35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nie wariuje, bo zdazylo mi sie juz jesc owoca przeplukanego tylko w cieplej wodzie , ale po tej akcji z e. coli to przestraszylam sie nie na zarty. pewnie ze na wszystko nie mam wplywu , ale to na co mam to stosuje pewnego rodzaju srodki ostroznosci. Tak jak pisze Polar- Italia ma inny klimat, zakupy robia ciapaci, kolorowi, azjaci itp, rzadko kto zaklada rekawiczki plastykowej obmacujac warzywa czy owoce...e.coli zyje w ostatnim odcinku jelita grubego i prosto jest ja wprowadzic na cewke moczowa kobiety poprzez zwykle zle poddarcie tylka..., ja tam ryzykowac nie chce...przynajmiej nie bede sobie miala nic do zarzucenia jak sie jednak okaze , ze tego toxo gdzies podlapalam.
iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Slusznie robisz. Moj kolega robil sekcje zwlok Azjaty i wyodrebnil 30 gatunkow pasozytow! Wirusow i bacterii nie badali!
No ale co oni jedza, no... Co zlapia, to zjedza, pewnie sa raczej koncowym ogniwem w lancuchu, a jak wpieprzaja jakies psy i koty, to co sie tu dziwic... -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dziekuje Misku
chociaz ty mnie rozumiesz
iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie, moja kota jeszcze nie wie, ale przed urodzeniem Adasia czeka ja gruntowna kapiel i odrobaczenie ( chociaz jest nie wychodzaca ). Wrzuce fotke mokrej koty - wyglada wtedy jak szczurzyna!
iwcia77, Mega, ania.g, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem, nigdy nie widzialam w menu dania z psa lub kota... z myszki polnej to tak ...Polar- a ty? ...no jadlam krokodyla choc kangura nie mialam odwagi...Pusurek wrote:Bleee, moj kot ma pewnie mniej...
No ale co oni jedza, no... Co zlapia, to zjedza, pewnie sa raczej koncowym ogniwem w lancuchu, a jak wpieprzaja jakies psy i koty, to co sie tu dziwic...Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
To jest dopiero kraj! Zrobiłam wczoraj badania tarczycy i inne a na wyniki muszę czekać do wtorku bo łaskawa pani doktor musi je skomentować żebym ja potem mogła zadzwonić i sie dowiedzieć czy są ok....a na dodatek wcale mi ich nie dadzą tylko powiedzą czy w normie czy nie....to dopiero super jest...i jak tu sie nie stresowac ...
iwcia77, Mega, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dziekuje Misku
chociaz ty mnie rozumiesz
iwcia77, moremi, Mega, kapturnica, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:To jest dopiero kraj! Zrobiłam wczoraj badania tarczycy i inne a na wyniki muszę czekać do wtorku bo łaskawa pani doktor musi je skomentować żebym ja potem mogła zadzwonić i sie dowiedzieć czy są ok....a na dodatek wcale mi ich nie dadzą tylko powiedzą czy w normie czy nie....to dopiero super jest...i jak tu sie nie stresowac ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Iwka, tez Cie rozumiem. Schizy tez rozumiem, ciaza bez schiz to nie ciaza. Przy 3 bedziesz jesc jablka prosto z targu ocierajac je tylko o spodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:29
iwcia77, Alis, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jak poprosisz, to tez nie dadza? Bo u mnie jest niby tak samo, ale ja zawsze ide i prosze o wydrukowanie. Czasem mowie, ze chce pokazac lekarzowi w Pl, czasem nic nie mowie. Zawsze daja.
iwcia77, Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Iwka, tez Cie rozumiem. Schizy tez rozumiem, ciaza bez schiz to nie ciaza. Przy 3 bedziesz jesc jablka prosto z targu ocierajac je tylko o spodnie.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no nie wiem, nigdy nie widzialam w menu dania z psa lub kota... z myszki polnej to tak ...Polar- a ty? ...no jadlam krokodyla choc kangura nie mialam odwagi...
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny