X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)
    Wlasnie Renek, nie boj nic! Chyba, ze panowie zamiast cesarki zafunduja Tobie ( albo sobie ) inne przyjemnosci, ktore juz nam dzis pokazywalas. ;)

Bozia3, Reni, Żanet, Mango, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak zakrecona i zalatana ze przyszlam przez pomylke o godzine wczesniej do dentysty i zastanawialam sie dlaczego dzis tak cholernie sie opoznia wizyta....... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:47

Bozia3, Reni, moremi, EwaT, ania.g, Simba, Sabina, polarmiś, Andzia33, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jorki - te rozdarte paskudztwa - to w ogóle psy? ;) :) one nawet sierści porządnej nie mają, tylko jakieś włosy czy coś...normalnie jak pedały wśród facetów...:)
    To nie psy na pewno. Ale koty tez nie przeciez...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
    ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
    Simba Ty szczęściaro
    Bozia3 wrote:
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)

Simba, polarmiś, Sabina, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale to na początku - po kilku miesiącach już idzie dużo mniej...:)
    Bozia, u mnie już idzie mniej. Z tym, ze chcę wykończyć ostatnie "2", bo teraz z kolei pojemność ich jest zbyt mała :P bo teraz więcej sika :P

Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak a jadl bez przerwy. Wisial mi na cycku caly czas:-)
    No :)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
    ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
    Simba Ty szczęściaro
    a dlaczego 3 lata? Reni - Ty sie opamiętaj i nie łykaj wszystkich informacji jak leci....po cesarce można zajść w ciążę niedługo - jeśli się uda - bo nie będzie zrostów itp....a jak się nie uda - to i z 10 lat można próbować - a nie tylko 3.....:)

moremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no takie są podobno zalecenia lekarzy
    ale jak tak to spoko..
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego 3 lata? Reni - Ty sie opamiętaj i nie łykaj wszystkich informacji jak leci....po cesarce można zajść w ciążę niedługo - jeśli się uda - bo nie będzie zrostów itp....a jak się nie uda - to i z 10 lat można próbować - a nie tylko 3.....:)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bozia, u mnie już idzie mniej. Z tym, ze chcę wykończyć ostatnie "2", bo teraz z kolei pojemność ich jest zbyt mała :P bo teraz więcej sika :P
    caffe - jakie masz prześcieradła do łóżeczka? Bo ja pamiętam 12 lat temu miałam normalne frotte z gumką, a pod spodem taki ceratkowy podkład, żeby materac jako tako przeżył...a teraz widziałam - wprawdzie droższe - ale prześcieradła od razu z podkładem - coś takiego http://allegro.pl/przescieradlo-frotte-nieprzemakalne-z-gumka-140x70-i4384603389.html - masz może takie?

caffe, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)
    moremi - może to był cykl bezowulacyjny, bo jeśli nie - i jednak owulacja była - to słabo - progesteron za niski masz trochę...dobry to od 12-15 w górę....

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony. :)

Mam takiego rogala, ratuje dupę, plecy i brzuch :) gorąco polecam :)

Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony. :)

Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do stycznia ;)

Żanet, Pusurek, Simba, Sabina, polarmiś, moremi, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do stycznia ;)
    U nas rogal jest tak wazny w lozku, ze mowimy o nim Pan Rogal. ;)

Simba, Bozia3, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie z corka przytaskalam z piwnicy przewijak do lazienki. Umylysmy go i zaczelysmy ukladac na nim chusteczki, pieluszki i inne takie. I w momencie, kiedy corka zapytala mnie, w ktora strone bedzie glowka na materacyku, doszlo do mnie, ze bede miala male dziecko! I to juz niedlugo! Szok normalnie, bo ja ciagle tego nie widze...

mandragora, EwaT, Reni, polarmiś, Sabina, moremi, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zobaczysz Pusurku i to juz nie długo. A o Pana Rogala to mój M. nawet zazdrosny jest ;)

Pusurek, polarmiś, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Oj zobaczysz Pusurku i to juz nie długo. A o Pana Rogala to mój M. nawet zazdrosny jest ;)
    Moj tez! :D Ale ostatnio tak go polubil, ze Pan Rogal zapraszany jest do trojkacika. ;) :P

mysza1975 lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku u mnie tak zabawnie nie jest. Bo tylko Pana Rogala od owulacji miewam między nogami ;( a to juz 71 dni ;(

Pusurek, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale liczę na drugi trymestr i może mąż się do nas przyłączy tworząc radosny trójkącik ;)

ania.g, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Pusurku u mnie tak zabawnie nie jest. Bo tylko Pana Rogala od owulacji miewam między nogami ;( a to juz 71 dni ;(
    Oj, znam ten bol, znam. A raczej zna go moj chlop. ;) Ale od 2 trymestru bylo lepiej i lepiej. A teraz juz prawie normalnie, ale z Panem Rogalem, bo na plecach ciezko sie jednak oddycha, on jest wtedy niezastapiony jako poduszko - materac pod moje plecy. :)

mandragora lubi tę wiadomość

‹‹ 4033 4034 4035 4036 4037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ