35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Fajne te pizamki, ale dopiero ten tekst mnie do nich przekonal:
U MNIE KUPUJĄ PAŃSTWO BIELIZNĘ I ODZIEŻ NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI POLSKICH PRODUCENTÓW A NIE TANIĄ CHIŃSZCZYZNĘ !!!
Trzeba mieć kilka piżam. Bo hormony po ciąży wariują i ja np. wstawała w nocy do karmienia za każdym razem cała mokra. Trzeba więc mieć na zmianę. Bo albo się człowiek spoci, albo z cycków cieknie podczas karmienia.
No i jedną ręka można te koszulki rozpinać i zapinaćRóżowa ma guziczki, a niebieska zatrzaski
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Troche racji w tym jest. Ale z drugiej strony z tymi zebami to przegiecie, bo na dom, samochod kasa jest, a nie ma na podstawowe potrzeby. Ten ciemnogrod "rozumi" co to znaczy pokazac sie przed sasiadem, a nie rozumie podstawowych potrzeb higienicznych i zdrowotnych? Cos to sie nie klei.
Moze jak bedzie precedens, to sie niektorym w mozgownicy ruszy?
Od gimnazjum - gdyby był rozgarnięty i choć w miarę inteligentny - mógł chodzić do lekarza sam - leczyć te swoje anginki i zęby za darmo..a on nic..a na studiach wycenił leczenie kanałowe zębów na kilkanaście tysięcy złotych- to nie ma przychodni dla studentów? są - bo sama chodzę jako pracownik uczelni i pełno studentów też.....i nie poszedł do pracy po szkole średniej, bo to nieładnie by wyglądało w CV
jaja...Może i miał kopniętych i nierozgarniętych rodziców - ale on sam to nieudacznik z pretensjami do całego świata....Ja też nie miałam na oryginalne adidasy i big stary.....chyba podam rodziców do sądu...
Reni, kapturnica, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Roznie pisza - wiem. Ale w musteli chyba jakichs syfow nie ma? A jesli chodzi o ranking, to must chyba tez w nim figuruje, bo juz wiele razy sie na nia natknelam.
bio oilem smaruje tylko uda, tam gdzie juz i tak mam rozstepy z okresu dorastania.
Najwazniejsze jest po prostu nawilzanie, a mustela nawilza niezle, zreszta jak maja byc to i tak beda. Planuje jeszcze dokupic olejek migdalowy Weledy - dobre o nim opinie czytalam. Moja kumpelka z kolei polecala Elancyl...Ciezko powiedziec, co nam da stuprocentowa gwarancje.
Dziewczyny,
link do analizy http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.htmlSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale te od caffe przeklejam do drogerii.
Caffe, pytanie mam jesli chodzi o te podklady. Za kazdym razem jak zmieniasz malemu pieluche, to taki podklad zmieniasz?
Widze ze 30 sztuk to koszt 30 zl. Jak czytam ze w pierwszym okresie blizniaki zuzywaja 18-20 pampersow dziennie + te podklady za kazdym razem, to zaczelam sie zastanawiac co sprzedac w pierwszej kolejnosci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 13:40
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Bozia w Naszych czasach nie było bigstarów
Były relaxy, sofiksy i piramidy
p.s. nieudacznik dzięki rodzicom..
Bozia3 wrote:Dla mnie to ten Adaś to pasożyt, sęp i pierdoła saska...oglądałam z nim program - żenada....
Od gimnazjum - gdyby był rozgarnięty i choć w miarę inteligentny - mógł chodzić do lekarza sam - leczyć te swoje anginki i zęby za darmo..a on nic..a na studiach wycenił leczenie kanałowe zębów na kilkanaście tysięcy złotych- to nie ma przychodni dla studentów? są - bo sama chodzę jako pracownik uczelni i pełno studentów też.....i nie poszedł do pracy po szkole średniej, bo to nieładnie by wyglądało w CV
jaja...Może i miał kopniętych i nierozgarniętych rodziców - ale on sam to nieudacznik z pretensjami do całego świata....Ja też nie miałam na oryginalne adidasy i big stary.....chyba podam rodziców do sądu...
Bozia3, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Te podkłady do przewijania - jeśli są drogie- to nie są przecież konieczne i jak się pilnuje w miarę, to faktycznie jak maszynka jednorazowa - długo służy...
Ja kupię z 10-15 pieluch tetrowych takich zwykłych - właśnie, żeby podkładać dziecku do przewijania itp....ale kilka kupię też droższych bambusowych- są zajebiste i mogą służyć nawet jako lekkie przykrycie - gdy jest gorąco..
o np. takiehttp://allegro.pl/pielucha-pieluszka-bambusowa-bambus-wzory-75x75-i4394489206.html
Trendy w PL są też teraz kocyki, rożki czy kołderki tzw minky - chodzi o taki miękki welur z fakturą kropek...ja kupie z tego rożek - bo potem zmienię to w kołderkę do wózka...wybrałam wzór "kropki krem", ale wzorów jest mnóstwo różnych.... http://allegro.pl/rozek-minky-becik-75x75cm-letnia-kolderka-3w1-koc-i4401498924.htmlcaffe lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Trzynascie pieluch dziebbie i zmienialam czesto. Jak maszprzewijak to podklad Ci nie potrzebny, te podklady raczej w sytuacjach awaryjnych np gdybys musiala zmienic poeluchy w shoping center albo gdziec na wyjezdzie. Przewijaki sa z ceratki o myje sie je dobrze,
-
Simba...ja używam migdałowego oleju - tłoczonego na zimno - poleciła mi go Bursztyn - że położne w UK go polecają...muszę Ci powiedzieć, że nie zrobił mi się ani jeden rozstęp...on jest trochę tłustawy, ale bezwonny nieuciążliwy..
Żanet, Simba, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia ale mnie przestraszyłaś
pieluchy bambusowe.. pamiętam jak w latach 80 tata miał wędki bambusowe..
i już miałam wizję takiej pieluchy
ja to jednak w temacie małych ssaków jestem 100 lat za czarnoskórymi.. no bez kitu jest tyle rzeczy, że szok
ja znam tylko pieluchy bawełniane idealne do wycierania rąk przed założeniem soczewek kontaktowych (bo nie zostają włókna na palcach) i patyczki do uszu dla dzieci, które używam do czyszczenia uszu mojej psiny, bo notorycznie ma zapalenie ucha
a tak...
chyba jak Sabina poproszę o zebranie tego wszystkiego ..może być w Drogerii
Bozia3, caffe, Simba, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A, jeszcze mialam Wam napisac, jaki moj chlop kochany. Kazda z nas 3 dostala jak zawsze prezenty ( trzecia to kota ). Kota dostala furminator i nowe szeleczki z automatyczna 5 m smyczka, wiec corka od razu poleciala z nia na spacer ( wczoraj o 23 ). Co prawda szeleczki sa czerwone, a kocie najladniej w niebieskim, ale niech tam
Chlop kupil tez wiaderko czegos do sypania w ogrodzie, co ma odstraszac inny koty. Podobno jak otworzyl to w domu, to kot jego mamy polecial na balkon, zeby popelnic samobojstwo skokiem z 6 pietra.
Zobaczymy, czy na nasze wioskowe dziala. I jeszcze preparacik, zeby kota nie drapala sofy, taki psikacz. Bedziem dzis eksperymencic.
Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba...ja używam migdałowego oleju - tłoczonego na zimno - poleciła mi go Bursztyn - że położne w UK go polecają...muszę Ci powiedzieć, że nie zrobił mi się ani jeden rozstęp...on jest trochę tłustawy, ale bezwonny nieuciążliwy..
Bozia ja też bez rozstępów i smarowałam się olejkiem ze słodkich migdałów, używałam na zmianę z oliwką z rossmana ( co polecała mandragora ) naturalne cudo za grosze
Bozia3, Simba, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a co sądzicie o tym? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4460139481&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92
jak to prać? inaczej...jak później wyczyścić filtr w pralce..?Żanet lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a co sądzicie o tym? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4460139481&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92
jak to prać? inaczej...jak później wyczyścić filtr w pralce..?omijam szerokim łukiem te wszystkie wielorazowe paluszki itp....
mój młody wychowany na pampersach wyrósł na normalnego chłopca - ma piękną cerę i dupcię jak pupa niemowlaka...
więc teraz zrobię tak samo....
Reni lubi tę wiadomość
-
powiem Wam, że przy dzisiejszych temp zastanawiam się czy na dupe nie naciągnąć tych gaci poporodowych
jaki przewiew
Żanet, polarmiś, caffe, moremi, Sabina, iwcia77, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia ale mnie przestraszyłaś
pieluchy bambusowe.. pamiętam jak w latach 80 tata miał wędki bambusowe..
i już miałam wizję takiej pieluchy
tak i matki słomkowe na ścianę...ja jak pierwszy raz przeczytałam o bambusowych pieluchach to też zgłupiałam...mnie się one skojarzyły z podłogami i blatami bambusowymi
ale te pieluchy naprawdę są super i bardzo przyjemne - na dodatek ładne....kupię z 2-3 żeby mieć tak ekstra coś....bo tanie nie są....Reni, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:powiem Wam, że przy dzisiejszych temp zastanawiam się czy na dupe nie naciągnąć tych gaci poporodowych
jaki przewiew
Reni, Mango, caffe, kapturnica, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgladalam ostatnio program na tlc o przedwczesnych menopauzach. Dziewczyna 28 letnia wygladala na 45 piatke. Wszystkie ( w programie wystapily 3) mowily ze skora zwiotczala praktycznie w momencie zaprzestania @ w zwiazku z meno. I tak sobie mysle ze co by nie robic,(0 kremiki sriki) i tak nie przedluzy sie mlodosci. Wygrywaja te co maja duzo estrogenow i progesteronu i pozna meno.
Żanet, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość