35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...
Bozia3, Reni, Żanet, Mango, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jestem tak zakrecona i zalatana ze przyszlam przez pomylke o godzine wczesniej do dentysty i zastanawialam sie dlaczego dzis tak cholernie sie opoznia wizyta.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:47
Bozia3, Reni, moremi, EwaT, ania.g, Simba, Sabina, polarmiś, Andzia33, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
Simba Ty szczęściaroBozia3 wrote:renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...Simba, polarmiś, Sabina, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale to na początku - po kilku miesiącach już idzie dużo mniej...
bo teraz więcej sika
Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale potem trzeba czekać 3 lata na zajście tak?!
ależ mi się marzą bliźniaki .. trochę udręki ale wszystko za jednym podejściem
Simba Ty szczęściaromoremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące
Co do tego wątku pierworodek, to NIE!
Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
22 dc
Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
Tsh 0,86 (uf, uf)Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no takie są podobno zalecenia lekarzy
ale jak tak to spoko..
Bozia3 wrote:a dlaczego 3 lata? Reni - Ty sie opamiętaj i nie łykaj wszystkich informacji jak leci....po cesarce można zajść w ciążę niedługo - jeśli się uda - bo nie będzie zrostów itp....a jak się nie uda - to i z 10 lat można próbować - a nie tylko 3..... -
caffe wrote:Bozia, u mnie już idzie mniej. Z tym, ze chcę wykończyć ostatnie "2", bo teraz z kolei pojemność ich jest zbyt mała
bo teraz więcej sika
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące
Co do tego wątku pierworodek, to NIE!
Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
22 dc
Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
Tsh 0,86 (uf, uf)moremi lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony.
Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do styczniaŻanet, Pusurek, Simba, Sabina, polarmiś, moremi, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Rogal niezastapiony. Od dwóch tygodni wprowadził się nam na stałe do łóżka. I nie zamierzam go wyprowadzać do stycznia
Simba, Bozia3, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie z corka przytaskalam z piwnicy przewijak do lazienki. Umylysmy go i zaczelysmy ukladac na nim chusteczki, pieluszki i inne takie. I w momencie, kiedy corka zapytala mnie, w ktora strone bedzie glowka na materacyku, doszlo do mnie, ze bede miala male dziecko! I to juz niedlugo! Szok normalnie, bo ja ciagle tego nie widze...
mandragora, EwaT, Reni, polarmiś, Sabina, moremi, Mega, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Pusurku u mnie tak zabawnie nie jest. Bo tylko Pana Rogala od owulacji miewam między nogami ;( a to juz 71 dni ;(
Ale od 2 trymestru bylo lepiej i lepiej. A teraz juz prawie normalnie, ale z Panem Rogalem, bo na plecach ciezko sie jednak oddycha, on jest wtedy niezastapiony jako poduszko - materac pod moje plecy.
mandragora lubi tę wiadomość