X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)
    Wlasnie Renek, nie boj nic! Chyba, ze panowie zamiast cesarki zafunduja Tobie ( albo sobie ) inne przyjemnosci, ktore juz nam dzis pokazywalas. ;)

Bozia3, Reni, Żanet, Mango, Simba, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak zakrecona i zalatana ze przyszlam przez pomylke o godzine wczesniej do dentysty i zastanawialam sie dlaczego dzis tak cholernie sie opoznia wizyta....... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:47

Bozia3, Reni, moremi, EwaT, ania.g, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jorki - te rozdarte paskudztwa - to w ogóle psy? ;) :) one nawet sierści porządnej nie mają, tylko jakieś włosy czy coś...normalnie jak pedały wśród facetów...:)
    To nie psy na pewno. Ale koty tez nie przeciez...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
    ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
    Simba Ty szczęściaro
    Bozia3 wrote:
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale to na początku - po kilku miesiącach już idzie dużo mniej...:)
    Bozia, u mnie już idzie mniej. Z tym, ze chcę wykończyć ostatnie "2", bo teraz z kolei pojemność ich jest zbyt mała :P bo teraz więcej sika :P

Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak a jadl bez przerwy. Wisial mi na cycku caly czas:-)
    No :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
    ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
    Simba Ty szczęściaro
    a dlaczego 3 lata? Reni - Ty sie opamiętaj i nie łykaj wszystkich informacji jak leci....po cesarce można zajść w ciążę niedługo - jeśli się uda - bo nie będzie zrostów itp....a jak się nie uda - to i z 10 lat można próbować - a nie tylko 3.....:)

moremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie są podobno zalecenia lekarzy
    ale jak tak to spoko..
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego 3 lata? Reni - Ty sie opamiętaj i nie łykaj wszystkich informacji jak leci....po cesarce można zajść w ciążę niedługo - jeśli się uda - bo nie będzie zrostów itp....a jak się nie uda - to i z 10 lat można próbować - a nie tylko 3.....:)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, u mnie już idzie mniej. Z tym, ze chcę wykończyć ostatnie "2", bo teraz z kolei pojemność ich jest zbyt mała :P bo teraz więcej sika :P
    caffe - jakie masz prześcieradła do łóżeczka? Bo ja pamiętam 12 lat temu miałam normalne frotte z gumką, a pod spodem taki ceratkowy podkład, żeby materac jako tako przeżył...a teraz widziałam - wprawdzie droższe - ale prześcieradła od razu z podkładem - coś takiego http://allegro.pl/przescieradlo-frotte-nieprzemakalne-z-gumka-140x70-i4384603389.html - masz może takie?

caffe, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)
    moremi - może to był cykl bezowulacyjny, bo jeśli nie - i jednak owulacja była - to słabo - progesteron za niski masz trochę...dobry to od 12-15 w górę....

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony. :)

Mam takiego rogala, ratuje dupę, plecy i brzuch :) gorąco polecam :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony. :)

Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do stycznia ;)

Żanet, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do stycznia ;)
    U nas rogal jest tak wazny w lozku, ze mowimy o nim Pan Rogal. ;)

Simba, Bozia3, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie z corka przytaskalam z piwnicy przewijak do lazienki. Umylysmy go i zaczelysmy ukladac na nim chusteczki, pieluszki i inne takie. I w momencie, kiedy corka zapytala mnie, w ktora strone bedzie glowka na materacyku, doszlo do mnie, ze bede miala male dziecko! I to juz niedlugo! Szok normalnie, bo ja ciagle tego nie widze...

mandragora, EwaT, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zobaczysz Pusurku i to juz nie długo. A o Pana Rogala to mój M. nawet zazdrosny jest ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Oj zobaczysz Pusurku i to juz nie długo. A o Pana Rogala to mój M. nawet zazdrosny jest ;)
    Moj tez! :D Ale ostatnio tak go polubil, ze Pan Rogal zapraszany jest do trojkacika. ;) :P

mysza1975 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku u mnie tak zabawnie nie jest. Bo tylko Pana Rogala od owulacji miewam między nogami ;( a to juz 71 dni ;(

nick nieaktualny, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale liczę na drugi trymestr i może mąż się do nas przyłączy tworząc radosny trójkącik ;)

ania.g, nick nieaktualny, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pusurku u mnie tak zabawnie nie jest. Bo tylko Pana Rogala od owulacji miewam między nogami ;( a to juz 71 dni ;(
    Oj, znam ten bol, znam. A raczej zna go moj chlop. ;) Ale od 2 trymestru bylo lepiej i lepiej. A teraz juz prawie normalnie, ale z Panem Rogalem, bo na plecach ciezko sie jednak oddycha, on jest wtedy niezastapiony jako poduszko - materac pod moje plecy. :)

mandragora lubi tę wiadomość

‹‹ 4033 4034 4035 4036 4037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ