X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętam, że na wsi ciocia opalała nad ogniem..
    ale to chyba nie o takiego ptaka chodzi? tak?
    witam się
    Pusurek wrote:
    Biedaku. Mnie tez czesto nekaja takie infekcje ( przed ciaza tez ), dlatego seks nieomal po wyparzeniu ptaka ;)

polarmiś, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano fakt zapomnialam o zmiji :) , ale widac ze ja krecilam sie po typowo turystycznych miejscach :) gdzie podac kontrowersyjne menu byloby nie na miejscu :)
    polarmiś wrote:
    Tak danie z psa , szczura, zmiji widzialam ale odmowilam.

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki :-D
    mnie w tym cyklu taka depresja dopadła że najchętniej siadłabym w kąciku i płakała

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam się
    Gdzies ty byla kiedy Cie nie bylo.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurde, a Bursztyn na urlopie...
    Mega wrote:
    mnie w tym cyklu taka depresja dopadła że najchętniej siadłabym w kąciku i płakała

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ano fakt zapomnialam o zmiji :) , ale widac ze ja krecilam sie po typowo turystycznych miejscach :) gdzie podac kontrowersyjne menu byloby nie na miejscu :)
    Zasada w tropikach jest jedna mozna jesc i wszystko ale poddane obrobce termicznej, surowizny nigdy!!!!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jest! amen!
    polarmiś wrote:
    Zasada w tropikach jest jedna mozna jesc i wszystko ale poddane obrobce termicznej, surowizny nigdy!!!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia masz jakis kontakt z Bursztynem?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam się
    z 15 stron forum akurat ten wpis zwrócił Twoją uwagę - tak? :) I pewnie, że chodzi o takiego ptaka, jakiego pamiętasz od cioci - chodzi o koguta i jego zbuki - nie pamiętasz już ojca Sroki? ;)

Mega, Reni, kapturnica, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepa ale nie zabieraj papierów.. weź tylko dziekankę
    peppapig wrote:
    Dzięki dziewczyny nie wiem co mnie dopadło,może szybko minie, a może zmienię zupełnie swoje plany.. fajne z Was babki :-D

iwcia77, Sabina, Mega, polarmiś, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bozia masz jakis kontakt z Bursztynem?
    tak - rozmawiałam z nią w środę, ale nie udało się nam na razie spotkać - ona trochę goni i załatwia różne sprawy - a to dentysta ( ma usuwać ósemkę), a to badania - no i wciąż jest z mamą...ale przedłuża pobyt do końca lipca chyba, więc myślę, że w przyszłym tygodniu nam się uda wyskoczyć na miasto...

iwcia77, Mega, ania.g, polarmiś, mysza1975, AsiaPoli lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - rozmawiałam z nią w środę, ale nie udało się nam na razie spotkać - ona trochę goni i załatwia różne sprawy - a to dentysta ( ma usuwać ósemkę), a to badania - no i wciąż jest z mamą...ale przedłuża pobyt do końca lipca chyba, więc myślę, że w przyszłym tygodniu nam się uda wyskoczyć na miasto...
    Pozdrów ją od nas :) Powiedz, że tęsknimy :)

Mega, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    koniecznie :D

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny sory że wam zaburze wieczorne plotki ale podjęłam trudną decyzję.. znikam z ovufriend-a ale nie chce tak bez pożegnania.. będę Was zawsze i wszędzie mile wspominać..
    Obiecuje zaglądać czasami. Ściskamm brzuszki grube chude i całuje słodkie łapeczki dzieciowe,
    <3
    Szkoda, wracaj szybko i najlepiej z dobrymi wieściami :)

iwcia77, Sabina, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    ok :)

Sabina, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Slusznie robisz. Moj kolega robil sekcje zwlok Azjaty i wyodrebnil 30 gatunkow pasozytow! Wirusow i bacterii nie badali!

A ile wyodrębnia się przeważnie u Polaka czy Niemca? Bez porównania to żadna informacja dla mnie.

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj w telewizorni mówili, że małopolsce rozpoczął się sezon grzybowy na dobre...ale oczywiście pewnie nie o takie grzyby chodzi tak?
    ;-)
    polarmiś wrote:
    Dziewczynki grzybiarki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:59

Sabina, iwcia77, Mega, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu i tam
    dużo gadacie o ciążach a ja nie mam na ten temat nic do powiedzenia..
    dzisiaj widziałam się z przyjaciółkami.. jedna niedługo rodzi druga urodziła jakis czas temu.. i gadały o porodzie .. kurwa ten masaż krocza to że położna łape wsadza w śmieszną i masuje od wewnątrz? shocked.gif
    polarmiś wrote:
    Gdzies ty byla kiedy Cie nie bylo.

Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - gratuluję pięknego synka
    Bliska 77 wrote:
    otoz to bardzo ciekawy temat, teraz wlasnie mija druga doba doba od porodu i szczerze powiedziawszy chyba po cc wracam szybciej do siebie, moze dlatego ze naturalny byl ciezkj i skomplikowany, sama nie wiem, oczywiscie ciagnie mnie podbrzusze ale przy dziecku juz sama wszystko robie a wczoraj ok 10 bylam pod prysznicem, na pooperacyjnej lezalam nie 24 a 40godzin ze wzgledu na to spojenie, odpukac nie rozeszlo sie bardziej, przy oszczednym trybie zycia powinno s zejsc w 6-8 tygodni, moja kolezanka ktora miala rowniez taki i taki porod, nie wierzy mi ze teraz jestem bardziej samodzielna niz po naturalnym, zatem widac ze porod porodowi nierowny i pewnie wiele zalezy od konkretnej kobiety

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj w telewizorni mówili, że małopolsce rozpoczął się sezon grzybowy na dobre...ale oczywiście pewnie nie o takie grzyby chodzi tak?

No nie o takie =D Ale fakt rosnie u nas grzybow jak mrowkow w kopcu =D kumpel wczoraj caly koszyk prawdziwkow i kozakow nazbieral no i sie pochwalil na fb swoim łowem..Trzeba sie bedzie wybrac pewnie

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 3962 3963 3964 3965 3966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ