35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pamiętam, że na wsi ciocia opalała nad ogniem..
ale to chyba nie o takiego ptaka chodzi? tak?
witam się
Pusurek wrote:Biedaku. Mnie tez czesto nekaja takie infekcje ( przed ciaza tez ), dlatego seks nieomal po wyparzeniu ptakapolarmiś, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ano fakt zapomnialam o zmiji
, ale widac ze ja krecilam sie po typowo turystycznych miejscach
gdzie podac kontrowersyjne menu byloby nie na miejscu
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pamiętam, że na wsi ciocia opalała nad ogniem..
ale to chyba nie o takiego ptaka chodzi? tak?
witam sięI pewnie, że chodzi o takiego ptaka, jakiego pamiętasz od cioci - chodzi o koguta i jego zbuki - nie pamiętasz już ojca Sroki?
Mega, Reni, kapturnica, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
pepa ale nie zabieraj papierów.. weź tylko dziekankępeppapig wrote:Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki
iwcia77, Sabina, Mega, polarmiś, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bozia masz jakis kontakt z Bursztynem?
iwcia77, Mega, ania.g, polarmiś, mysza1975, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tak - rozmawiałam z nią w środę, ale nie udało się nam na razie spotkać - ona trochę goni i załatwia różne sprawy - a to dentysta ( ma usuwać ósemkę), a to badania - no i wciąż jest z mamą...ale przedłuża pobyt do końca lipca chyba, więc myślę, że w przyszłym tygodniu nam się uda wyskoczyć na miasto...
Powiedz, że tęsknimy
Mega, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
iwcia77, Sabina, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Slusznie robisz. Moj kolega robil sekcje zwlok Azjaty i wyodrebnil 30 gatunkow pasozytow! Wirusow i bacterii nie badali!
A ile wyodrębnia się przeważnie u Polaka czy Niemca? Bez porównania to żadna informacja dla mnie.Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzisiaj w telewizorni mówili, że małopolsce rozpoczął się sezon grzybowy na dobre...ale oczywiście pewnie nie o takie grzyby chodzi tak?
polarmiś wrote:Dziewczynki grzybiarkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:59
Sabina, iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tu i tam
dużo gadacie o ciążach a ja nie mam na ten temat nic do powiedzenia..
dzisiaj widziałam się z przyjaciółkami.. jedna niedługo rodzi druga urodziła jakis czas temu.. i gadały o porodzie .. kurwa ten masaż krocza to że położna łape wsadza w śmieszną i masuje od wewnątrz?
polarmiś wrote:Gdzies ty byla kiedy Cie nie bylo.Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aga - gratuluję pięknego synkaBliska 77 wrote:otoz to bardzo ciekawy temat, teraz wlasnie mija druga doba doba od porodu i szczerze powiedziawszy chyba po cc wracam szybciej do siebie, moze dlatego ze naturalny byl ciezkj i skomplikowany, sama nie wiem, oczywiscie ciagnie mnie podbrzusze ale przy dziecku juz sama wszystko robie a wczoraj ok 10 bylam pod prysznicem, na pooperacyjnej lezalam nie 24 a 40godzin ze wzgledu na to spojenie, odpukac nie rozeszlo sie bardziej, przy oszczednym trybie zycia powinno s zejsc w 6-8 tygodni, moja kolezanka ktora miala rowniez taki i taki porod, nie wierzy mi ze teraz jestem bardziej samodzielna niz po naturalnym, zatem widac ze porod porodowi nierowny i pewnie wiele zalezy od konkretnej kobiety
-
Reni wrote:dzisiaj w telewizorni mówili, że małopolsce rozpoczął się sezon grzybowy na dobre...ale oczywiście pewnie nie o takie grzyby chodzi tak?
No nie o takieAle fakt rosnie u nas grzybow jak mrowkow w kopcu
kumpel wczoraj caly koszyk prawdziwkow i kozakow nazbieral no i sie pochwalil na fb swoim łowem..Trzeba sie bedzie wybrac pewnie
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość