Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja sobie zrobilam koktail z selera naciowego, jablka i ogorka. Niby ze detoks i antycelulit. ;)I do tego bomba witaminowa.
    Dziecko moje rzadzi z ksiazka Chodakowskiej z przepisami, jutro robi omlet na sniadanie. Ale sama zauwazyla, ze przepisy sa dosc drogie, a produkty moga byc slabo dostepne. Taka uwazna ta moja corka! ;)
    Daj przepis bo już mi ślinka leci.

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    nie wariuje, bo zdazylo mi sie juz jesc owoca przeplukanego tylko w cieplej wodzie , ale po tej akcji z e. coli to przestraszylam sie nie na zarty. pewnie ze na wszystko nie mam wplywu , ale to na co mam to stosuje pewnego rodzaju srodki ostroznosci. Tak jak pisze Polar- Italia ma inny klimat, zakupy robia ciapaci, kolorowi, azjaci itp, rzadko kto zaklada rekawiczki plastykowej obmacujac warzywa czy owoce...e.coli zyje w ostatnim odcinku jelita grubego i prosto jest ja wprowadzic na cewke moczowa kobiety poprzez zwykle zle poddarcie tylka..., ja tam ryzykowac nie chce...przynajmiej nie bede sobie miala nic do zarzucenia jak sie jednak okaze , ze tego toxo gdzies podlapalam.
    Ale wlasnie raczej zawleklas sobie e. coli dolem, a nie gora. Jednak nie mieszkamy w Afryce i wody z kaluzy nie pijemy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
    Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
    <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 19:24

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Daj przepis bo już mi ślinka leci.
    2 lodygi selera, 2 jablka, ogorek caly obrany. Do sokowirowki.
    Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa. ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
    Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
    <3
    Wracaj od razu, jak tylko zmienisz zdanie. Moze to kwestia zrobienia sobie wakacji? Trzymam kciuki, jakakolwiek decyzje nie podejmiesz. :)

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepciu- szkoda, ale trzymaj sie cieplo i powodzenia <3
    peppapig wrote:
    <3

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piekne zdjecia brzuszkow..Tez taki chce =D U mnie burza dala takiegoczadu , ze cala rodzina wylozyla kopyta i spalismy ponad 3 godziny...A waliło zabami ze szok....
    Peppapig odpocznij , zresetuj sie iwracaj ...Ovu jest jak narkotyk ciezko z niego zrezygnowac....Pozdrowka =D

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?
    Pusurek wrote:
    Ale wlasnie raczej zawleklas sobie e. coli dolem, a nie gora. Jednak nie mieszkamy w Afryce i wody z kaluzy nie pijemy. ;)

Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, powodzenia <3

nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    2 lodygi selera, 2 jablka, ogorek caly obrany. Do sokowirowki.
    Corka dolala sobie jeszcze soku jablkowego do szklanki, bo do smaku selera nie jest jeszcze przyzwyczajona - dla niej koktail to truskawka i banan, a nie warzywa. ;)
    Na pewno spróbuję, wygląda na orzeźwiający ;)

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tego to nie wiem, np poszedl zarazony ciapaty na zakupy do warzywniaka , obmacal warzywka a potem iwka tych warzywek nie umyla dokladnie i baktria przedostala sie do organizmu...jest taka opcja?
    Opcja z tyleczka jest niestety bardziej prawodopodbna. E. coli zyje w naszym przewodzie pokarmowym, to naturalna w tym miejscu flora, nie przeskoczy nagle z jelit do pecherza moczowego. Przetok nie masz zadnych w ciele? ;)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa czasem krew mnie zalewa ;D
    Pusurek wrote:
    Opcja z tyleczka jest niestety bardziej prawodopodbna. E. coli zyje w naszym przewodzie pokarmowym, to naturalna w tym miejscu flora, nie przeskoczy nagle z jelit do pecherza moczowego. Przetok nie masz zadnych w ciele? ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kazdym razie plan jest taki:
    1 antybiotyk i leczenie
    2 zakupienie zurawinowych tabsow w pl
    3 picie 3 litrow dziennie wody z cytryna

nick nieaktualny, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- wrzuc przepis do forowej kuchni, bo tu sie zasieje i pozniej go nie znajde, a zamierzam sokowirowke sobie zakupic i wlasnie koktaile warzywne sobie robic

nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    w kazdym razie plan jest taki:
    1 antybiotyk i leczenie
    2 zakupienie zurawinowych tabsow w pl
    3 picie 3 litrow dziennie wody z cytryna
    No i to jest doskonaly plan. Ja bym jeszcze dodala punkt 4. Poluzowac beret i cieszyc sie urlopem oraz ciaza! :)

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, moremi, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppa trzymaj się mocno i regeneruj - zawsze jakby co - to wracaj....:)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa powodzenia, odpocznij, odetchnij i na pewno będzie ci nas brakować ;) wracaj w każdej chwili, ja sie stąd nie ruszam ;)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne, berecik luzny jest a czasami nawet spadywuje a mycie owocow i warzyw w roztworze sody spozywczej nie jest stresujace :)
    Pusurek wrote:
    No i to jest doskonaly plan. Ja bym jeszcze dodala punkt 4. Poluzowac beret i cieszyc sie urlopem oraz ciaza! :)

nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki :-D

iwcia77, Aprilka, nick nieaktualny, Mango, AsiaPoli, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, kapturnica, ania.g, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Pusur- wrzuc przepis do forowej kuchni, bo tu sie zasieje i pozniej go nie znajde, a zamierzam sokowirowke sobie zakupic i wlasnie koktaile warzywne sobie robic
    Dodalam. Razem z moim ulubionym szpinakowym, ktory ma taki kolor, ze ma sie wrazenie, ze sie bedzie po nim swiecic! ;)

W ogole mam faze na wrzucanie czego popadnie do sokowirowki i blendera. I zaskakuje mnie to, ze tyle warzyw mozna pic! :)

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3960 3961 3962 3963 3964 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ