35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak sobie przeglądam na allegro te gadżety dzieciakowe i trafiłam na polski wózek .. wydaje się fajny i cena chyba też w porzo
http://emarkus75.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/Czarny%20B%20opis.jpg
http://allegro.pl/wozki-dzieciece-4w1-matti-13kg-stworz-kolor-raty-i4439301162.html
kurcze może i ja się wkręcęMango lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ogladalam ostatnio program na tlc o przedwczesnych menopauzach. Dziewczyna 28 letnia wygladala na 45 piatke. Wszystkie ( w programie wystapily 3) mowily ze skora zwiotczala praktycznie w momencie zaprzestania @ w zwiazku z meno. I tak sobie mysle ze co by nie robic,(0 kremiki sriki) i tak nie przedluzy sie mlodosci. Wygrywaja te co maja duzo estrogenow i progesteronu i pozna meno.
normalne masz cykle przecież i @, a Twoja mama miała późno i to jest genetyczne chyba...
mnie np. w ogóle nie siwieją włosy - mogę znaleść 2-3 siwe raz w miesiącu - ale to też genetyczne, bo tak też mieli moi rodzice....mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Misiek Ty masz się jeszcze rozmnażać daj sobie spokój z tą meno
-
Reni wrote:tak sobie przeglądam na allegro te gadżety dzieciakowe i trafiłam na polski wózek .. wydaje się fajny i cena chyba też w porzo
http://emarkus75.jesto.pl/fastgaleria/bigpic/Czarny%20B%20opis.jpg
http://allegro.pl/wozki-dzieciece-4w1-matti-13kg-stworz-kolor-raty-i4439301162.html
kurcze może i ja się wkręcęa jak się urodzi dziewucha - to też?
-
polarmiś wrote:Nie o to chodzi, ciagle probuje i sie nie poddaje. Ale w tym wypadku chodzilo mi o dbanie o urode, stosowanie przeroznych kremow a to i tak nie ma znaczenia. Brak hormonow kobiecych to i skora starzeje sie szybko.
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:polar nie strasz się tą meno - bo Tobie do niej chyba jeszcze daleko..
normalne masz cykle przecież i @, a Twoja mama miała późno i to jest genetyczne chyba...
mnie np. w ogóle nie siwieją włosy - mogę znaleść 2-3 siwe raz w miesiącu - ale to też genetyczne, bo tak też mieli moi rodzice....kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a to chyba też nie do końca tak jest...bo nie każda kobieta - np. po 60 tce, która już dawno ma meno za sobą - wygląda podobnie....niektóre do późnej starości prawie nie mają zmarszczek itp...
-
polarmiś wrote:Botoks? Moja tesciowa gladziudka ale stosowala htz kilka lat, mama pomarszczona ale nie stosowala niczego,
polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Trzynascie pieluch na dobe i zmienialam czesto. Jak masz przewijak to podklad Ci nie potrzebny, te podklady raczej w sytuacjach awaryjnych np gdybys musiala zmienic poeluchy w shoping center albo gdziec na wyjezdzie. Przewijaki sa z ceratki o myje sie je dobrze,
13 przy jednym dziecku i czestej zmianie? Czyli troche czesciej niz co dwie godziny. Mysle ze to 18-20 to srednia dla dwojki. -
Simba wrote:OK.
13 przy jednym dziecku i czestej zmianie? Czyli troche czesciej niz co dwie godziny. Mysle ze to 18-20 to srednia dla dwojki.moremi, Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien dobry !!!...
U mnie humoru pod psem ciag dalszy.Juz bym chciala ,zeby sie ten cykl zakonczyl PMS mnie wykonczy ..Dzis jade na rowery jak tylko pogoda dopisze moze to mnie ocudzi..
Boshh tak fatalnych ostatnich kilku dni to ja nie mialam dawno..Od smiechu po placz
..A wszystkim dobrego udanego dnia zycze !!!kapturnica, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Oj koleżanko tak patrzę na Twój wykres i śmiem twierdzić, że to nie PMS ja w 11 dpo też mialam szyjkę macicy wysoko i zamkniętą. To że wczoraj test Ci wyszedł negatywnie to nic nie znaczy bo za wcześnie na testowanko
Dorka oby Twoje slowa byly prorocze...Na razie czekam co bedzie dalej ale u mnie tempka zawsze rosnie w miare do 12tego dnia a potem bach w dol...Tak ze czekam co bedzie dalej....Dzieki za slowa otuchyDorka1979, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Listę tylko podpiszę i znikam.
Nastrój dzisiaj znacznie obniżony, jestem wręcz wk...a swoimi cyklami. Dzisiaj odbieram wyniki progesteronu, prolaktyny i tsh. I nie mam pojęcia co dalej. Chyba się zamkne w sobie.
A na poważnie umówiłam się z lekarzem na wizytę w nastepnym tygodniu od razu po @. Nie ukrywam też, że liczę na jakieś podpowiedzi od Was - jakie kolejne badania robić i kiedy. Szykuję się na walkę.Aprilka, Sabina, Żanet, Simba, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ogladalam ostatnio program na tlc o przedwczesnych menopauzach. Dziewczyna 28 letnia wygladala na 45 piatke. Wszystkie ( w programie wystapily 3) mowily ze skora zwiotczala praktycznie w momencie zaprzestania @ w zwiazku z meno. I tak sobie mysle ze co by nie robic,(0 kremiki sriki) i tak nie przedluzy sie mlodosci. Wygrywaja te co maja duzo estrogenow i progesteronu i pozna meno.
polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry.
Listę tylko podpiszę i znikam.
Nastrój dzisiaj znacznie obniżony, jestem wręcz wk...a swoimi cyklami. Dzisiaj odbieram wyniki progesteronu, prolaktyny i tsh. I nie mam pojęcia co dalej. Chyba się zamkne w sobie.
A na poważnie umówiłam się z lekarzem na wizytę w nastepnym tygodniu od razu po @. Nie ukrywam też, że liczę na jakieś podpowiedzi od Was - jakie kolejne badania robić i kiedy. Szykuję się na walkę.