35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim ! U mnie dzis stres...brrr...odbieram po południu wyniki w tym na tarczyce i mam już schizy...a tu dzien w pracy trzeba wytrzymać...
Miłego dnia kobity!iwcia77, Sabina, mandragora, peppapig, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
witam dziewczynki
a u mnie mgla jak z horroru Kinga
,ale przebija sie sloneczko ma byc 27 stopni! a jutro 30!! a tak wogole to jeszcze dwa dni pracy i WAKACJE
milego dnia
iwcia77, peppapig, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:witam dziewczynki
a u mnie mgla jak z horroru Kinga
,ale przebija sie sloneczko ma byc 27 stopni! a jutro 30!! a tak wogole to jeszcze dwa dni pracy i WAKACJE
milego dnia
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Aprilka -
paszczakin wrote:u nas tez lato, a ja w klimatyzowanej fabryce.. gdyby nie to, ze mam kupe roboty to juz by mnie tu nie bylo, bo ogrod placze i wola o pomste do nieba. Ostatnio doszlam do wniosku, ze mnie ta powierzchnia przerasta, wiec trzeba bedzie czesc wybrukowac
marzy mi sie ladny drewniany domek z tarasem na koncu ogrodu..
myslicie, ze damy rade samodzielnie zrobic wylewke?mysza1975 lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dorka jak czytam o lekarzach konowałach to mnie szlag trafia że cały czas tacy się trafiają. Chyba temu Twojemu byłemu ginowi to się mózg odklejał. Dobrze że zmieniłaś.
Pusurku a ja nie mam gdzie malin zszabrowaćwięc dziś wymyśliłam że wybiorę się na giełdę bladym świtem i tam kupię w ilości hurtowej. Będą wtedy dżemy i nalewki
A w ogóle jak mnie słodycze nie ruszały i w ogóle ich nie jadłam to teraz mam język do pasa jak widzę czekoladę z orzechami (taką w opakowaniu z okienkiem) Niestety muszę sobie na razie odmówić bo jutro badanie z pyszną glukozą
Pusurek, Sabina, Alis, Bozia3, Żanet, iwcia77, mandragora, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Pokazalabys brzuch z corcia
Alis a jak imię wybraliscie, bo jakoś mi umknelo
Jak mi się uda zmusić męża, zeby mi przesłał zdjęcia ze swojego komputera to wstawię. Musze go dzisiaj pognębić
A co do imienia, musicie jeszcze 3 tygodnie poczekać, bo mam zakaz mówienia dopóki się nie urodzi. W każdym razie bardzo ładne wybraliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:23
Bozia3, Sabina, Mango, polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Jam mi się uda zmusić męża, zeby mi przesłał zdjęcia ze swojego komputera to wstawię. Musze go dzisiaj pognębić
A co do imienia, musicie jeszcze 3 tygodnie poczekać, bo mam zakaz mówienia dopóki się nie urodzi. W każdym razie bardzo ładne wybraliśmyi tak trzymać...
Alis, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Jam mi się uda zmusić męża, zeby mi przesłał zdjęcia ze swojego komputera to wstawię. Musze go dzisiaj pognębić
A co do imienia, musicie jeszcze 3 tygodnie poczekać, bo mam zakaz mówienia dopóki się nie urodzi. W każdym razie bardzo ładne wybraliśmy
A że imię bardzo ładne to nawet się domyslalamAlis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:A co do imienia, musicie jeszcze 3 tygodnie poczekać, bo mam zakaz mówienia dopóki się nie urodzi. W każdym razie bardzo ładne wybraliśmy
Alis, iwcia77, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość