35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aha - pytałam lekarki swoją o te zawroty głowy które mam teraz w nocy - jak po dobrym haju....:)Mówiła, żeby nie spać na wznak, bo na jakąś tam żyłę se uciskam czy coś....mam spać jak najwięcej na lewym boku - ale czemu na lewym to już nie wiem....budyń, panie budyń......
Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...
Bozia3, moremi, Reni, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...
Prawda jest,ze rogal jest duzy i trzeba sie do niego przyzwyczaic - ale to chyba jak do obecnosci kazdego ciala obcego w lozku.
Ja musze miec cos pomiedzy kolanami, komfort dla stawow wiekszy.polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:aha - pytałam lekarki swoją o te zawroty głowy które mam teraz w nocy - jak po dobrym haju....:)Mówiła, żeby nie spać na wznak, bo na jakąś tam żyłę se uciskam czy coś....mam spać jak najwięcej na lewym boku - ale czemu na lewym to już nie wiem....budyń, panie budyń......
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
ej własnie czytam o masażu krocza.. bo coś jestem z wiedzą do tyłu....
iiiiiiiiii że to się masuje weeeeeeeew??
żart?... moja przyjaciółka mówiła ostatnio, że jej położna robiła ..caałą dłonią..qrwa to mnie przerasta.. a nie wystarczy wibrator w takim razie..
czego jeszcze nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:36
moremi, Żanet, Mango, Sabina, polarmiś, Mega, Andzia33, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:aha - pytałam lekarki swoją o te zawroty głowy które mam teraz w nocy - jak po dobrym haju....:)Mówiła, żeby nie spać na wznak, bo na jakąś tam żyłę se uciskam czy coś....mam spać jak najwięcej na lewym boku - ale czemu na lewym to już nie wiem....budyń, panie budyń......
polarmiś lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ej własnie czytam o masażu krocza.. bo coś jestem z wiedzą do tyłu....
iiiiiiiiii że to się masuje weeeeeeeew??
żart... moja przyjaciółka mówiła ostatnio, że jej położna robiła ..caałą dłonią..qrwa to mnie przerasta.. a nie wystarczy wibrator w takim razie..
czego jeszcze nie wiemSimba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
większość psów niestety ryćka wszelkiego rodzaje poduszki
Pusurek wrote:To zalezy, pies moze byc wielofunkcyjny. Moze sluzyc do ogrzewania albo do uspokokajania ktoregos z Twixow, jakby plakal, bo mu cycek z buzi wypadl.Mysle, ze mozna znalesc z milion zastosowan psa na rogalu.
-
no jesteś ale jak będziesz się starać o rodzeństwo dla Tomka to będziesz dłużej więc jesteś już na listę wpisana
na kolejne miesiące
EwaT wrote:przeciez ja jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 15:42
EwaT, Simba, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:nie przesadzaj z tym debilizmem, trafilas do domu po naszym spotkaniu? trafilas, to znaczy ze bedzie dobrze
a jak Cię łapią skurcze łydek - kup sobie magnez z potasem np. ASPARGIN....ja miałam tak po 6-7 w nocy.. -
Reni wrote:no jesteś ale jak będziesz się starać o rodzeństwo dla Tomka to będziesz dłużej więc masz już na listę wpisana
na kolejne miesiące
chociaz ja na odwyku jestem...
Reni, iwcia77, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no bo one straszą..
jak nie krocze nacięte i to okazuje się nie tak - a tak I czyli jadą do tyłka
to już wiem dlaczego ta lewatywa!,żeby przy nacięciu się kupsko nie ulało..
to teraz te masaże krocza...
nie nie nie .... boszz jak boli mnie głowa!
Bursztyn wrote:Reniek, nie czytaj takich rzeczy bo Ci sie odechce zachodzeniamoremi, polarmiś, Sabina, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no ledwo, ledwo trafiłam..
a jak Cię łapią skurcze łydek - kup sobie magnez z potasem np. ASPARGIN....ja miałam tak po 6-7 w nocy..Bozia3, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no bo one straszą..
jak nie krocze nacięte i to okazuje się nie tak - a tak I czyli jadą do tyłka
to już wiem dlaczego ta lewatywa!,żeby przy nacięciu się kupsko nie ulało..
to teraz te masaże krocza...
nie nie nie .... boszz jak boli mnie głowa!EwaT, iwcia77, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na pewno nie jorki i czilaly
one nawet sierści porządnej nie mają, tylko jakieś włosy czy coś...normalnie jak pedały wśród facetów...
ania.g, kapturnica, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość