X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja sobie zrobilam koktail z selera naciowego, jablka i ogorka. Niby ze detoks i antycelulit. ;)I do tego bomba witaminowa.
    Dziecko moje rzadzi z ksiazka Chodakowskiej z przepisami, jutro robi omlet na sniadanie. Ale sama zauwazyla, ze przepisy sa dosc drogie, a produkty moga byc slabo dostepne. Taka uwazna ta moja corka! ;)
    Daj przepis bo już mi ślinka leci.

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie wariuje, bo zdazylo mi sie juz jesc owoca przeplukanego tylko w cieplej wodzie , ale po tej akcji z e. coli to przestraszylam sie nie na zarty. pewnie ze na wszystko nie mam wplywu , ale to na co mam to stosuje pewnego rodzaju srodki ostroznosci. Tak jak pisze Polar- Italia ma inny klimat, zakupy robia ciapaci, kolorowi, azjaci itp, rzadko kto zaklada rekawiczki plastykowej obmacujac warzywa czy owoce...e.coli zyje w ostatnim odcinku jelita grubego i prosto jest ja wprowadzic na cewke moczowa kobiety poprzez zwykle zle poddarcie tylka..., ja tam ryzykowac nie chce...przynajmiej nie bede sobie miala nic do zarzucenia jak sie jednak okaze , ze tego toxo gdzies podlapalam.
    Ale wlasnie raczej zawleklas sobie e. coli dolem, a nie gora. Jednak nie mieszkamy w Afryce i wody z kaluzy nie pijemy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
    Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 19:24

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Daj przepis bo już mi ślinka leci.
    2 lodygi selera, 2 jablka, ogorek caly obrany. Do sokowirowki.
    Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa. ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
    Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
    <3
    Wracaj od razu, jak tylko zmienisz zdanie. Moze to kwestia zrobienia sobie wakacji? Trzymam kciuki, jakakolwiek decyzje nie podejmiesz. :)

iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepciu- szkoda, ale trzymaj sie cieplo i powodzenia <3
    peppapig wrote:
    <3

Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piekne zdjecia brzuszkow..Tez taki chce =D U mnie burza dala takiegoczadu , ze cala rodzina wylozyla kopyta i spalismy ponad 3 godziny...A waliło zabami ze szok....
    Peppapig odpocznij , zresetuj sie iwracaj ...Ovu jest jak narkotyk ciezko z niego zrezygnowac....Pozdrowka =D

iwcia77, Mega, peppapig, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?
    Pusurek wrote:
    Ale wlasnie raczej zawleklas sobie e. coli dolem, a nie gora. Jednak nie mieszkamy w Afryce i wody z kaluzy nie pijemy. ;)

Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, powodzenia <3

peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    2 lodygi selera, 2 jablka, ogorek caly obrany. Do sokowirowki.
    Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa. ;)
    Na pewno spróbuję, wygląda na orzeźwiający ;)

Pusurek, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?
    Opcja z tyleczka jest niestety bardziej prawodopodbna. E. coli zyje w naszym przewodzie pokarmowym, to naturalna w tym miejscu flora, nie przeskoczy nagle z jelit do pecherza moczowego. Przetok nie masz zadnych w ciele? ;)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa czasem krew mnie zalewa ;D
    Pusurek wrote:
    Opcja z tyleczka jest niestety bardziej prawodopodbna. E. coli zyje w naszym przewodzie pokarmowym, to naturalna w tym miejscu flora, nie przeskoczy nagle z jelit do pecherza moczowego. Przetok nie masz zadnych w ciele? ;)

Pusurek, polarmiś, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kazdym razie plan jest taki:
    1 antybiotyk i leczenie
    2 zakupienie zurawinowych tabsow w pl
    3 picie 3 litrow dziennie wody z cytryna

Pusurek, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- wrzuc przepis do forowej kuchni, bo tu sie zasieje i pozniej go nie znajde, a zamierzam sokowirowke sobie zakupic i wlasnie koktaile warzywne sobie robic

Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    w kazdym razie plan jest taki:
    1 antybiotyk i leczenie
    2 zakupienie zurawinowych tabsow w pl
    3 picie 3 litrow dziennie wody z cytryna
    No i to jest doskonaly plan. Ja bym jeszcze dodala punkt 4. Poluzowac beret i cieszyc sie urlopem oraz ciaza! :)

iwcia77, Mega, Sabina, moremi, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppa trzymaj się mocno i regeneruj - zawsze jakby co - to wracaj....:)

iwcia77, peppapig, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa powodzenia, odpocznij, odetchnij i na pewno będzie ci nas brakować ;) wracaj w każdej chwili, ja sie stąd nie ruszam ;)

iwcia77, peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne, berecik luzny jest a czasami nawet spadywuje a mycie owocow i warzyw w roztworze sody spozywczej nie jest stresujace :)
    Pusurek wrote:
    No i to jest doskonaly plan. Ja bym jeszcze dodala punkt 4. Poluzowac beret i cieszyc sie urlopem oraz ciaza! :)

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki :-D

iwcia77, Aprilka, Pusurek, Mango, AsiaPoli, Sabina, Bozia3, Mega, kapturnica, ania.g, mama78, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- wrzuc przepis do forowej kuchni, bo tu sie zasieje i pozniej go nie znajde, a zamierzam sokowirowke sobie zakupic i wlasnie koktaile warzywne sobie robic
    Dodalam. Razem z moim ulubionym szpinakowym, ktory ma taki kolor, ze ma sie wrazenie, ze sie bedzie po nim swiecic! ;)

W ogole mam faze na wrzucanie czego popadnie do sokowirowki i blendera. I zaskakuje mnie to, ze tyle warzyw mozna pic! :)

iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3960 3961 3962 3963 3964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ