X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha - pytałam lekarki swoją o te zawroty głowy które mam teraz w nocy - jak po dobrym haju....:)Mówiła, żeby nie spać na wznak, bo na jakąś tam żyłę se uciskam czy coś....mam spać jak najwięcej na lewym boku - ale czemu na lewym to już nie wiem....budyń, panie budyń......

Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simba - produkty z Twojej strony zajebiste - ale ceny....:)

Simba lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...:)
    nie przesadzaj z tym debilizmem, trafilas do domu po naszym spotkaniu? trafilas, to znaczy ze bedzie dobrze :)

Bozia3, moremi, Reni, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...:)
    No ale co zrobisz? Nic nie zrobisz :P
    Prawda jest,ze rogal jest duzy i trzeba sie do niego przyzwyczaic - ale to chyba jak do obecnosci kazdego ciala obcego w lozku. ;)
    Ja musze miec cos pomiedzy kolanami, komfort dla stawow wiekszy. :)

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aha - pytałam lekarki swoją o te zawroty głowy które mam teraz w nocy - jak po dobrym haju....:)Mówiła, żeby nie spać na wznak, bo na jakąś tam żyłę se uciskam czy coś....mam spać jak najwięcej na lewym boku - ale czemu na lewym to już nie wiem....budyń, panie budyń......
    Aha, i wiem co to sa te skurcze lydek o ktorych mowillas, mialam wczoraj w nocy, straszne!

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej własnie czytam o masażu krocza.. bo coś jestem z wiedzą do tyłu....
    iiiiiiiiii że to się masuje weeeeeeeew??
    żart?... moja przyjaciółka mówiła ostatnio, że jej położna robiła ..caałą dłonią..qrwa to mnie przerasta.. a nie wystarczy wibrator w takim razie..
    czego jeszcze nie wiem

wtf083.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:36

moremi, Żanet, Mango, Sabina, polarmiś, Mega, Andzia33, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zyla glowna dolna nie jest uciskana na lewym. Masz lepsze krazenie i prace nerek. :)

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej własnie czytam o masażu krocza.. bo coś jestem z wiedzą do tyłu....
    iiiiiiiiii że to się masuje weeeeeeeew??
    żart... moja przyjaciółka mówiła ostatnio, że jej położna robiła ..caałą dłonią..qrwa to mnie przerasta.. a nie wystarczy wibrator w takim razie..
    czego jeszcze nie wiem
    Reniek, nie czytaj takich rzeczy bo Ci sie odechce zachodzenia ;)

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą

i zostanę sama :-(
    może chociaż Andżej wróci

przeciez ja jestem :)

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    większość psów niestety ryćka wszelkiego rodzaje poduszki ;-)
    Pusurek wrote:
    To zalezy, pies moze byc wielofunkcyjny. Moze sluzyc do ogrzewania albo do uspokokajania ktoregos z Twixow, jakby plakal, bo mu cycek z buzi wypadl. ;) Mysle, ze mozna znalesc z milion zastosowan psa na rogalu. ;)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jesteś ale jak będziesz się starać o rodzeństwo dla Tomka to będziesz dłużej więc jesteś już na listę wpisana ;-) na kolejne miesiące
    EwaT wrote:
    przeciez ja jestem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:42

EwaT, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    większość psów niestety ryćka wszelkiego rodzaje poduszki ;-)
    Na pewno nie jorki i czilaly :P

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie przesadzaj z tym debilizmem, trafilas do domu po naszym spotkaniu? trafilas, to znaczy ze bedzie dobrze :)
    no ledwo, ledwo trafiłam..;)

a jak Cię łapią skurcze łydek - kup sobie magnez z potasem np. ASPARGIN....ja miałam tak po 6-7 w nocy..:)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jesteś ale jak będziesz się starać o rodzeństwo dla Tomka to będziesz dłużej więc masz już na listę wpisana ;-) na kolejne miesiące
    to wyglada na to ze w trojke zostaniemy.... ;) chociaz ja na odwyku jestem...

Reni, iwcia77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bo one straszą..
    jak nie krocze nacięte i to okazuje się nie tak - a tak I czyli jadą do tyłka
    to już wiem dlaczego ta lewatywa!,żeby przy nacięciu się kupsko nie ulało..
    to teraz te masaże krocza...
    nie nie nie .... boszz jak boli mnie głowa!
    Bursztyn wrote:
    Reniek, nie czytaj takich rzeczy bo Ci sie odechce zachodzenia ;)

moremi, polarmiś, Sabina, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ledwo, ledwo trafiłam..;)

a jak Cię łapią skurcze łydek - kup sobie magnez z potasem np. ASPARGIN....ja miałam tak po 6-7 w nocy..:)
    bede musiala, ten bol byl paskudny, pierwszy raz taki mialam i dodatkowo nie jestem w ciazy....sprawiedliwe to to nie jest

Bozia3, moremi, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no bo one straszą..
    jak nie krocze nacięte i to okazuje się nie tak - a tak I czyli jadą do tyłka
    to już wiem dlaczego ta lewatywa!,żeby przy nacięciu się kupsko nie ulało..
    to teraz te masaże krocza...
    nie nie nie .... boszz jak boli mnie głowa!
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)

EwaT, iwcia77, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te skomlery przede wszystkim
    Pusurek wrote:

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    a jorki - te rozdarte paskudztwa - to w ogóle psy? ;) :) one nawet sierści porządnej nie mają, tylko jakieś włosy czy coś...normalnie jak pedały wśród facetów...:)

ania.g, kapturnica, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    renek..zafundujesz sobie cesarkę - widzisz, że robi sie modna...i będzie luz....piczkins nówka nieśmigana...a brzuch zarośnie...:)
    wlasnie! :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4032 4033 4034 4035 4036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ