35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:A ja sobie zrobilam koktail z selera naciowego, jablka i ogorka. Niby ze detoks i antycelulit. ;)I do tego bomba witaminowa.
Dziecko moje rzadzi z ksiazka Chodakowskiej z przepisami, jutro robi omlet na sniadanie. Ale sama zauwazyla, ze przepisy sa dosc drogie, a produkty moga byc slabo dostepne. Taka uwazna ta moja corka!iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nie wariuje, bo zdazylo mi sie juz jesc owoca przeplukanego tylko w cieplej wodzie , ale po tej akcji z e. coli to przestraszylam sie nie na zarty. pewnie ze na wszystko nie mam wplywu , ale to na co mam to stosuje pewnego rodzaju srodki ostroznosci. Tak jak pisze Polar- Italia ma inny klimat, zakupy robia ciapaci, kolorowi, azjaci itp, rzadko kto zaklada rekawiczki plastykowej obmacujac warzywa czy owoce...e.coli zyje w ostatnim odcinku jelita grubego i prosto jest ja wprowadzic na cewke moczowa kobiety poprzez zwykle zle poddarcie tylka..., ja tam ryzykowac nie chce...przynajmiej nie bede sobie miala nic do zarzucenia jak sie jednak okaze , ze tego toxo gdzies podlapalam.
-
nick nieaktualnyDziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 19:24
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Daj przepis bo już mi ślinka leci.
Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa.ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
iwcia77, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pepciu- szkoda, ale trzymaj sie cieplo i powodzeniapeppapig wrote:Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piekne zdjecia brzuszkow..Tez taki chce
U mnie burza dala takiegoczadu , ze cala rodzina wylozyla kopyta i spalismy ponad 3 godziny...A waliło zabami ze szok....
Peppapig odpocznij , zresetuj sie iwracaj ...Ovu jest jak narkotyk ciezko z niego zrezygnowac....Pozdrowkaiwcia77, Mega, peppapig, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?Pusurek wrote:Ale wlasnie raczej zawleklas sobie e. coli dolem, a nie gora. Jednak nie mieszkamy w Afryce i wody z kaluzy nie pijemy.
Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:2 lodygi selera, 2 jablka, ogorek caly obrany. Do sokowirowki.
Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa.Pusurek, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?
-
taa czasem krew mnie zalewaPusurek wrote:Opcja z tyleczka jest niestety bardziej prawodopodbna. E. coli zyje w naszym przewodzie pokarmowym, to naturalna w tym miejscu flora, nie przeskoczy nagle z jelit do pecherza moczowego. Przetok nie masz zadnych w ciele?
Pusurek, polarmiś, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:w kazdym razie plan jest taki:
1 antybiotyk i leczenie
2 zakupienie zurawinowych tabsow w pl
3 picie 3 litrow dziennie wody z cytrynaiwcia77, Mega, Sabina, moremi, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pepa powodzenia, odpocznij, odetchnij i na pewno będzie ci nas brakować
wracaj w każdej chwili, ja sie stąd nie ruszam
iwcia77, peppapig, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jasne, berecik luzny jest a czasami nawet spadywuje a mycie owocow i warzyw w roztworze sody spozywczej nie jest stresujacePusurek wrote:No i to jest doskonaly plan. Ja bym jeszcze dodala punkt 4. Poluzowac beret i cieszyc sie urlopem oraz ciaza!
Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur- wrzuc przepis do forowej kuchni, bo tu sie zasieje i pozniej go nie znajde, a zamierzam sokowirowke sobie zakupic i wlasnie koktaile warzywne sobie robic
W ogole mam faze na wrzucanie czego popadnie do sokowirowki i blendera. I zaskakuje mnie to, ze tyle warzyw mozna pic!iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość