Ja bym zjadła....

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja bym zjadła....
    A ja bede twarda i nie zjem. ;) Ale za to pojde nakrasc malin do sasiada - tez jakas adrenalina bedzie. ;)

Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mam od wczoraj też jakiś dół zmęczeniowy....mam nadzieję, że to hormony...mam wrażenie, że wszystko mnie przerasta, z niczym nie zdążę i co godzinę chce mi się płakać nad swoim losem - czy któraś przechodziła kiedyś coś podobnego? :)

Ja w ubiegłym tygodniu przechodziłam fazę smuteczków i płaczków.

iwcia77, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3954 3955 3956 3957 3958 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ