35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mandragora wrote:Probowalam coś cyknac mojego brzucha, ale to tylko większe wzdęcie na razie
Kochane koleżanki ja na prawdę bardzo proszę jutro o kciuki z rana, bo o 8.20 czeka mnie usg genetyczne i mam strasznego stres
Przeżywałam to samo tydzien temu, także dobrze Cie rozumiem. Zamiast sie stresowac pomysl sobie, ze jutro zobaczysz swoje maleństwoiwcia77, EwaT, Żanet, moremi, Andzia33, Sabina, mandragora, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mandragora- jutro bede myslami z Toba
i powodzenia
Zanet- nie moge sie doczekac jutra
Mega- jest news- moja babcia ciagnie mnie do Sosnowcaprawdopodobnie pojedziemy 4 sierpnia
- bedziesz na wakacjach czy w domu?
Żanet, moremi, Mega, Andzia33, Sabina, mandragora, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Mandragora- jutro bede myslami z Toba
i powodzenia
Mega- jest news- moja babcia ciagnie mnie do Sosnowcaprawdopodobnie pojedziemy 4 sierpnia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Mandragora- jutro bede myslami z Toba
i powodzenia
-
Mam nadzieje ze jutro rownież pogoda dopisze bo wybieram sie nad wodę. Dzisiaj udało mi sie zrobic wszystko co zaplanowałam i jestem z siebie dumna.
Sabinko wiem co czujesz, tez sobie opuściłam ten cykl, ale nadzieja tli sie zawsze, cóż jak moja szyjka zazwyczaj jest nisko.... Biorę ten inozytol i cały czas czuje jajniki, pracują jak oszalałe... Dziś zamówiłam w aptece kolejne opakowanie, jutro do odbioru. Zobaczymy czy zadziałaAndzia33, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z samego rana...Pogoda piekna sloneczko swieci...
Mandragora trzymam w kciuki za same superasne wiadomosci i takie beda napewno.....
Iwcia jak tam sie w Polandii byczysz??
Sabina ,Mega a my meczymy koncowke cyklu...Chyba najgorszy czas dla nas teraz...Oby nie zwariowac
Reszcie dziewczyn udanego dzionka.Andzia33, Sabina, Pusurek, mandragora, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witajcie kobietki!
Mandragora trzymam kciuki!
I za te co na koncówce cyklu,też trzymam ,oby było zielono!
Mega co to jest ,,inozytol,,i na co to?bo nie kojarzę ,a przez moją przerwę ,nie jestem w temacie.
U mnie nowy cykl,czekam na wizytę u ginki,bo mi się pochrzanił progesteron,pomimo brania lutki na fatalnym poziomie.Czy któraś tak miala,że nie rósł?
Pozdrawiam!kapturnica, Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka gratuluję ciązy !
I wszystkim ktre ukradkiem zaszły jak mnie nie było też .
A simba gratulacje podwójne,dopiero teraz doczytałam ,że bliżniaki!
Strasznie jestem ciekawa jak to było jak się dowiedziałaś ?
Hyba jednak wrocę do marca i poczytam.Mega, Simba, moremi, iwcia77, megan8, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyDzien doberek tak w ogole!
Ja zaraz smigam do poloznej, potem wizyta w szpitalu u okulisty i diabetologa. Znaczy pracowicie.
Wczoraj zrobilismy sobie dzien odpoczynku z plaza i chill outem, skutkiem czego mam salon i korytarz zawalony dobrem, ktory chlop z Pl przywiozl i wyciagnal z auta. Wszedzie stoja soki, dzemy, platki sniadaniowe, zgrzewki piwa ( a jakze), a ja mam lenia - jak zwykle. Udaje, ze tego nie widze.
Milego dnia dziewczynki!kapturnica, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusur wy.wygladasz super! Ty koniecznie musisz sobie machnąć Helenę, bo to forum będzie uboższe bez widoku Twojego brzucha i zeberek
Aprilka, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość