35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:zamiast się cieszyć, że ktoś CIę odwiedził i leżeć do góry worem i sie udzielać towarzysko- to jeszcze narzekasz..
a na forum po kilka godzin to masz czas?
Reni, Pusurek, Bozia3, moremi, Dorka1979, Żanet, mandragora, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Masz nieinteligentna kolezanke i uwazasz, ze to o niej zle swiadczy?
Mysle, ze to zle swiadczy o mnie, ze nie dalam jej dosadniej do zrozumienia, ze sie nie nudze, a wrecz zajeta jestem. Wyglada na to, ze budyn pochlonal moja asertywnosc.Simba, moremi, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Hmm, napisalam cos takiego?
Mysle, ze to zle swiadczy o mnie, ze nie dalam jej dosadniej do zrozumienia, ze sie nie nudze, a wrecz zajeta jestem. Wyglada na to, ze budyn pochlonal moja asertywnosc.
A przeciez wystarczylo powiedziec: wynos sie przyglupie - mam fajniejsze kolezanki na ovuPusurek, Reni, Bozia3, moremi, Dorka1979, Żanet, mandragora, Sabina, Mega, Niuta, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
miało tam być konkretnie, poważnie a też lecą o dupie maryni...
zostanę jednak tutaj jeśli pozwolicie
Bursztyn wrote:Zauwazylam ze nam sie forum rozwarstwilo, watek "starajacych sie o pierwsze dziecko zaczyna zyc wlasnym, watlym zyciem...polarmiś, Bozia3, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:miało tam być konkretnie, poważnie a też lecą o dupie maryni...
zostanę jednak tutaj jeśli pozwoliciemoremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Simba, radze Ci ja, kup se rogala do spania. Na duzy brzuch niezastapiony.
A ten rogal sie do czegos potem przydaje? Na przyklad do karmienia? Bo przeciez ja do karmienia musze miec jakas taka x2Pusurek, moremi, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ręcznik wielofunkcyjny jest debeściak.. ale kuźwa 168!!!!!!!!!!!! .. no nic dla psa zostanieSimba wrote:Mnie sie z tej strony wiekszosc rzeczy podoba. Oprocz cen.
http://poofi.pl/polarmiś, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Rogala czy taka dluga poduche jak na tej stronie?
A ten rogal sie do czegos potem przydaje? Na przyklad do karmienia? Bo przeciez ja do karmienia musze miec jakas taka x2
Masz psa?Reni, moremi, Żanet, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Rogala czy taka dluga poduche jak na tej stronie?
A ten rogal sie do czegos potem przydaje? Na przyklad do karmienia? Bo przeciez ja do karmienia musze miec jakas taka x2Pusurek, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale że co że piersią.. psa? dziwniePusurek wrote:Rogal jest tez do karmienia wlasnie. Moj jest za dlugi, wiec kupilam sobie osobnego rogalika do karmienia, ale do Twixow duzy bedzie w sam raz, jak sie nim owiniesz, to jeszcze pies sie zmiesci.
Masz psa?moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja dluga poducha mam zawsze miedzy nogami ( czasami cos innego:-)) jest cudowan do spania !!!
Reni, Pusurek, mandragora, polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale że co że piersią.. psa? dziwnie
Mysle, ze mozna znalesc z milion zastosowan psa na rogalu.
moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość