35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć laseczki. Nie zaglądałam tu przez jakiś czas, bo nie miałam siły. Cały czas śpię i źle się czuję, niestety mdłości potworne mnie dogoniły. Miałam nadzieję, że będzie tak jak w dwóch poprzednich ciążach.Zmieniłam lekarza . Jest o wiele lepsza od tego konowała i do tego o połowę tańsza. Podczas badania powiedziałam jej że tamten mówił, że coś mi się odrywa i że mogę porobić. Zbadała mnie dokładnie i powiedziała że nic mi się nie odrywa to co on widział to naczynia krwionośne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:18
polarmiś, mysza1975, Sabina, iwcia77, samira, Alis, Żanet, Mega, kapturnica, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witajcie,
dopiero dzis mnie przeniesli z sali pooperacyjnej na normalna i mam tro he swobody
corcia, poki o jest bardzo grzeczna, z buzki podobna do starszej corki tylko siwusek
starsza corka strasznie przezywa rozstanie ja tez, juz nie koge sie doczekac powrotu do domu a to dopiero w niedziele, chyba jajo tu zniose, dobra obiadek jedzie a dziecie sie budzi oczywiscie wie kiedy
wszystkiego dobrego
Piękne to twoje maleństwo! -
Sabina wrote:Kapta ja wiem, że się wqrwiasz, ale lepiej że wiesz już niż łudzić się przez kolejne dni. A tak pożyjesz na luzie, nacieszysz się małżonkiem i w przyszłym cyklu poszalejecie, że hej
Trzymaj się
DziekiSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no to mam nadzieję, że będziesz miała szczęście.. bo mi w przychodni na nfz chciała zrobić badanie ale musiałam mieć swojego tabsa..
Wiec gin osobiscie spr czy maja tabsa na stanie..OI oczywiscie nie mieli ale maja zamowic na jego wyrazny rozkaz......Gosciu na nfz ale jedVabisty-znaczy uzyty..Rzadki okaz na wage zlota...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:34
Sabina, Simba, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z corka po kradziezy malin.
Maliny rosna nieopodal drogi ( naszej wioskowej - samochod przejezdza 1 na godzine ), wiec zaden szanujacy sie Norweg zbieral,a tym bardziej jadl ich nie bedzie. Sasiad ma je bardziej jako plot. Krzaczory sa wielkie, maliny dojrzale i juz opadaja. Zebralysmy z corka 2 miski w ciagu 20 min, z 2 kg malin mamy. Teraz uczta.
iwcia77, Żanet, Bozia3, Mega, kapturnica, AsiaPoli, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:No i ładnie
. Pusur uczy córkę kradziejstwa... Z pewnością nikt nie zauważył, ze maliny zbiera blondyna z wielgachnym brzuchem, co druga No tak wygląda
Powiem, ze mialam zachcianke, a w sklepie malin nie bylo. Zrozumieja.
Mega, mandragora, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha, pierwsza! Melduje sie z rana babeczki. Miłego dnia wszystkim
dopije kawke i trzeba zmykac do pracy.
peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość