X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Pasurek, żyję z grzybem od początku ciąży, odkąd zaszłam mam to świństwo, próbowałam już sporo :) najlepsza opcja, łykać Provag + jak jest bardzo źle antybiotyk, nic innego nie pomaga...
    Biedaku. Mnie tez czesto nekaja takie infekcje ( przed ciaza tez ), dlatego seks nieomal po wyparzeniu ptaka ;) zero basenu, zero kapieli w wannie ( a mam teraz taka piekna wanne ). Generalnie lekko przesrane. Chlop tez ma juz schize, obcina mega krotko paznokcie, a rece wieczorem przed pojsciem do lozka myje jak chirurg do operacji. ;)

Sabina, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczynki grzybiarki a czy jednoczesnie leczycie swoich partnerow? Bo co z tego ze same lykacie jak nieleczeni panowie moga wam go aplikowac za kazdym uniesieni:-)

Misku, pewnie dostał tabsy, a potem to mi seksu nie wolno było, więc nie mam potencjalnego zarażacza. Ręczniki trzeba gotować, bo przy 40 stopniach to świństwo nie znika...

iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziewczynki grzybiarki a czy jednoczesnie leczycie swoich partnerow? Bo co z tego ze same lykacie jak nieleczeni panowie moga wam go aplikowac za kazdym uniesieni:-)
    True! U nas clortimazol w masci idzie w ruch jak widac, ze sie zarazamy od siebie. Raz musielismy sie oboje przeleczyc Metronidazolem w tabletkach, bo tak bylo grubo. Najgorsze, ze faceci dlugo nie maja objawow, a zarazaja...

Żanet, polarmiś, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :)
    Bliska - u mnie chyba tez jednak budyn - Agatka sliczna - gratulacje <3
    Ja tylko podpisuje liste, bo jakas mam niemoc. Skoro przed wypiciem kawy mam ciśnienie 85/55 a po wypiciu 96/58 to jak tu tryskać energią???
    Pozdrówka!

Żanet, polarmiś, iwcia77, Sabina, Mega, Bozia3, AsiaPoli, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wlasnie dzwonilam do szpitala czy wyniki biopsji juz sa i powiedzieli ze w czwartek za tydzien...a cierpliwosci brak...
    Czekanie jest najgorsze...

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Biedaku. Mnie tez czesto nekaja takie infekcje ( przed ciaza tez ), dlatego seks nieomal po wyparzeniu ptaka ;) zero basenu, zero kapieli w wannie ( a mam teraz taka piekna wanne ). Generalnie lekko przesrane. Chlop tez ma juz schize, obcina mega krotko paznokcie, a rece wieczorem przed pojsciem do lozka myje jak chirurg do operacji. ;)

Zauważyłam pewna analogię, jak dłużej posiedzę na dupie to zaraz mnie piecze, np po dłuższej jeździe samochodem... Teraz biorę już ze sobą chusteczki intymne, w torebce noszę wkładki i krem- w razie czego :)

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Zauważyłam pewna analogię, jak dłużej posiedzę na dupie to zaraz mnie piecze, np po dłuższej jeździe samochodem... Teraz biorę już ze sobą chusteczki intymne, w torebce noszę wkładki i krem- w razie czego :)
    Kobiety to jednak maja przerabane... Co by sie nie dzialo, to zawsze pod gore. ;)
    Jakby malo bylo miesiaczek, to jeszcze grzyby, ciaze, porody, pologi, rozstepy, wielkie cycki. A facet co? Do doopy to natura wymyslila.

Żanet, iwcia77, Sabina, ania.g, Aprilka, Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Alis a co to za przesąd z tym nie mówieniem jak dziecko będzie miało na imię przed jego urodzeniem? Pytam bo moi znajomi też tak dwa razy robili ale nadal nie wiem dlaczego.

Mój maż jest Żydem i to ichniejszy przesąd, że lepiej nic nie przygotowywać dla dziecka przed urodzeniem, bo przynosi pecha. Pokój, ubranka itd. mamy, więc gdzieś tam mogę iść na kompromis i milczeć ;)

polarmiś, Żanet, Simba, Mango, iwcia77, Sabina, ania.g, mama78, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I brzuchol uaktualniam :)

Alis, polarmiś, iwcia77, Pusurek, Sabina, Aprilka, mama78, Mega, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Moze byc od proszkow do prania, od wkladek szczegolnie tych sofistykated, mydla , majteczek koronkowych lub innych plastikowych najnowszej generacji. Pewnie czynnikow jest wiele.

Sabina, Dorka1979, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Duuuza!

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elegancja francja! fju fju:) pomacam go sobie na zywo za kilkanascie dni :)
    Żanet wrote:

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Brzuchol konkrecik! :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny- jest w sklepie w pl soda spozywcza ( wodoroweglan sodu)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dziewczyny- jest w sklepie w pl soda spozywcza ( wodoroweglan sodu)?
    Jest. Pod postacia soda spozywcza. :D W kazdym spozywczaku.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok dzieki, robie liste walizkowa i nie wiedzialam czy mam sobie przywiezc czy na miejscu dostane :)
    Pusurek wrote:
    Jest. Pod postacia soda spozywcza. :D W kazdym spozywczaku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ok dzieki, robie liste walizkowa i nie wiedzialam czy mam sobie przywiezc czy na miejscu dostane :)
    A co bedziesz z tym robic?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myje w niej warzywa i owoce przed spozyciem a poza tym dziala na nadkwasowosc i przy niestrawnosciach, wybiela firanki, usowa smrod z lodowki itp...:) ma wiele zastosowan :)
    Pusurek wrote:
    A co bedziesz z tym robic?

polarmiś, Alis lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mój maż jest Żydem i to ichniejszy przesąd, że lepiej nic nie przygotowywać dla dziecka przed urodzeniem, bo przynosi pecha. Pokój, ubranka itd. mamy, więc gdzieś tam mogę iść na kompromis i milczeć ;)
    To teraz Was rozumiem. Znajomi nie są Żydami ale pewnie stąd zaczerpnęli pomysł.

iwcia77, polarmiś, Sabina, Alis lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    cudo, macam wirtualnie ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3958 3959 3960 3961 3962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ